Hilary Deveyn sairaus: Mikä sairaus aiheutti Dragon Denin tähden kuoleman?

Sairaus

WPR

Hilary oli englantilainen yrittäjä, liikenainen ja TV-juontaja. Liikemiehen edustaja väittää, että Hilary kuoli Marokossa pitkittyneen sairauden jälkeen.

Hän aloitti kuljetusuransa nuorena syntyessään 10. maaliskuuta 1957 Boltonissa Lancashiressa, ja hän tienasi ensimmäisen miljoonansa kolmen vuoden sisällä.

The Secret Millionaire, Dragons’ Den ja The Intern näyttelivät häntä päärooleissa, ja hän esiintyi myös Loose Women -paneelissa myöhemmin urallaan.

Perustettuaan Pall-Ex-rahtiverkoston vuonna 1996 hän rikastui.

Kuljetusyrityksen johtaja Hilary sai CBE-palkinnon vuonna 2013 palvelustaan ​​kuljetusalalla ja hyväntekeväisyydessä.

Hilary Deveyn sairaus

Hilary Deveyn sairaudesta tai hänen tilansa vakavuudesta ei ole saatu julkista vahvistusta.

Tosin Hilary Deveyn terveysongelmat viisi vuotta sitten sairastuneen aivohalvauksen ja sitä seuranneen aivokudoksen menetyksen vuoksi on tuotu esille aiemmin.

Liikenainen ja entinen 'Lohikäärmeen luola kilpailija puhui aivohalvauksesta, joka on jättänyt hänet taistelemaan henkensä puolesta teho-osastolla.

Kun ITV kysyi, onko hän voi hyvin, hän sanoi: 'Otin kaksi parasetamolia, join vettä ja menin nukkumaan.'

Heräsin seuraavana päivänä moniin epämukaviin tunteisiin. Vaikka olen tehnyt sen tuhat kertaa aiemmin, en vain onnistunut saamaan laukkujani pakattua työmatkalle. 'En todellakaan tiennyt, mikä minua vaivaa.'

Hilary Deveyn sairaus

Muutamaa tuntia myöhemmin Hilary kertoi, että hänen kätensä 'kuoli kokonaan', ja hänen poikansa soitti hätänumeroon peläten, että hän sai aivohalvauksen, kun hän kaatui suihkussa.

Minulta puuttuu kolmasosa aivoistani. 'Minulta kesti kuusi kuukautta hyväksyä aivohalvaukseni aiheuttaman vahingon laajuus', hän sanoi. Minulla ei vain ollut halua tehdä mitään.

Muistan ajatelleeni: 'En voi tehdä juuri nyt mitään', kun tulin kotiin sairaalasta ja menin vessaan, en tiennyt mitä tehdä, koska en tiennyt, kuinka laittaa suihkua päälle.

”Se on vienyt minulta suuren osan elämästäni; Näköni on heikentynyt niin paljon, että en voi enää ajaa, ja olen menettänyt tuntemukseni vasemmassa kädessäni ja jalassani. Olen kuitenkin helpottunut voidessani ilmoittaa, että liikkumiskykyni ei ole heikentynyt.

Liikenainen lisäsi: 'Tämän johdosta olin kunnossa - ratsastin, perustin yritystä, eikä suvussa ollut minkäänlaista aivohalvausta... mutta olen tupakoitsija.'

Kun ymmärsin, kuinka vaarallista tästä oli tulossa, leikkasin paljon.

Hillary myi autonsa ja talonsa perustaakseen Palm-Exin vuonna 1996, ja hän on nyt useiden miljoonien punnan yritysimperiumin omistaja. Jos olet utelias mitä tappoi Hilary Devey , jatka lukemista!

Lue lisää: Chris Evertin sairaus - Millainen syöpä hänellä on?

Hilary Devey Kuolinsyy

Vuonna 2009 Hilary Devey sai hemorragisen aivohalvauksen ja hänellä oli vaikeuksia käyttää vasenta kylkeään yli 5 kuukauden ajan. Lisäksi hän kertoi tupakoineensa yli 40 vuotta, mikä vaikutti syöpää aiheuttavien myrkkyjen esiintymiseen hänen kehossaan.

Valitettavasti netistä ei löydy mitään uutta hänen sairaudestaan. Hänen tupakointihistoriansa ja syöpää aiheuttavien merkkiaineiden esiintyminen veressä viittaavat kuitenkin siihen, että hän on saattanut kärsiä keuhko- tai kohdunkaulansyövästä. Tätä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Ura

Liiketoimintaa

Pall-Ex, Deveyn verkosto, joka kuljettaa tavaroita kuormalavoilla, on hänen vaurautensa lähde. Kun Pall-Ex avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1996, se oli Iso-Britannian kolmas lavatavaroiden jakeluverkosto.

Nykyaikaisen lavaverkoston edelläkävijä Palletline kehitti tämän järjestelmän vuonna 1992 mukauttamalla hyväksi havaittua keskitin ja puoli -paradigmaa pikalähetysten jakeluun.

Hilary Deveyn sairaus

Pall-Leicestershire Exin keskuksen kautta kulkee päivittäin noin 8 000 lavattua pakettia, ja yhtiöllä on yli 90 verkoston jäsentä. Sen liikevaihto oli 92,1 miljoonaa puntaa vuonna 2021, kun se edellisenä vuonna oli 76,6 miljoonaa puntaa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 10,9 miljoonaa puntaa.

Lue lisää: Serena Williamsin sairaus – tietoa tennistähden tilasta ja toipumisesta!

Televisio

The Secret Millionaire -ohjelmassa vuonna 2008 Devey antoi yli 70 000 puntaa Back Door Music Projectille ja Syke Community Centerille Rochdalessa.

Maaliskuussa 2010 hän isännöi neliosaista Channel 5 -dokumenttisarjaa nimeltä The Business Inspector, jossa hän käytti liiketoimintatietonsa ja asiantuntemustaan ​​auttaakseen vaikeuksissa olevia pienyrityksiä kehittymään menestyneiksi ja tuottoisiksi yrityksiksi.

Jälkeen James Caan lähti BBC Twon Dragons' Denistä helmikuussa 2011, ja Devey korvasi hänet paneelissa. Pian tämän jälkeen Devey paljasti, että hän poistuisi ohjelmasta kesäkuussa 2012, koska hän oli allekirjoittanut Channel 4:n kanssa kahden vuoden yksinoikeussopimuksen.

Hilary Deveyn Women at the Top -minisarja, jonka Avoin yliopisto ja BBC Two ovat tuottaneet ja jota Devey isännöi syyskuussa 2012, oli hänen viimeinen ohjelmansa BBC Twolle.

Kun Devey muutti Channel 4:lle huhtikuussa 2013, hän alkoi isännöidä uutta sarjaa nimeltä The Intern, bisnesdokumenttia, jossa hän myönsi kolmelle nuorelle viikon mittaisen kokeen unelmiensa työssä.

Arvioiden dramaattinen pudotus pakotti verkon siirtämään jäljellä olevat ohjelmat alkuperäisestä torstaina kello 21.00 aikavälistä keskiviikkoisin klo 23.00.

Uuden Deveyn isännöimän Channel 4 -ohjelman kuvaukset alkoivat kesäkuussa 2014 sen jälkeen, kun juontaja ilmoitti asiasta 3. huhtikuuta. 9. kesäkuuta 2015 Channel 4 debytoi sarjan Running the Shop.

Devey esiintyi ensimmäisen kerran ITV:n lounasaikaan keskusteluohjelmassa Löysät Naiset 18. kesäkuuta 2015 vierailevana panelistinä; hänestä tuli sitten vakituinen panelisti 4. syyskuuta 2015. Mutta 9. marraskuuta hän ilmoitti lähtevänsä ohjelmasta.

Lue lisää: Mark Wahlbergin sairaus: viimeisimmät päivitykset hänen terveydentilastaan!

Kenen miesten Hilary Devey meni naimisiin aiemmin?

Hilary Deveyn sairaus

Haastattelussa BBC Radio 4:lle 28. lokakuuta 2012 kolme kertaa eronnut Hilary puhui vaikeuksista, joita hänellä on ollut romanttisissa kihloissaan.

Hän kertoi, että hänen äitinsä oli seurustellut Hilaryn isän kanssa jonkin aikaa, ennen kuin sai selville, että tämä oli jo naimisissa neljän lapsen kanssa.

Ironista kyllä, Hilary sai tietää, että hänen entinen kumppaninsa oli jo naimisissa ja hänellä oli viisi lasta.

Hilary haki avioeroa heidän kolmannesta puolisonsa ja kahden lapsensa isästä Philip Childsistä vuonna 2013.

Hän on ollut naimisissa kahdesti aiemmin, ensin Malcolm Sharplesin kanssa vuosina 1976-1978 ja jälleen Ed Deveyn kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR