Harry Styles päättää historiallisen 15 esitysajon MSG:ssä Jimmy Fallonin, Drew Barrymoren, Gayle Kingin A-listan joukossa Sold Out Arenalla

Julkkis

WPR

Jimmy Fallon, Drew Barrymore ja Gayle King ovat loppuunmyyty areenan A-listan vieraiden joukossa, kun Harry Styles päättää historiallisen 15 esityksensä MSG:ssä.

Eilen illalla Harry Styles päätti merkittävän 15 suorituksen sarjansa Madison Square Gardenissa. Hän mainosti myös 'Don't Worry Darling' ja 'My Policeman' sinä aikana Torontossa, Venetsiassa ja New Yorkissa.

Drew Barrymore, Gayle King ja parta-urheilija Jimmy Fallon nähtiin viimeksi Gardenissa hänen ylenpalttisen finaalinsa vuoksi. (Myös Anne Hathawayn vahvistamaton havainto tapahtui.) Lähellä tapahtuman loppua King astui lavalle, kuten hän yleensä tekee, julistaakseen Stylesin toiminnan suureksi kaupaksi ja tarjotakseen bannerin, joka roikkuu puutarhassa tapahtuman muistoksi.

Harry Styles sulkee historiallisen 15-näyttelyn MSG:ssä

Yleisö oli riehakasta ja koostui enimmäkseen teinityttöistä. He arvostavat Harrya. Jokaisella istuimella oli erivärinen polyesteriboa (nyt kaikkialla vaatteissani) viimeisen yön muistoksi.

Harry on tunnettu boojen pukemisesta, mikä selittää tämän. plus glitteriä. Koska melkein kaikki olivat pukeutuneet upeasti ja kimaltelevasti, yleisö näytti juhlivan Halloweenia aikaisin.

Tyylit omituisista vaatteistaan ​​tunnettu oli melko pidättyväinen. Hän oli pukeutunut housupukuun, joka näytti olevan valmistettu Party Cityn käärepaperista ja rikospaikkateipistä. Hän saattoi olla myös Men at Work -merkki, jonka värit erottuivat siksak-kuviosta. Mutta verrattuna aikaisempiin asuihin se oli enemmän kuin työpuku Harrylle.

Styles on kehittynyt ilmiöksi viimeisen kymmenen vuoden aikana, siirtyen One Directionista soolouraksi pienten elokuvaesitysten välissä. Hän on jatkuvasti pirteä, vaatimaton ja ulospäinsuuntautunut, mikä on selvää miksi.

Hänen julkinen persoonansa – joka saattaa hyvinkin edustaa hänen sisäistä minäään – on seurallinen, hurmaava mies, joka on showman, jolla on vahva ääni. Vaikka hän ei ole erityisen lahjakas muusikko, sillä ei ole väliä. Hänen luonnollinen karismansa vetää väkijoukkoja puoleensa. Se on aito. Sitä ei voida tuottaa.

Setti on todella perus, mutta pyöreä – tai oikeastaan ​​suorakaiteen muotoinen –, jossa seisomatilaa on vain lattialla ja rampit kiemurtelevat tanssivien boojen läpi molemmilla puolilla. Styles on taitava käsittelemään tällä kertaa.

Hän oli vuorovaikutuksessa väkijoukon kanssa, luki heidän kyltänsä ja esitti heille kysymyksiä, mikä oli epäilemättä yksi yön kohokohdista. Hän näyttää olevan täysin rauhallinen tässä tilanteessa, mikä on yllättävää ottaen huomioon, että lähistöllä on 20 000 ihmistä.

Stylesin soolosinglit ovat aina olleet minulle ongelma, koska ne kaikki näyttävät koostuvan muiden kappaleiden katkelmista. Late Night Talkingia lukuun ottamatta illan ensimmäisillä seitsemällä tai kahdeksalla kappaleella oli kaikilla sama soundi.

Mutta kun hän laulaa kiehtovan coverin One Directionin kappaleesta 'What Makes You Beautiful', esitys saa vauhtia ilman jatkuvaa, kakofonista huutoa. Hänen muutamat merkittävät soolosinglensä, kuten 'Watermelon Sugar', 'Sign of the Times' ja 'As it Was', purskahtivat huoneeseen napsautuksella.

Johtopäätös on, että tämä on mies, joka pysyy mukana jonkin aikaa. Hän jatkaa menestyneiden elokuvien ja levyjen tuotantoa. Hänellä on laaja valikoima kykyjä. Hän olisi 'The Harry Styles Hourin' TV-juontaja, jos tämä olisi 1960- tai 1970-luku.

Hän voisi helposti näytellä Mick Jaggeria varhaisesta Rolling Stonesista kertovassa elokuvassa, koska hän näyttää olevan niin helppo esiintyä livenä eikä vain laulaa popkappaleita. Hän olisi ihanteellinen.

Jokaisella sukupolvella on ollut osansa pop-ikoneita, mukaan lukien Ricky Nelson, Fabian, Elvis ja viime aikoina Justin Timberlake. Harry Styles on nyt valokeilassa, ja hän käyttää kruunua ihailtavasti.

Kun kello lähestyy puoltapäivää, lisään kuvia ja pienen videon.

Aiheeseen liittyvä artikkeli :

  1. Kim Kardashianin 425 dollarin Balenciaga-luottokorttikorvakorut hämmästyttävät fanit!
  2. Golden Globes palaa televisioon vuonna 2023 monimuotoisuuskiistan jälkeen