Henry Lau -kiista: Onko hän edelleen elossa? Anteeksipyyntöä ympäröivät kiistat

Kiistaa

WPR

Keskellä sosiaalisen median kriisiä Henry Lau pyytää anteeksi Instagramissa. En ole varma, mitä hänelle tapahtui. Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi esityksestä.

Kanadalainen laulaja Henry Lau, joka on kiinalainen, kirjoitti tunnepitoisen Instagram-julkaisun sen jälkeen, kun hän joutui kiinalaisvastaisten tunteiden kohteeksi. Korean kiusaamisen vastaisen lähettiläs, muusikko on ottanut tehtävän

Hänet on joutunut pahoinpitelyn kohteeksi Internetissä etnisen taustansa ja sen vuoksi, että hän työskentelee Etelä-Koreassa. Räppäri on jo trendissä kaikilla sosiaalisen median alustoilla Instagram-anteeksipyyntönsä jälkeen.

Mitä Henry Laulle tapahtui? Anteeksipyyntö ja ongelma selitettynä skandaalidraaman keskellä

Henry Lau -kiista

Se on tuotu Henry Laun huomio, että hän katuu tekemättä mitään.

Koreassa kanadalainen taiteilija on ollut kiusaamisen vastaisen vaikuttamisen trendikysymys hänen nimityksestään suurlähettilääksi. Tämän vuoksi hän on raivostuttanut suuren joukon Okay Pop -harrastajia.

Hänen Okay Pop -kannattajansa alkoivat ilmaista tyytymättömyyttään tämän tapauksen jälkeen. Irrationaalinen viha on saanut hänet vahingossa pyytämään anteeksi kaikilta pettymyksen aiheuttamistaan, vaikka he eivät sitä tekisikään.

Hän pyysi anteeksi sanoen: 'Ihmiset vihaavat minua vereni takia ja se sattuu enemmän kuin mikään.' Hän pyysi anteeksi kaikkea huomautuksensa lopussa.

Lue myös: Gayle King -kiista: Oprahissa Gayle King paljastaa, että hän on 'edennyt' Kobe Bryant -skandaalista

Henry Lau Instagram- ja Twitter-uutisissa: Onko hän kiinalainen vai korealainen?

Henry Lau on ollut aktiivinen Instagramissa ja Twitterissä viimeisten muutaman tunnin ajan.

Yli 8,3 miljoonaa ihmistä seuraa säveltäjää Instagramissa, jossa hän jakoi puolensa tarinasta. Twitter-reaktioiden mukaan merkittävä osa ihmisistä oli hänen kanssaan samaa mieltä.

Hän on myös muu kuin korealainen tai ei-kiinalainen. Vaikka hän syntyi ja kasvoi Kanadassa, hän on kiinalaista syntyperää. Korealaisen perinnön ja Koreassa tekemänsä uransa seurauksena taiteilija on sotkeutunut moniin kiistoihin.

Hän syntyi Ontariossa, Kanadassa taiwanilaissyntyiselle äidille ja hongkongilaiselle isälle, ja on Kanadan kansalainen.

Lue myös: Kirk Cameron -kiista: Lähes 30 vuotta 'kasvukipujen' päättymisen jälkeen Kirk Cameronin myrskyisä elämä on edelleen otsikoissa

Onko Henry Lausta S*xual Scandal -huhuja?

Henry Lau -kiista

Ei ole seksuaalista skandaalia, kuten on raportoitu.

Sanoja 's*xual' ja 'skandaali' käytetään usein samassa lauseessa, kun keskustellaan kiistasta. Näin ollen voidaan nähdä, miksi huhut hänen seksiskandaalistaan ​​levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Mutta Lau oli villi eri syystä. Satiirinen siinä mielessä, että hänellä ei ole mitään anteeksi pyydettävää, hän on jo tehnyt niin. Toisinaan fandomit ja kilpailut voivat karata hallinnasta.