Harry Stylesilla oli suloinen AF-reaktio Taylor Swiftin häntä koskeviin kappaleisiin

Julkkisuutisia

WPR

Hän ei koskaan mene pois muodista.Harry Stylesin reaktio Taylor Swiftin kappaleisiinhänestä oli todella makea. Entinen One Direction -jäsen, 25, kertoi entisestä tyttöystävästään, 30, haastattelussa Howard Sternin kanssa Sirius XM -kanavalla.Howard Stern Show, jossa hänellä ei ollut muuta kuin kauniita sanoja 'Lover' -laulajasta.

Radiohaastattelussa maanantaina 2. maaliskuuta Stylesilta kysyttiin hänen ajatuksiaan ihmisistä, jotka kirjoittavat hänestä kappaleita, ja odotetusti hänen vastauksensa johti hänenaikaisempi suhde Swiftin kanssa.'Minusta se on imartelevaa. Vaikka kappale ei olisikaan niin imarteleva, käytit silti aikaa sen parissa ja lopulta käyttämällä Tayloria esimerkkinähän on loistava lauluntekijä. Joten ne ovat hyviä kappaleita', hän sanoi.

'Fine Line' -soittaja ja 'You Need to Calm Down' -hittitekijäpäivätty muutaman kuukauden ajan vuonna 2012. Vaikka hän ei ole koskaan vahvistanut huhuja, fanit uskovat, että Swiftin kappaleet 'Style' ja 'Out of the Woods' hänen vuoden 2014 albumiltaan,1989, kertovat hänen brittiläisestä entisestä poikaystävästään. Fanit spekuloivat myös, että Stylesin kappale 'Two Ghosts' hänen vuoden 2017 debyyttisooloalbumiltaan kertoo Swiftistä, koska hänen kappaleensa 'Style' on samankaltainen. 'Samat huulet punaiset, samat silmät siniset / Sama valkoinen paita, pari muuta tatuointia', Styles laulaa kappaleessa 'Two Ghosts'. Swift puolestaan ​​laulaa kappaleessa 'Style': 'Minulla on tuo punainen huuli, klassinen asia, josta pidät... Sinulla on nuo pitkät hiukset sileäksi, valkoinen T-paita.'

Katso tämä postaus Instagramissa

@harrystyles jakama viesti

Styles vahvisti myös Sternin haastattelussa, ettei hän käytä deittailusovelluksia. 'Se on aina tavallaan tasapainoinen asia, koska haluat seurustella normaalisti, mutta sitten haluat myös suojata sitä, jotta se voi olla normaalia', hän sanoi. 'Uskon, että suuri osa siitä on sitä, että haluat viettää tarpeeksi aikaa toistenne kanssa, jotta voit tutustua toisiinsa ennen kuin joudut käsittelemään ylimääräisiä asioita.'

Hänestä huolimattaerot sekä valokeilassa että sen ulkopuolella(Stylesin uusi albumi,Ohut viiva, huhutaan koskettavan hänenentinen tyttöystävä Camille Rowe), laulaja tunnusti, että hän haluaa vielä mennä naimisiin jonain päivänä. 'Se on ehdottomasti se, mitä haluan tehdä', hän sanoi.