Tässä on, millaista on seurustella aseksuaalina ihmisenä

Elämäntapa

WPR

Seurustelu on vaikea elämänalue monille ihmisille heidän seksuaalisuudestaan ​​tai identiteetistään riippumatta. Kuitenkin,seurustelu aseksuaalisestiluo täysin erilaiset haasteet, jotka voivat joskus tehdä siitä melkein mahdottomaksi. En väitä, etteikö siellä olisi aseksuaalisia pareja, mutta kokemukseni mukaan on uskomattoman vaikeaa löytää joku, joka ymmärtää mitä aseksuaalisuus on ja miltä ihanteellinen ässä-suhde näyttää.

Niille, jotka eivät tiedä mitä aseksuaalisuus on, annan sen Trevor-projekti murtaa se: 'Seksuaalisuus on kattotermi, ja se esiintyy kirjolla. Aseksuaalit ihmiset – tunnetaan myös nimellä ”Ace” tai ”Aces” – saattavat olla vähän kiinnostuneita seksistä, vaikka useimmat haluavatkin emotionaalisesti intiimejä suhteita.” Vaikka tämä on aseksuaalisuuden perusmääritelmä, aseksuaalisuus tarkoittaa jotain erilaista kaikille, myös minulle.

Mitä tulee treffeille, en etsi fyysisesti romanttista suhdetta millään tavalla. Ei seksiä, ei koskettamista, ei suudella – ei mitään. Ehkä kädestä pitäminen ja halaaminen, mutta siinä kaikki. Kuitenkin muut yhteisössätehdäharrastaa seksiä ja masturboida, kun taas jotkut (kuten minä) keskittyvät yksinomaan tunneyhteyteen.

'

Mitä tulee treffeille, en etsi fyysisesti romanttista suhdetta millään tavalla.

Saatat ihmetellä, miksi ässä-ihminen edes tekisihalutatähän mennessä? Kuten monet muut ihmiset, haluantoveruusja löytää 'ihmiseni'. Tämän vuoksi käytän treffisovelluksia ja määritän profiilini kuten kaikki muutkin. Silti olen aina mielessäni, pitäisikö minun paljastaa acenessi etukäteen vai en.

Mielestäni se on vaikein osa seurustelussa aseksuaalisesti. Haluan, että minua pidetään 'normaalina, haluttavana' ihmisenä, mutta tunnen tämän tarpeen kertoa ässä-identiteetistäni ennen kuin aloitan mitään.

STYLECASTER | Treffit aseksuaalisesti

Sulje Miller/STYLECASTER.

Valitettavasti yhdeksän kertaa 10:stä tämä ei mene hyvin. Yleensä sen jälkeen, kun paljastan aseksuaalisuuteni, kaikki mitä minulla on mahdollisen kumppanin kanssa, katoaa. Minut leimataan automaattisesti 'älykkääksi' tai 'pelkääväksi', koska olen aseksuaali; tai toinen henkilö sisäistää sen joksikin viaksi heissä, mikä saa minut olemaan kiinnostunut olemaan fyysisesti heidän kanssaan.

Mikään yllä olevista ei ole totta, mutta ellet ole ässä, sitä voi olla todella vaikea hyväksyä. Silti sen tietäminen ei tee epäonnistuneista seurusteluyrityksistäni yhtään vähemmän tuskallista. Silloinkin kun minätehdäEtsi joku, joka on valmis yrittämään saada suhde toimimaan, varmistan, etten koskaan saa toiveitani ylös.

Tapasin ensimmäisen tyttöystävänitreffisovellusja kerroin hänelle varhain, että olen aseksuaali. Selitin hänelle, mitä se merkitsi minulle, ja hän vakuutti minulle ymmärtävänsä. Ensimmäiset viikot olivat mahtavia! Olimme pohjimmiltaan sellaisia, joita kutsuisin 'parhaiksi parhaiksi parhaiksi ystäviksi'. Menimme mukaviin ravintoloihin, katsoimme elokuvia ja keskustelimme mukaansa. Minulle vahva emotionaalinen yhteys kumppaniin on se, mitä lopulta etsin.

Muutaman viikon kuluttua minulla oli kuitenkin tunne, että hän ajatteli, että lopulta 'muutin mieleni' fyysisten asioiden suhteen. Kun keskustelimme siitä, mitä halusimme suhteelta, hänen toiveensa alkoivat olla luonteeltaan seksuaalisempia ja romanttisempia, kun taas omani pysyivät ennallaan. Tiesin syvällä sisimmässäni, että näin tapahtuisi alusta alkaen, mutta olin yrittänyt teeskennellä, ettei se tapahtuisi vain, jotta voisin kokea 'normaalin' suhteen, vaikka se kestäisi vain lyhyen ajan.

Lopulta erosimme, koska halusimme erilaisia ​​asioita. En syytä exääni; vaikka seksi ja läheisyys eivät ole tärkeitäminäparisuhteessa ymmärrän, että joillekin ihmisille ne ovat välttämättömiä. Silti pistää edelleen, kun ihmiset, jotka väittävät hyväksyvänsä acenessi, loukkaavat minua, koska en voi antaa heille sitä, mitä he etsivät.

Tällaiset kokemukset vahvistavat aivoissani ajatusta, että minun ei pitäisi jatkaa tapailua, jos sillä on aina nimi negatiivinen lopputulos. Tällä ajattelutavalla on helppo syyttää itseäni, vaikka en tekisi mitään väärin.

STYLECASTER | Treffit aseksuaalisesti

Sulje Miller/STYLECASTER.

Toinen aseksuaalisen seurustelun koettelemuksista ja koettelemuksista on selittää suuntautumistani ihmisille, jotka eivät kunnioita rajojani. Olen käynyt ensimmäisillä treffeillä, joissa heti kun mainitsen olevani aseksuaali, henkilö alkaa suoraan kysyä minultamasturbaatiotottumukset. Ei, en vitsaile. Osa minusta ymmärtää uteliaisuuden, mutta toisaalta… Vakavasti? Jos monien mielestä fiktiivinen suuntaus ei ole tarpeeksi vaikeaa, lisää vain muutama invasiivinen henkilökohtainen kysymys pahentaaksesi tilannetta!

Ehkä se on vain minä, mutta näiden negatiivisten kohtaamisten jälkeen tunnen usein vihaa itselleni, koska en ole 'normaali'. Kun yritän laittaa itseni ulos ja toiset – jopa ne, jotka väittävät ymmärtävänsä – hylkäävät ja mitätöivät minut jatkuvasti, seurustelu voi tuntua käytännössä mahdottomalta. Vaikka tiedän sisimmässäni, ettei minussa ole mitään vikaa, muiden ihmisten mielipiteet eivät voi muuta kuin mennä ihoni alle.

Se, että viimeaikaiset treffini eivät ole menneet erityisen hyvin, ei tarkoita, että aseksuaalit ihmiset eivät voisi seurustella. Kokemukseni vain vahvistavat sitä tosiasiaa, että meillä kaikilla on oma polkumme. Ei, omani ei ehkä ole perinteinen, mutta treffimaailmassa on minulle tilaa. Vaikka se ei aina näytä siltä, ​​siellä on muita aseksuaalisia ihmisiä, ja vaikka voi kestää hieman enemmän aikaa löytääksemme toisemme, tiedän, että haluamani suhde on odottamisen arvoinen.

STYLECASTER | ylpeys vaatteet