Täällä 'Bachelor in Paradise' kuvataan - ja kuinka paljon siellä yöpyminen tarkalleen maksaa

Viihde

WPR

Jos olet Bachelor Nationin jäsen, olet ehkä kysynyt itseltäsi: Missä onBachelor in Paradisekuvattu? Ja kuinka voin yöpyä lomakeskuksessapoikamiesja Bachelorette-alunat nukkuivat, taistelivat ja sotkivat?

Bachelor in Paradisesai ensi-iltansa elokuussa 2014 spinoffinaPoikamiesjaBachelorettejoka kutsuu entiset kilpailijat Meksikoon etsimään toista mahdollisuutta rakkaudelle toistensa kanssa. NäinBachelor in Paradisetoimii: Esitys alkaa noin 20 alunalla alkaenPoikamiesjaTheBachelorettejotka kohtaavat toiveita muodostaa yhteys toisiinsa.

Jokaisen viikon lopussa joko miehet tai naiset jakavat ruusuja. Kilpailijat, jotka eivät saa ruusua, lähetetään kotiin. Ensi viikolla lisääpoikamiesjaBacheloretteAlunat kutsutaan kaudelle, ja sukupuolella, joka ei jakanut ruusuja edellisellä viikolla, on nyt mahdollisuus jakaa ruusuja kilpailijoille, joiden kanssa he ovat muodostaneet vahvimman suhteen.

Kauden lopussa kilpailijoille tarjotaan mahdollisuus viettää yötreffejä ilman kameroita tai mikrofoneja (kuten Fantasy Suites onBachelor jaBachelorette.) Yön treffien jälkeen on finaali, jossa kilpailijat joko päättävät erota tai kihloihin. KutenPoikamiesjaBachelorette,Bachelor in Paradiseon myös 'After the Final Rose' -erikoisohjelma, jossa kilpailijat kokoontuvat tiivistämään draamaa ja kertomaan katsojille heidän suhteestaan.

Joten näinBachelor in Paradisetoimii. Mutta missä onBachelor in Paradisekuvattiin ja kuinka paljon katsojille maksaa yöpyminen samassa lomakeskuksessa, jossa kilpailijat erosivat ja rakastuivat? Lue mistäBachelor in Paradiseelokuvat edessä.

Kuva: ABC/Craig Sjodin.

Missä onBachelor in Paradisekuvattu?

Joten… missä onBachelor in Paradisekuvattu? Kaudesta 2 lähtienBachelor in Paradiseon kuvattu osoitteessa Hidden Beach Resort Sayulitassa, kaupungissa Vallarta-Nayaritissa, Meksikossa. (Kausi 1 kuvattiin Casa Palapa -lomakohteessa Tulumissa, Quintana Roossa, Meksikossa.) Hotellin verkkosivuston mukaan Playa Escondida on syrjäinen, rantalomakohde, jota ympäröivät kukkulat, 350 jalkaa pitkä rantaviiva ja viidakon peittämä. Lomakeskus sijaitsee 40 minuutin päässä Puerto Vallartan kansainväliseltä lentokentältä Nayaritin Tyynenmeren rannikolla, joka tunnetaan nimellä Riviera Nayarit, ja 1,6 km:n päässä Sayulitan kaupungista.

Lomakeskus tarjoaa ratsastusta rannalla, joogaa, surffaustunteja, melontaa, valaiden ja delfiinien katselua, vaellus- ja pyöräilyreittejä sekä golfia. Hotellissa on myös kylpylä, joka tarjoaa kuumakivihoitoa, syväkudoshierontaa, neljän käden hierontaa ja kasvohoitoja. Lomakeskuksessa on myös oma ravintola, jossa tarjoillaan ruokia, kuten katkarapu-omeletteja (tarjoillaan paikallisen vuoristokahvin kera), enchiladas de polloa, mar y tierraa (tuoretta paistettua hummeria Sonoran naudanlihafileen kera), coquilles de jaquesia (jättiläispaistettuja kampasimpukoita puolikkaina tarjoiltuna) kuoret buerre blanc sahramikastikkeella), scampi (tehty jättiläismäisistä Mazatlan-katkarapuista ja paprikavoista) sekä vegaanisia ja kasvissyöjien erikoisuuksia.

Yksityisellä rannalla on ilmaisia ​​boogie-laudat, piilotettuja poukamia ja olkikattoinen rantabaari (sama jossa Wells Adams baarimikkoinaBachelor in Paradise), joka tarjoilee trooppisia hedelmäcocktaileja, smoothieita ja jääkylmiä oluita. Lomakeskuksessa on myös useita uima-altaita, mukaan lukien infinity-allas ja vesiputouksia, sekä useita rinteessä olevia porealtaita. Asiakkaat voivat myös harjoitella joogaa joogatasanteella, joka on varjostettu olkikatolla ja joka on valmistettu luonnonkivestä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Playa Escondida (@playa.escondida) jakama viesti

Kuinka varata majoitusBachelor in Paradiselomakohde

Joten kuinka voit varata yöpymisenBachelor in Paradiselomakohde? Playa Escondita Resortin huoneet vaihtelevat 150 dollarista 600 dollariin per yö, joten ne eivät ole halpoja. Jokaisessa huoneessa on joko yksi tai kaksi vuodetta, ja niihin mahtuu yhdestä neljään henkilöä. Mahdolliset asiakkaat voivat myös etsiä huoneita, joissa on poreallas, ilmastointi, kultakärry tai keittiö. Varataksesi yöpymisen osoitteessa Hidden Beach Resort , klikkaus tässä .

Bachelor in Paradise esitetään maanantaisin ja tiistaisin ABC . Näinkatso se ilmaiseksi.

Bachelor NationKirjailija: Amy Kaufman

Kuva: Penguin Booksin luvalla.


Saadaksesi enemmän sisäpiiriin tutustumalla Los Angeles Timesin kirjailijan Amy Kaufmanin kirjaan, Bachelor Nation: Inside the World of America's Favourite Guilty Pleasure , syvä sukeltaa Bachelor franchising. Kirja paljastaa Bachelor Nationin salaisuudet, alkaen siitä, kuinka paljon Bachelor ja Bachelorette maksetaan kilpailijoiden noudatettaviin sääntöihin, joita tuottajat eivät halua fanien tietävän. Se on jokaisen Bachelor Nation -jäsenen pakollista luettavaa.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.