Herranjumala! Us Weekly -lehden mukaan Orlando Bloomin hikinen, paidaton harjoitus on pakko nähdä

Julkkis

WPR

Aina ihastunut jälkikäteen. Siitä lähtien, kun Orlando Bloom näytteli Will Turneria Pirates of the Caribbeanissa yli 20 vuotta sitten, hän on saanut fanit pyörtymään.

Taru sormusten herrasta näyttelijä, 45, julkaisi valokuvan uusimmasta hikisestä, paidattomasta harjoitusrutiinistaan ​​sosiaalisessa mediassa maanantaina 27. kesäkuuta.

Hän kuvasi viimeisimmän harjoituksensa kuvamateriaalia: 'Murtuin selkäni 19-vuotiaana ja he luulivat, etten kävelisi enää koskaan.'

Vaikuttavaa tankoa, jossa on kaksi 5 kg Aussie Strength -painolevyä molemmilla puolilla, pitelee kaiverrettu ja paitaton Bloom tekemässä painonnostoharjoituksia.

Hän suorittaa viisi toistoa, ja kun hän tekee, hänen valmentajansa voidaan kuulla kannustavan häntä.

Kun Carnival Row -tähti on harjoitellut ab-rullaa, hän nousee maahan ja suorittaa viisi toistoa keskittäen samalla koko huomionsa.

Näyttelijä, joka treenaa pudotuskoneella selkä kameraan päin, näkyy viimeisessä klipissä. Video paisuu, kun Bloom ponnistelee kovasti ponnisteluissaan esitelläkseen kiinteää vartaloaan.

Herranjumala! Us Weekly -lehden mukaan Orlando Bloomin hikinen, paitaton harjoitus on ehdottomasti nähtävä

Hän suorittaa kymmenen toistoa tässä videossa, ja hänen valmentajansa neuvoo häntä antamaan viimeiseen 'valtavaa lyöntiä huipulle'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Ei kestänyt kauan, kun ihailijat ja muut tunnetut ystävät vastasivat huomautuksiin ja rohkaisivat häntä. Vastauksena kuvitteellinen Chelsean manageri sanoi: 'Oi, no, anteeksi! Kävelijä liikkuu.

Näyttelijän morsian, Katy Perry , mainitsi myös jotkut näyttelijän fanit, jotka halusivat tietää näyttelijän reaktion kuumaan harjoitukseen.

Kolme muskettisoturia ja The Teenage Dream -laulaja, 37 Vuonna 2016 näyttelijä ja näyttelijä aloittivat kuuluisan romanssinsa. Vuonna 2017 pariskunnan välillä oli väliaikainen ero, mutta vuonna 2018 he palasivat yhteen.

Herranjumala! Us Weekly -lehden mukaan Orlando Bloomin hikinen, paidaton harjoitus on pakko nähdä

Seuraavana ystävänpäivänä, Orlando Bloom pyysi poptähtiä naimisiin hänen kanssaan. Heille syntyi tytär nimeltä Daisy elokuussa 2020 valmistautuessaan jatkuvasti muuttuviin häihin. He eivät ole vielä suostuneet johonkin.

Bloom on tehnyt aaltoja vartalollaan aiemminkin, vaikka American Idol Judge päätti olla kommentoimatta sulhasensa harjoittelua. Tähti meloi täysin alasti vuonna 2017.

Voi köyhä poikani! Hänellä on paljon työtä tehtävänä. Tuolloinen elokuvatähti kertoi Radio 1:n 'Breakfast Show'-juontajalle vitsailemalla: 'Rikkosin Internetin.

Mr. Nick Grimshaw Yhteishuollossa entisen vaimonsa kanssa Miranda Kerr on Bloomin 6-vuotias poika Flynn.

Kuvaamisesta tuli täydellinen shokki. Myöhemmin hän totesi She United Kingdom -lehden haastattelussa tuolloin: 'En olisi asettanut itseäni sellaiseen tilanteeseen, jos olisin uskonut sen tapahtuvan.