Harvinaiset kuvat Molly Roloffista 'Little People, Big World' -sarjasta

Julkkis

WPR

Tuolla hän on! Huolimatta siitä, että Molly Roloff on kasvanut Little People, Big Worldin kameroiden edessä, hän välttelee nykyään enimmäkseen valokeilaa.

Maaliskuussa 2006 TLC:n katsojat saivat ensimmäisen vilauksen Amysta ja Matt Roloff ja heidän neljä lastaan, Jeremy, Zach, Molly ja Jacob.

Kaikki neljä lasta ovat sittemmin menneet naimisiin, ja Molly ja veljekset Jeremy ja Jacob ovat kukin päättäneet lopettaa sarjan.

Vaikka Jeremy ja heidän vaimonsa Audrey Roloff Molly ja Jacob ovat edelleen otsikoissa podcastillaan, sivuyrityksillään ja ihastuttavilla sikiöllään, ja he ovat valinneet yksityisemmän elämän kasvavan perheensä kanssa.

Mentyään naimisiin Joel Silviuksen kanssa Molly jätti perheensä omistaman maatilan Oregonissa.

Pari avioitui elokuussa 2017 tammen alla Roloff Farmsilla tavattuaan opiskellessaan Whitworthin yliopistossa Spokanessa, Washingtonissa.

Hän on vanhempi kirjanpitäjä ulkoisen raportoinnin osastossa yrityksessä, jossa he tällä hetkellä asuvat Spokanessa.

Harvinaiset valokuvat Molly Roloffista

Vaikka tunnettu perhe ei ole koskaan paljastanut syytä, miksi Molly muutti pois kameroiden luota, Matt sanoi kerran, että se saattaa johtua tapahtuneesta tapauksesta.

Hän myönsi 'First Class Fatherhood' -podcast-jaksossa, että 'meillä oli joitain muita pelkoja alkuaikoina, kun kaikki olivat pieniä.' ”Pidimme huolta toisistamme. Olimme erityisen huolissamme Mollyn osallistumisesta.

Jotkut fanit olivat liian innokkaita tapaamaan erilaisia ​​perheenjäseniä, joihin he olivat pakkomielle, kun kuvasimme ohjelmaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Valitettavasti Molly on päättänyt pitää henkilökohtaisen Instagram-tilinsä yksityisenä ja rajoittuneena läheisiin ystäviin ja perheeseen sen jälkeen, kun hän lähti perheen TLC-tosisarjasta.

Harvinaiset valokuvat Molly Roloffista

Hän on kuitenkin esiintynyt satunnaisesti muiden Roloffin perheenjäsenten sosiaalisen median sivuilla, mukaan lukien kokoelma Amyn vuoden 2019 kiitospäivän aikana lataamia kuvia, joissa Molly ja Joel halaisivat sohvalla.

Perheen matriarkka sanoi: 'Kiitospäiväviikonloppu tuli ja meni.' 'Lähellä tai kaukana, perhe ja ystävät, se oli todella aikaa olla vain kiitollinen hetkestä ja ajasta, jonka minulla oli rakkaiden kanssa', puhuja sanoi.