Heardle 20. heinäkuuta 2022 – Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset!

Viihde

WPR

Sanojen arvailujen sijaan kuulet kappaleen muutaman ensimmäisen sekunnin; Jokaisella väärällä arvauksella esikatselu pitenee auttaakseen sinua tunnistamaan kappaleen nimen ja esittäjän.

Wordlen läpimurron jälkeen on kehitetty useita kloonipelejä, joilla on pyritty houkuttelemaan vertailukelpoista yleisöä.

Meillä on tietoja joidenkin muiden pelien käyttäjäjoukoista, mutta emme tiedä kuinka moni ihminen käyttää Wordleä päivittäin.

Yritys arvioi, että yhteensä viisitoista miljoonaa ihmistä on pelannut Quordlea ja että yli kaksi miljoonaa ihmistä pelaa sitä päivittäin.

Yhdeksässä tai vähemmän yrityksessä pelaajien on ennustettava tarkasti neljä sanaa, joissa on viisi kirjainta. Miljoonat ihmiset todennäköisesti pelaavat peliä Heardle, jossa pelaajien on arvattava päivän kappale.

Pelaajat laittavat nyt Heardlen ja Quordlen monien päivittäisten arvauspelien joukkoon päivittäisissä tehtävälistoissaan. Musiikkialkusoitto avaa Heardlen, ja jokaisella väärällä vastauksella paljastuu enemmän kappaletta.

Kuuden yrityksen jälkeen pelaajat voivat twiitata tuloksensa riippumatta siitä, ovatko he pelanneet päivän Heardlen vai eivät.

Viimeiset kolme kuukautta olemme tehneet päivittäistä sydäntä, eikä tänään ole toisin. Heardle 144 julkaistiin 18.7.2022, ja olemme lisänneet omat vinkkimme ja vastauksemme.

Heardle Hints 20. heinäkuuta

Lopetin juuri Heardlen soittamisen 20. heinäkuuta 2022, ja muutaman arvauksen jälkeen pystyin keksimään ratkaisun. Voin nyt antaa sinulle sanan, jonka avulla voit täydentää omasi.

Tämä oli nopea yhteenveto siitä, mitä löysin tämän päivän musiikista. Kaikki pelaajat, jotka ovat suorittaneet kaikki yrityksensä ja joille on estetty viimeinen, voivat käyttää tässä keskustelussa tarjottua ratkaisua.

Mutta ensin, tarjoan sinulle joitain ehdotuksia tämän päivän sanan sanasta ennen ratkaisun antamista:

  • Etsi taiteilija, jonka nimi alkaa N-kirjaimella.
  • E-kirjain näkyy kappaleen lopussa.
  • Jos etsit edelleen ratkaisua, kehotan sinua löytämään sen täältä.

Heardle 20.7.2022 Solutions

Kuultu 20. heinäkuuta 2022

Hot In Here, kirjoittanut Nelly

Muista palata 21. heinäkuuta 2022 seuraavaan pelipäivään, Heardlen heinäkuun päivittäiseen haasteeseen.

Kiitos

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR