Hilary Devey Net Worth 2022: Englantilaisen yrittäjän ja tv-persoonallisuuden tulot!

Julkkis

WPR

liikenainen ja tv-persoona Hilary Devey on arvioiden arvoinen 80 miljoonaa dollaria . Hänestä on tullut rikas ja kuuluisa kyvystään nähdä uusia mahdollisuuksia ja onnistuneesti yhdistää bisnes julkkispersoonaan. Hän syntyi Boltonissa Lancashiressa 10. maaliskuuta 1957 ja aloitti koulunsa Bolton Schoolissa kotikaupungissaan.

Mikä oli Hilary Deveyn nettoarvo?

Vuonna 2022, Hilary Deveyn nettovarallisuuden ennustetaan olevan huipulla 80 miljoonaa dollaria . Vuodesta 2022 lähtien Hilary Deveyn nettovarallisuuden odotetaan ylittävän 80 miljoonaa dollaria. Televisiossa hän oli tunnettu julkisuuden henkilö ja taloudellinen neuvonantaja. Kun Devey yhdisti ihastuttavan ulkonäkönsä menestyksekkääseen uraan, hän nousi alansa huipulle.

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:10. maaliskuuta 1957 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Liikemies, kommentaattori, yrittäjä
Kansallisuus:Englanti

Hänen roolistaan ​​toimitusjohtajana ja ylläpitäjänä Pall-Ex-konserni , hän oli tunnettu. Pall-Ex on yli kahden vuosikymmenen ajan ollut alan hallitseva eurooppalainen toimintobrändi. Yhteensä 117,6 miljoonaa puntaa tuotettiin 31. heinäkuuta 2021, kun se vuonna 2020 oli 87,2 miljoonaa puntaa.

Aikainen elämä

Hilary Devey Net Worth

Hilary Lorraine Brewster syntyi 10. maaliskuuta 1957 Boltonissa Lancashiressa ja varttui siellä. Kun hän oli vain seitsemänvuotias, hän havaitsi ulosottomiehiä poistamassa huonekaluja ja kodin tavaroita perheen kodista isänsä konkurssin jälkeen. Joten hänen isänsä jatkoi työskentelyä ravintola-alalla pitäen baareja ja hotelleja.

Parikymppisenä hän keskeytti lukion liittyäkseen naisten kuninkaallisiin ilmavoimiin, jossa hän työskenteli lennonjohdon ja tarvikkeiden kirjanpidon parissa ollessaan RAF Brize Nortonissa. Devey muutti myöhemmin Lontooseen, jossa hän tällä hetkellä asuu.

Lue myös: Valerie Bertinelli Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Ura

Hilary Deveystä on sanottu, että hän on hyvin toimeentuleva yrittäjä, joka tuli tunnetuksi perustettuaan oman yrityksen. Vuonna 2016 hän alkoi ottaa liiketoimintaansa vakavasti, ja siitä on sittemmin kasvanut usean miljoonan dollarin yritys. Hänen kotinsa ja autonsa uhrattiin, jotta hän voisi perustaa uuden yrityksen.

Hän oli 40-vuotiaana antanut ensimmäisen miljoonansa järjestöltä, joka oli juuri vallannut markkinat. Rangermore Hallin arvo oli 2,2 miljoonaa puntaa, kun hän toi sen markkinoille. Hänellä on myös kiinteistöjä Boca Ratonissa, Floridassa; Espanja; Marokko; ja Lontooseen. Hän oli edelleen nauttinut etuoikeutetusta ja mukavasta elämästä.

Hilary Devey Net Worth

Maailman Hilary Devey Työtulot ja perheen arvo Hilary Deveyn arvioitu nettovarallisuus on noin 80 miljoonaa dollaria. Hänen nettovarallisuutensa on viime aikoina raportoitu olevan noin 100 miljoonaa puntaa.

Puhumattakaan 15 000 punnan korvauksesta, jonka hän sai 12 jaksosta, mikä ei riittänyt edes kattamaan hänen matka- ja majoituskulujaan. Myös hänen perheensä varallisuus voi olla suuri, vaikka se ei ole tällä hetkellä varmaa.

Lue myös: Michael Schumacher Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuolema

Hänen edustajiensa mukaan entinen Dragons’ Den -tähti Hilary Devey kuoli 65-vuotiaana. Seurustelu ja yrittäjä kuoli lauantaina Marokossa pitkän sairauden jälkeen. Hänelle myönnettiin OBE vuonna 2013 työstään kuljetus- ja hyväntekeväisyyssektoreilla.

Lisäksi hän oli Dragons’ Den -kilpailija ja isännöi Channel 4 -ohjelmaa The Intern. Saatuaan aivohalvauksen vuonna 2009 hänestä tuli Stroke Associationin suojelija ja Carers Trustin varapuheenjohtaja.

Haastattelussa hän huomautti: 'Olisin nauttinut tilaisuudesta seisoa lohikäärmeiden edessä, ja harkitsen omia kokemuksiani ja nykypäivän liiketoiminnan todellisuutta, kun päätän auttaa (tai hylätä) aloittelevia yrittäjiä, jotka liittyvät minuun. luola.'

Lue myös: Cooper Noriega Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Hilary Devey Net Worth

Devey oli aiemmin asunut Staffordshiressa, Englannissa, mutta muutti myöhemmin Boylestoneen Derbyshireen. On myös syytä huomata, että hänellä oli hallussaan Florida-kiinteistö, josta hän maksoi 5,42 miljoonaa puntaa myydessään sen vuonna 2014; hän omisti aiemmin asuntoja Marokossa, Espanjassa ja Lontoossa. Hän oli käynyt läpi kaksi avioeroa. Vuodesta 2013 lähtien hän totesi, että hänen poikansa Mevlit oli taistellut menestyksekkäästi huumeriippuvuutensa kanssa.

Deveyn intohimoihin kuuluivat hänen rakas jalkapallojoukkue Bolton Wanderers ja rockbändi Status Quo.

28. lokakuuta 2012 Devey kertoi BBC Radio 4:ssä tarinan äitinsä shokista saatuaan tietää, että hänen isänsä oli vaimo ja neljä lasta vuosia sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella. Hän oli jo naimisissa ja hänellä oli viisi lasta, kun Devey sai tietää hänestä.