High On Life -julkaisupäivä ilmoitettu? Katso virallinen traileri!

Pelaamista

WPR

Kehittäjä Squanch Games paljasti, että sen uusi, kunniaton ensimmäisen persoonan ammuntapeli julkaistaan ​​nyt joulukuussa 2022, ja Justin Roilandin High on Life -videopeli on nyt lisätty vuodelle 2022 siirrettyjen videopelien pitkälle listalle.

Onko ärsyttävää, että joudumme odottamaan hieman kauemmin pelataksemme yhtä innokkaimmin odotetuista tulevaisuuden Xbox Series X -peleistä? Ehdottomasti. Siitä huolimatta, jos se tarkoittaa, että High on Life täyttää potentiaalinsa, emme haittaisi odottaa vähän pidempään.

High on Life esiteltiin ensimmäisen kerran vuoden 2022 Xbox- ja Bethesda Games Showcase -tapahtumassa, ja se kiinnitti heti huomiomme. On ymmärrettävää, miksi niin monet ihmiset ovat innokkaita pelaamaan sen Metroidvania-suunnittelun, absurdihuumorin, massiivisten sci-fi-konseptien ja puhuvien tuliaseiden armeijan vuoksi.

High on Life asettaa meidät planeettojen välisen palkkionmetsästäjän asemaan, jotta voimme kukistaa avaruusolennon kartellin, joka haluaa päästä eroon ihmisten elinvoimasta. Odottaessamme High on Lifen tuoretta pelinkulkua, miksi et ottaisi selvää kaikesta, mitä sinun on tiedettävä tähän mennessä? Odotamme näkevämme High on Lifea lisää lähitulevaisuudessa.

Mikä on korkean tason julkaisupäivä?

High On Life -julkaisupäivä

High on Lifen nykyinen julkaisupäivä on 12. joulukuuta 2022. Pelin oli alun perin tarkoitus julkaista lokakuussa, mutta Squanch pelit on sittemmin ilmoittanut viivästyksestä sanoen: 'Koska jatkamme parhaan mahdollisen pelikokemuksen luomista High on Lifelle, pelin julkaisupäivä viivästyy 13. joulukuuta 2022.'

Alustat

High on Life saapuu Xbox Series X:lle, Xbox One , ja PC:lle sekä Steamin että Epic Games Storen kautta, minkä ei pitäisi olla yllättävää, koska se paljastettiin Xbox- ja Bethesda Showcase 2022 -tapahtuman aikana. Xbox Game Passissa se on myös saatavilla heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

High on Life paljastettiin konsolijulkaisun yksinoikeudella, mikä tarkoittaa, että sen julkaiseminen PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle tai Switchille on erittäin epätodennäköistä.

Peli saattaa sen sijaan julkaista muissa järjestelmissä, kun ennalta määrätty aika on kulunut, jos tämä yksinoikeussopimus on voimassa rajoitetun ajan. Toistaiseksi on kuitenkin parasta olettaa, että tuleva seikkailu on vain Xbox- ja PC-käyttäjien saatavilla.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Pelin kulku

High On Life -julkaisupäivä

High on Lifen ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä vauhdittaa absurdi tarina. Kun pelaat äskettäin ylioppilaana, joudut kohtaamaan alienin hyökkäyksen, joka 'nousee ihmiskunnalle'.

Kuten yhteisluojalta odotettiin Rick ja Morty ja Solar Opposites, sen juoni ja hullu huumorintaju näyttävät olevan sen toistaiseksi suurimmat vetovoimat, mutta se ei tarkoita, etteikö peli olisi kiinnostavaa.

Kehittäjät kutsuivat High on Lifea teaserissa 'toimintaseikkailukomedian Metroidvanian ensimmäisen persoonan ammuntapeliksi'. Vaikka emme ole tarkalleen varmoja, kuinka tärkeitä kukin näistä termeistä on valmiissa tuotteessa, ne antavat meille yleiskuvan pelin toiminnasta.

Pelin edetessä pelaaja voi ennakoida muun muassa saavansa uusia taitoja ja aseita, jotka sekä auttavat taistelussa että tarjoavat pääsyn aiemmin rajatuille alueille. Ja kuten arvata saattaa, pelin pääpainon tulisi olla komedia.

Myös avoimen maailman puuttuminen High on Lifessa paljastuu. Sen sijaan voit edetä ennalta määrätyillä vaiheilla, jotka tarjoavat pitkälti lineaarisen kokemuksen, jota ruokkivat sen huumorintaju ja upeat kuvat.

Se, missä järjestyksessä otat kullakin näistä tasoista, on kuitenkin sinun päätettävissäsi. Lisäksi on toistuvia pomotaisteluja (kuten kuvassa Gamescom 2022 teaser), ja erilaisten avattujen taitojen omaaminen voi olla välttämätöntä selviytyäksesi näistä kohtaamisista.

Lue lisää: Rings Of Power -julkaisupäivä vahvistettu: Katso virallinen yhteenveto!

Kuka muodostaa huippuluokan pelisarjan?

High On Life -julkaisupäivä

Luonnollisesti täysin oudot puhuvat tuliaseet, joissa on lievästi sanottuna likainen suu, ovat yksi tarinan tärkeimmistä kohokohdista High on Lifessa. Roiland ei ole High on Lifen ainoa ääninäyttelijä; J.B. Smoove, Tim Robinson , Zach Hadel ja Michael Cusack ovat muiden joukossa.

Mikä on elämäntarinan huippu?

High on Life -elokuvan oudossa scifi-ympäristössä muukalainen kartelli on siepannut ihmisiä, ja heitä käytetään huumelähteenä maan ulkopuoliseen elämään. Pysähdyt useissa paikoissa reitin varrella, kuten vehreässä viidakon paratiisissa tai suuressa kaupungissa asteroidin sisällä. Pelin virallinen kuvaus löytyy täältä.

”Kun avaruusolentojen kartelli, joka pyrkii pääsemään korkealle ihmiskunnalle, tunkeutuu Maahan, olet juuri päässyt lukiosta ilman työtä ja kunnianhimoa.

Jotta voisit tulla tappavimmaksi galaksien väliseksi palkkionmetsästäjäksi, jonka kosmos on koskaan nähnyt, sinun ja ryhmän karismaattisia puhuvia tuliaseita on nyt vastattava sankarin kutsuun.

Lue lisää: Street Fighter 6:n julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Elokuvan 'High on Life' traileri

Pelivideon ja komedian tunteen ohella teaser esittelee High on Lifen silmiinpistävää visuaalista estetiikkaa. Ensimmäisen persoonan räiskintäpeli High on Life on saanut inspiraationsa absurdista tarinasta. Pelin päähenkilöt ovat äskettäin ylioppilaita, jotka selviävät alienien hyökkäyksestä, joka 'saa ihmisiin'.

High on Life on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa yhdistyvät huumori ja toiminta tekijöidensä mukaan. Pelin edistyessä pelaajien tulisi odottaa hankkivansa uusia taitoja ja aseita.

Aseet mahdollistavat pelaajien pääsyn aiemmin kielletyille alueille, mikä auttaa heitä myös taistelussa. Ole tietoinen siitä, että High on Lifella ei ole avointa universumia. Se on lineaarinen kokemus, jossa sinun on suoritettava ennalta määrätyt vaiheet.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR