Herb Chambers Net Worth: Herb Chambersin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Herbert G. Chambers, Jr., syntyi 24. marraskuuta 1941, ja on nykyinen omistaja ja presidentti The Herb Chambers Companiesissa, joka on 60 autoliikkeen ryhmittymä, joka palvelee Bostonissa, Massachusettsissa.

74-vuotiaasta huolimatta Forbes-lehti tunnusti hänet yhdeksi 400 rikkaimman amerikkalaisen joukossa vuonna 2015 ja sijoitti hänet sijalle 392 arviolta 1,8 miljardin dollarin omaisuudellaan.

Aikainen elämä

Herb Chambers Net Worth

24. marraskuuta 1941 Dorchesterissa, Massachusettsissa (USA), Herbert G. Chambers tuli maailmaan. Hänen isänsä työskenteli kaupallisen taiteen parissa, kun taas hänen äitinsä jäi kotiin kasvattamaan häntä.

Hänen isoäitinsä oli vuokraisäntä perhekodissa, jossa hän vietti lapsuutensa.

13-vuotiaana hän aloitti työskentelyn paikallisessa Stop & Shopissa vastineeksi 15 dollaria viikossa vuokramaksuna äidilleen.

Hän saavutti huomattavaa menestystä liike-elämässä saamalla ylennyksiä ja palkankorotuksia, mutta hän kamppaili voimakkaasti luokkahuoneessa. Hän osallistui Bostonin englanninkieliseen lukioon tuolloin.

Tämän seurauksena hän päätti luopua ylioppilasvuodestaan ​​ja keskittyä sen sijaan uraansa.

Lue myös: Gary Busey Net Worth: Gary Buseyn nousu ja lasku!

Herbert Chambersin nettovarallisuus:

Herb Chambers Net Worth

Amerikkalainen liikemies Herbert Chambers sen nettoarvo on 1,4 miljardia dollaria. Herbert Chambers syntyi marraskuussa 1941 Dorchesterissa, Massachusettsissa.

Herb Chambers Companiesilla, jonka hän omistaa ja jota hän johtaa, on 56 autotonttia Bostonissa ja sen ympäristössä. Kun Chambers oli lukion vanhempi, hän päätti liittyä laivastoon. Lopulta hän nousi toisen luokan upseerin arvoon.

Päästettyään pois pubista, jonka hän hallitsi äitinsä omistamana, hän sai työpaikan kopiokoneen korjaajana.

Myöhemmin hän perusti A-Copy American, kopiokoneiden jakeluyrityksen, jonka hän myi 80 miljoonalla dollarilla. Vuonna 1985 hän osti Oldsmobile- ja Cadillac-autoliikkeen.

Ennätyshinta, 15,62 miljoonaa dollaria, maksettiin vuonna 2017 vuoden 1995 McLaren F1:stä, jonka omisti eksoottisten ajoneuvojen keräilijä Herbert Chambers. Hän on ajanut myös Ferrari LaFerrari Coupella ja a Mercedes-Benz SLR McLaren .

Lue myös: Rohan Oza Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Työelämä

Herb Chambers Net Worth

Jätettyään kesken koulun ja miettinyt, mitä hänen pitäisi tehdä elämällään, Herbert Chambers liittyi Yhdysvaltain laivastoon vuonna 1959 lentosähköasentajaksi.

Hän palveli neljä vuotta ja hänet ylennettiin toisen luokan upseerin arvoon ennen kuin hän tuli kotiin töihin äitinsä baariin. Kahden kuukauden työskentelyn jälkeen hänen äitinsä erotti hänet erimielisyyden vuoksi.

Pian tämän jälkeen hän löysi töitä Cambridgesta Massachusettsista kopiokoneen korjaajana, missä hänelle maksettiin 75 dollaria viikossa plus provisio kaikista hänen myymistään palvelusopimuksista.

Alle 22-vuotiaana hän oli jo perustanut oman kopiokoneiden jakeluyhtiön Hartfordiin Connecticutiin nimellä A-Copy America käyttäen vanhemmiltaan lainattua rahaa.

Chambers liittyi kasvavaan joukkoon yrityksiä, jotka siirtyivät leasingista kopiokoneiden ja tarvikkeiden ostamiseen, kun alat siirtyivät hyödyntämään Sharpin, Minoltan ja Canonin uudempien, halvempien mallien tarjoamaa kilpailukykyistä hinnoittelua.

Hänen yrityksestään tuli nopeasti maailman suurin Minoltan ja Canonin jakelija yli 1 500 ihmisen ja 36 toimipaikan kanssa.

Hän myi A-Copyn Alco Standard Corporationille vuonna 1983 80 miljoonalla dollarilla ja työskenteli siellä vielä kaksi vuotta.

Vuonna 1985 Herbert Chambers osti Oldsmobile-Cadillac-jälleenmyyjän New Londonista, Connecticutista ja aloitti näin autoliiketoimintansa.

Kielteisen autokaupan kokemuksensa seurauksena hän päätti ryhtyä autokauppaan yksin. Nykyään kuuluisat Herb Chambers Companies aloitti toimintansa, kun hän työskenteli jälleenmyyjän toiminnan parantamiseksi.

Lue myös: Patricia Altschul Net Worth: Patricia Altschulin nousu ja lasku!

Henkilökohtainen elämä: Perhe, Lapset, Asuminen, Yksityiset kiinnostuksen kohteet

Herb Chambers Net Worth

Tunnettu liikemies kutsuu Connecticutin Old Lymeä kotiin. Hän ottaa yksityisen helikopterin töihin joka maanantai, yrityksensä pääkonttoriin Somervillessä, Massachusettsissa.

Hän viettää viikon Four Seasons Hotel Residencesissä Bostonin julkisessa puutarhassa. Kun Herb matkustaa töihin lentokoneella, hän pysähtyy usein johonkin ajoneuvoalueeseensa pitämään kokouksia.

Vuosien varrella hän on kerännyt kokoelman veneitä ja muita luksusveneitä Bell 429 GlobalRanger -helikopterinsa lisäksi.

Kun Bostonin poliisilaitoksen ratsaspoliisiyksikkö lakkautettiin budjettipulan vuoksi vuonna 2009, hän auttoi sen perustamisessa uudelleen vuonna 2016.

Pormestari sanoi, että hän sijoittaisi 100 000 dollaria omista rahoistaan ​​hankkeen 1,5 miljoonan dollarin hintalappuun sillä odotuksella, että loput tulisivat julkisista ja yritysten lahjoituksista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR