Hellfrost Dc -hahmo: Frostin emotionaalinen uhraus muuttaa Caitlinin elämän ikuisesti

Viihde

WPR

Emotionaaliset tapahtumat, kuten Armageddon-tapahtuma ja Ronnie Raymondin 'uudelleen ilmestyminen' nykyisessä Deathstormin tarinassa, ovat tehneet tästä The Flash -kaudesta yhden ikimuistoisimmista viime aikoina. Caitlin Snown kuolleista kuollut puoliso on itse asiassa Deathstorm, kauhea kosminen kokonaisuus, jonka on luonut Ronnien tappanut singulaarisuus. Nyt katsojat tietävät tämän tiedon. Hänen kunnianhimonsa tehdä Caitlinista kuolemanmorsiamensa vauhditti entisestään tämä kohtaaminen.

Ei vain, vaan tässä jaksossa Caitlin joutuu myös käsittelemään sisarensa Frostin tuhoisaa menetystä – hänen aiemman muuttuneen identiteettinsä ja toisinaan synkän kaksosen. Frost kuolee otettuaan transdimensionaalisia hiukkasia taistellakseen Deathstormia vastaan, eikä Caitlin voi pelastaa häntä.

Kun otetaan huomioon ohjelman nimi 'Death Falls', meidän olisi pitänyt odottaa jotain tällaista tapahtuvan ja että kaikki eivät selviäisi tästä jaksosta vahingoittumattomana.

Frostin kuolema tulee erityisen terävänä iskuna hänen voitollisen taistelunsa Deathstormin kanssa, jossa hän vakuuttaa perusteellisesti auktoriteettiaan Hellfrostina, ja tuntuu, että Team Flash on jälleen kerran välttynyt niukasti tragedialta.

Hellfrost Dc -hahmo

Vielä enemmän, koska tämä on The Flashin kuolema, jota ei koskaan kirjoiteta uudelleen.

Danielle Panabaker , joka näyttelee sekä Caitlin Snowa että Frostia, kertoo Den of Geekille, että 'Kyllä, se on todellinen kuolema ja hän on todella poissa.' 'Ymmärrän kuinka järkyttävää tämä on. Se, että se on yllättävää, on osa sitä, mikä vetää minut siihen.'

Panabakerin mukaan Frostin kuolema on ollut työn alla jo jonkin aikaa.

Eric [Wallace, The Flashin tulevan kauden showrunner] todella esitti minulle tämän idean viime kesänä, kun hän keskusteli kaudesta 8 kokonaisuudessaan”, hän muistelee. Yhdessä vaiheessa keskustelumme aikana kysyin: 'Tappammeko todella Frostin?' Fake-out olisi epämukava kaikille: lopputulos voi vaikuttaa yleisöön, Team Flashiin ja keneen tahansa muuhun.

Frostin kuoleman seurauksena Deathstorm-grafiikkakirja (Wallacen termi soolokaareille kauden sisällä) on 'muotoiltu ja informoitu' keskeisillä tavoilla, ja sillä on 'todelliset panokset'.

Hellfrost Dc -hahmo

Panabaker ylisti kirjoittajien anteliaisuutta ja sanoo: 'Olen melko ylpeä Frostista ja kiitollinen, että he ovat tarjonneet hänelle niin paljon materiaalia työskentelyyn.' On selvää, että olemme surullisia nähdessämme hänen lähtevän. Hänen tarinansa jakaminen on kuitenkin ollut ilo. Viime aikoina minulla on ollut hauskaa sen kanssa.

Aluksi Frostia kutsuttiin 'tappajaksi' sarjan avausteksteissä. Hänen surullinen uhrauksensa kuitenkin osoittaa, kuinka pitkälle hahmo on mennyt jakson aikana.

'[Kirjoittajat] ovat tehneet niin loistavaa työtä antaakseen hänelle todellisen kaaren: hänen täytyi mennä ulos ja kokea maailma ja tehdä virheitä', hän selittää. 'Ja sitten kaudella 7 hän pystyi ottamaan vastuun joistakin virheistään.'

Lue myös: Tom Pelphrey Ozark -hahmo: 'Pelaa ainoalla tavalla, jolla se voi'

Se oli vaikuttava osoitus hänen kasvustaan ​​ja kypsyydestään. Caitlin on yksi hahmoista, joita hän neuvoo kaudella 8, eikä hän ole ainoa.

Vaikka se on sääli Salama Hänen täytyi laittaa Frostin kehitys äärimmäiselle koetukselle tappamalla hänet, tämä on supersankariuniversumin luonne.

Sen tosiasian, että Caitlin on menettänyt miehensä, isänsä ja joukon myöhempiä romanttisia kosijoita sarjan aiempien kausien aikana, ei pitäisi olla yllätys. Frostin menettäminen tulee olemaan Caitlinille vaikeaa, vaikka nämä tunteet ovat hänelle tuttuja.

Hellfrost Dc -hahmo

Panabakerin sanoin: 'Tiedätkö, Caitlinilla on paljon kokemusta surusta.' Surussa ei ole tiukkoja sääntöjä, kuten olemme nähneet hänen ja monien muiden sarjassa olevien ihmisten kanssa.

Jos näin on, en tiedä, miten hän aikoo vastata. 'Uskon, että tulee olemaan kieltämistä, raivoa, vihamielisyyttä ja ehkä jopa neuvotteluja', hän sanoo.

Caitlinin ja Frostin suhde on ollut yksi Panabakerin elämän tärkeimmistä siteistä.

Panabaker uskoo, että heidän suhteensa on muuttanut Caitlinia 'dramaattisesti'. 'He ovat perhettä, mutta sinä olet verta', Frost selittää päättäessään, kannattaako Caitlinin puolella vai ei. 'Loppujen lopuksi heillä on toistensa selkä riippumatta siitä, mitä', hän sanoo heidän siteestään.

Ennen eroaan kaudella 7 heillä oli vahva emotionaalinen riippuvuus toisistaan, ja tarve on vain vahvistunut sen jälkeen.

Hellfrost Dc -hahmo

Hän tarvitsi ystävän, ja Frost astui esiin', Panabaker sanoo Ciscon kuoltua.

Joten Caitlinin on selvitettävä muutamia asioita itsekseen nyt, kun hän on poissa.

Tulevina viikkoina ja kuukausina Caitlin joutuu käsittelemään muutakin kuin vain Frostin kuolemaa. Vaikka se vaikutti mahdottomalta, hän oli vakuuttunut siitä, että hänen kuollut miehensä Ronnie oli edelleen elossa ja voi hyvin.

Lue myös: Ted Lasso kauden 3 julkaisupäivä: Mikä heidän hahmoillaan on edessä, on näyttelijöille mysteeri

Sen lisäksi, että hän käsittelee häpeään Deathstormin valheiden hyväksymisestä, hänen on nyt surra hänen kuolemaansa toisen kerran. (Sekä sisarensa kuolemasta vastuussa olevan tahon vapauttaminen.)

Panabaker nautti mahdollisuudesta katsoa taaksepäin Caitlinin ja Ronnien suhdetta takamakujen sarjassa yleisestä melankoliasta huolimatta.

Panabaker naurahtaa: 'En koskaan pääse niistä yli.' 'Ronnie on se, jonka kanssa Caitlinin oli määrä olla', uskon. Se, että he eivät ole, on kauheaa. Saimme vihdoin nähdä hieman enemmän tätä yhteyttä tässä elokuvassa.

Hellfrost Dc -hahmo

Huolimatta siitä, että heillä oli paljon rakkautta toisiaan kohtaan, kaudella 1 se oli edelleen myrskyisä eikä kovin onnellinen hetki heille. Joten heidän rakkautensa havaitseminen oli todella mukavaa.'

Koska 'kukaan miehistä ei voi verrata' menetettyään aviomieheen, Caitlinin romanttinen ennätys Ronnien kuoleman jälkeen on ollut vähemmän kuin loistava. Caitlinin viimeisin romanssi miellyttävän, mutta merkityksettömän Marcuksen kanssa näytti vauhdittavan, kunnes hän näki kauan kuolleen puolisonsa palaavan, mikä teki lopun kaikelle.

Ehkä Marcuksella on vielä toivoa”, Panabaker naurahtaa. Oma suosikkini tarinassa on, että Caitlin seurasi Frostin neuvoja ja yritti investoida suhteeseen tekemällä itsensä haavoittuvaiseksi ja menemällä kaikkeen. Tämä on hänelle välttämätöntä, koska hän ei ole antanut rakkaudelle mahdollisuutta Ronnien jälkeen', Frost lisäsi.

Ihanteellisessa maailmassa Panabaker haluaisi kertoa enemmän tarinoita 'ilkeästi' ja 'vähän vähemmän itkemällä', jos Caitlin olisi kiinnostunut romanttisesta suhteesta lähiaikoina.

'Marcus-juoni antoi minulle mahdollisuuden keventää hieman', hän selittää. Caitlinin äskettäisen Frostin menettämisen valossa 'en tiedä tapahtuuko sitä lähiaikoina, mutta ehkä joskus se on siellä.'