Hilary Duff ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Kauneutta joka ei koskaan vanhene! Lizzie McGuiren julkaisusta Disney Channelilla vuonna 2001 lähtien Hilary Duff on ollut parrasvaloissa, eikä hän ole sen jälkeen hidastanut vauhtia. Hänen ulkonäkönsä on vain parantunut vuosien varrella.

Fanit ovat alkaneet ihmetellä, onko Hilary käynyt plastiikkaleikkauksen upean ulkonäkönsä vuoksi. Kuten People on raportoinut, How I Met Your Father -elokuvan näyttelijän virne on muokattu, mutta hän ei ole koskaan puhunut siitä suoraan. Esityksen aikana Houstonissa, Texasissa, laulajan kaksi etuhammasta halkesivat mikrofonin ja hän tarvitsi viiluja.

Hääaamuna ex-miehensä Mike Comrien kanssa vuonna 2010 'So Yesterday' -laulaja muisteli menettäneensä hampaan. Onneksi Hilaryn hääsuunnittelija pyysi parhaan ystävänsä lankoa hammaslääkäriksi Kaliforniassa, joten hän pystyi palauttamaan naisen hymyn ennen häitä.

Hilary Duff ennen ja jälkeen

'Pyhäsin itkuun. 'Kun aloin nauraa itselleni, aloin itkeä', nuorempi näyttelijä Ellen DeGeneres muistelee sanoneensa tuolloin eräässä haastattelussa. Hampaani pelasti, kun en niellyt sitä. Naisen ei pitäisi hääpäivänä altistua tälle.'

Luca Cruz Comrie on Hilaryn ja Miken poika. Välivuosina hän on mennyt naimisiin ja synnyttänyt kaksi tytärtä, Banks Violet ja Mae James Bairin, miehensä Matthew Koman kanssa.

Lue myös: Chrissy Metz ennen ja jälkeen painonpudotuksen muutoskuvat!

Vuonna 2014 Cheaper By the Dozen -tähti teki enemmän kuin vain kielsi huuliimplantteja koskevat huhut.

'Minulla on aina ollut samat huulet...' Tässä tapauksessa se on vain punainen huulipuna ja hieno kulma, Hilary twiittasi tuolloin sen jälkeen, kun hänen sosiaaliseen mediaan lataamansa kuva aiheutti syytöksiä.

Hilary Duff ennen ja jälkeen

The New York Timesille vuonna 2017 antaman haastattelun mukaan 'What Dreams Are Made Of' -laulaja esitti yksityiskohtaisesti kalliin kauneushoitonsa. Hänen voiteita, öljyjä ja muita päivittäisiä tarpeita sisältävä luettelo oli yhteensä yli 1 200 dollaria. Siellä on 3Labin seerumi, jota hän rakastaa, sekä La Mer -kosteuttava voide ja Tata Harper -silmävoide.

Tohtori Harold Lancer , ihotautilääkäri, jonka luona hän käy viikoittain mikrodermabrasion takia, on myös hänen suuri faninsa.

Lue myös: Brooklinn Khoury ennen ja jälkeen: Huulen menettämisen jälkeen koiran hyökkäyksessä, malli Brooklinn Khoury jakaa toipumismatkansa.

Nuorena oleminen auttaa myös Cadet Kellyn näyttelijää säilyttämään nuorekkaan käytöksen.

'Sitten kun olin 10 tai 11 ja minulla oli työpaikka, minun on täytynyt olla kypsä koko elämäni.' Tästä huolimatta hän myönsi aiemmin Pastelle, että hänellä oli 'hyvin nuori asenne ja paljon energiaa. Välillä tunnen olevani vauva, kun taas välillä tunnen olevani vanha mies. 'Luulen, että välillä tunnen olevani vauva, kun taas toisinaan tunnen olevani vanha mies.'

Hilary Duff ennen ja jälkeen