High Rise Invasion -kausi 2: Uusittiinko sarja vihdoin?

Viihde

WPR

Japanilaisen mangasarjan High-Rise Invasion loivat Tsuina Miura ja Takahiro Oba.

Joulukuusta 2013 huhtikuuhun 2019 sarja julkaistiin verkossa DeNA:n Manga Box -sovelluksessa, ja Kodansha yhdisti sen 21 tankbon-määrään. Seven Seas Entertainment omistaa mangan Pohjois-Amerikan lisenssioikeudet.

Heinäkuusta 2019 huhtikuuhun 2021 jatko-manga nimeltä High-Rise Invasion Arrive (, Tenk Shipan Arrive) sarjoitettiin Kodanshan Magazine Pocket -verkkosivustolla ja -sovelluksessa. Seitsemän tank-bon-nidettä julkaistiin.

Helmikuussa 2021 Zero-G julkaisi alkuperäisen netanimaatio-animesarjan (ONA) mukautuksen Netflixille maailmanlaajuisesti lähetettäväksi.

Milloin High-Rise Invasionin kausi 2 ilmestyy?

High-Rise Invasion -kaudesta 2 ei ole tietoa toistaiseksi. Onneksi, huolimatta siitä, että se julkaistiin yli vuosi sitten, toisesta kaudesta on vielä toivoa animen tasaisesti kasvavan fanien ansiosta.

korkean nousun hyökkäyskausi 2

Lue lisää: High School Dxd -kauden 5 julkaisupäivä: Mikä on uusimistila vuonna 2022?

Fanit jäivät animen viimeisessä jaksossa jyrkästi ilmaan, mikä vihjasi mahdolliseen tuotantokauteen 2, jossa päähenkilö, Juri Honjo , jatkaa veljensä Rikan etsimistä.

Lisäksi Rika ja Mamoru Aikawa nähtiin puhuvan lopputuloksissa hänen tutkiessaan outoa koodia puhelimessa. Siksi on suurempi mahdollisuus, että myöhempi erä päättää seikkailun kaikkien näiden löystyneiden päiden vuoksi.

Jos et ole nähnyt High-Rise Invasionia aiemmin tai jos tarvitset lyhyen muistutuksen, juoni pyörii Jurin ympärillä, teinityttöllä, joka päätyy rakennuksen huipulle nähtyään uhkaavan naamiaismiehen ja naisen toiselta katolta. .

Hän ottaa epätoivoisesti yhteyttä Rikaan yrittääkseen ymmärtää mitä tapahtuu, mutta heti kun he alkavat puhua, nainen päättää elämänsä.

Sen jälkeen Jurin elämä ei koskaan ollut sama kuin hän taisteli näitä naamioituneita ihmisiä vastaan ​​ja etsi veljeään.

Mikä voisi olla High-Rise Invasion -kauden 2 juoni?

korkean nousun hyökkäyskausi 2

Koska emme vielä tiedä kuinka monta osaa mangasarjasta on toinen tuotantokausi High-Rise Invasion sopeutuisi, emme ole varmoja siitä, mihin se voisi mennä.

Erityisesti meillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka pitkälle toinen kausi voi mennä, kun se debytoi yleisen tiedon puutteen vuoksi. Ensimmäisen kauden viimeiset jaksot on koottu alla, jotta näet, mitä voidaan muuttaa hypoteettista toista tuotantokautta varten ja mihin ensimmäinen kausi päättyi.

Kun Kusakabe saa tietää, että Rika tuntee Sniper Maskin henkilökohtaisesti, hän yrittää muuttaa hänet enkeliksi, mutta loukkaantuu. Ennen pyörtymistä hän väittää, että Sniper Mask pystyy tyrmäämään Aikawan.

Lue lisää: Warrior Nun kausi 2: Se ei tule syyskuussa 2022!

Sniper Mask ja Kuon puhuvat Rikasta samalla kun lepotilaohjelma käynnistyy yllättäen. Sitten hän pyytää Kuonia auttamaan kun sen aika tulee. Aikawa yrittää tappaa muut kilpailijat, Aohara sanoo Yuri.

Sitten Kuon ilmoittaa Jurille ja Mayukolle Sniper Maskin tilasta ja pyytää Juria puhumaan hänen kanssaan. Hän kysyy Rikasta kuultuaan hänestä Jurilta. Hänen enkelinsä ilmoittaa Rikan olinpaikasta Yoshidalle, ja häntä neuvotaan tapaamaan Juri. Sniper Mask siirtyy lepotilaan puhuttuaan Jurin kanssa.

High-Rise Invasionin toisen kauden julkaisupäivä

Valitettavasti High Rise Invasionin toisen kauden mahdollisuudesta ei ole puhuttu.

Viimeisimmän päivityksen mukaan helmikuu 2021 oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun katsojat katsoivat animen televisiosta. Lisäksi Netflix ei ole antanut virallista ilmoitusta palautuksesta.

korkean nousun hyökkäyskausi 2

Vuoden 2022 alussa, lähellä tämän sarjan ensimmäisen kauden ensi-iltaa, jos se uusitaan toiseksi kaudeksi, mikä näyttää todennäköiseltä.

Ottaen huomioon, että animen tuottaminen kestää tyypillisesti vuoden, pääsemme todennäköisesti helmikuuhun 2022. Sitä ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut, joten etsimme sarjalle vuoden 2022 julkaisua.

High-Rise Invasion -kauden 2 traileri: Milloin se julkaistaan?

Onko High-Rise Invasionin toiselle tuotantokaudelle traileria? Ei. Emme voi tällä hetkellä nähdä traileria, koska Netflix ei ole toimittanut päivitystä toisesta tuotantokaudesta. Kun sellainen julkaistaan, pidämme sinut ajan tasalla.

Lue lisää: En ole kunnossa tämän kauden 2 kanssa: Onko virallisesti vahvistettu?

Jos et ole vielä nähnyt ensimmäistä tuotantokautta, tässä on sen traileri:

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR