Harry Kanen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Uutiset siitä, että Harry Kane ja muut Spurs-pelaajat ovat olleet sairaita ennen Valioliigan kauden viimeistä ottelua, tuovat muistoja tuosta traagisesta päivästä vuonna 2006, jolloin lasagnea syytettiin jostain, joka ei ollut aivan sen vika.

Niille, jotka eivät ehkä muista, Spursin täytyi vain matkustaa West Hamiin ja verrata Arsenalin tulosta Wigania vastaan ​​saman vuoden toukokuussa sijoittuakseen neljänneksi ja varmistaakseen paikan Mestarien liigassa.

Martin Jol oli valmistanut joukkuettaan huolellisesti kauden viimeisellä viikolla ja sen kanssa Robbie Keane takaisin kokoonpanoon, hän oli vakuuttunut, että joukkue voi voittaa keskimmäisen Hammers-joukkueen yhdellä silmällä FA Cupin finaalissa Liverpoolia vastaan ​​seuraavana viikonloppuna. Valtava hollantilainen ei voinut tietää, mitä tapahtui.

Spursin pelaajat kirjautuivat hotelliin kello 19. ottelua edeltävänä iltana, kuten Lontoon vieraspeleissä oli tapana. West Ham -ottelun tapahtumapaikaksi valittiin viiden tähden Marriott Hotel Canary Wharfissa. Arsenal oli kokoontunut aivan viereiseen Four Seasons -hotelliin.

Erityisesti varatussa tilassa Spursin pelaajat saivat nauttia buffetillallisen. Pelaaja uppoutui lasagne- ja äyriäisruokiin. Sitten kaikki vetäytyivät huoneisiinsa nukkumaan ja fantasioimaan Mestarien liigasta.

Harry Kanen sairaus

Puhuin Hans Segersin, Tottenhamin silloisen maalivahtivalmentajan kanssa, muutama vuosi tuon kohtalokkaan päivän jälkeen. Kerron Tottenhamin entiselle maalivahtille, mitä tapahtui seuraavaksi.

Lue myös: Jet Li -sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

'Se oli niin outo tapahtuma. Menin alakertaan seuraavana aamuna kun heräsin. Hän selitti: 'Kaikki oli suunniteltu, että ryhmä menisi kävelylle ja sitten syöisi ottelua edeltävän lounaan.'

'Alakerrassa tapahtui paljon. Sitten puhuin seuran lääkärin kanssa, joka kertoi minulle, että meillä oli kuusi tai seitsemän pelaajaa, jotka olivat sairastuneet yön aikana. Sitten oli toinen pariskunta, jolla oli kauhea päivä sinä aamuna.

'He eivät voineet mennä kävelylle, koska heidän täytyi käyttää wc:tä joka minuutti.' Se oli mieltä räjäyttävää. Olin kunnossa, mutta ne olivat hajallaan. Se oli meille pelottava kokemus. Puheenjohtaja astui sisään.

Keskustelimme pelin lykkäämisestä. Onko mahdollista muuttaa peliaikataulua? Emme voineet, koska vastustajajoukkue olisi saanut kolme pistettä. Onko mahdollista lykätä sitä muutamalla tunnilla? Emme voineet poliisin määräysten vuoksi. Maksimi aikaraja oli yksi tunti.

'Martin päätti sitten, että meidän oli pysyttävä tyypillisessä ottelua edeltävässä valmistelussamme ja päästävä stadionille ajoissa.' Halusimme pitää asiat mahdollisimman normaalina ja katsoa miten asiat etenevät. Ollaksemme valmiita, meidän piti kutsua paljon varapelaajia. Se oli outo tilanne. Urheilijat eivät pystyneet liikkumaan. He olivat sairaita ennen peliä tunnelissa. Vain harvat olivat turvallisia pelata.'

Harry Kanen sairaus

Jos Jol ei olisi jo ollut huonovointinen, sairastuneiden pelaajien luettelo olisi saanut hänet sairaaksi. Robbie Keane, Michael Carrick ja Michael Dawson joutuivat ensimmäisten joukossa osumaan. Etenkin Dawson ja Carrick kärsivät sietämättömästä tuskasta.

Lue myös: Steven Tylerin sairaus: Kerran idoli-isäntä Steven Tyleriä on vaivannut Mortonin neurooma

Edgar Davids, Teemu Tainio ja Aaron Lennon liittyivät uhrilistaan ​​aamun edetessä. Tämä ei ollut vähäinen sairaus. Pelaajilla oli ripulia ja he oksentelivat voimakkaasti. Davids, Tainio, Keane, Dawson, Carrick, Lennon, Cerny, Davenport, Barnard ja Lee olivat joukossa sairastuneiden listalla aamuun mennessä.

West Ham oli innokas auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. He olivat valmiita lykkäämään peliä niin kauan kuin se pelattiin FA Cupin finaalin jälkeen, mutta kuten Segers totesi, parasta, mitä he saattoivat odottaa, oli tunnin viive aloituksissa, mikä ei olisi juurikaan vaikuttanut pelaajien terveyteen.

'Voin tiivistää pelaajat, jotka eivät olleet huonosti', Jol sanoi myöhemmin. Paul Robinson , Stephen Kelly, Anthony Gardner ja Jermain Defoe olivat ainoita, jotka eivät voineet. Tämän seurauksena jouduimme kutsumaan useita varapelaajia.'

Spurs kertoi olevansa kaikki paikalla, mutta voitti West Hamille 2-1, vaikka entinen Spurs-pelaaja Teddy Sheringham ei rangaistusta vierailijoilta. Kaiken keskellä rystyspää levitettiin vessapaperia Spursin penkin takana olevalle seinälle.

'Kävelimme ulos lämmittelyyn ja fanimme olivat fantastisia, ja se sai pojista tuntemaan olonsa hieman vahvemmiksi', Jol huomautti pelin jälkeen. 'Mutta jos sinulla on ruokasairaus, tarvitset juomia ja ruokaa - pari miestä ei ollut syönyt lauantain jälkeen.'

Harry Kanen sairaus

'Se oli epätavallinen tilanne.' Kaikki sanoivat joukkueen kokouksessa: 'Gaffer, haluamme mennä sinne pelaamaan' ja että he yrittäisivät lämmittelyä, ja jos se menisi hyvin, he pelaavat.

– Sen jälkeen he palasivat pukuhuoneeseen, ja päätimme pelata. Se oli lopulta masentavaa, mutta olen silti ylpeä heistä, koska siellä oli sankareita.

Lue myös: Elizabeth Froodin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

'Jos näit Dawsonin, voin kertoa, että hän oli hirveän huonossa kunnossa, mutta hän pelasi silti 90 minuuttia ja antoi kaikkensa.' Michael Carrick oli samassa veneessä, mutta hän ei voinut jatkaa. Se ei ollut paras suoritusmme, mutta olosuhteet huomioon ottaen annoimme kaikkemme.

Spursin puheenjohtaja Daniel Levy suuttui, ja hän lähetti avoimen valituskirjeen Valioliigan puheenjohtajalle Dave Richardsille. Hän ilmoitti myös, että suurin osa Valioliigan seuroista kannatti pelin uusimista, mitä pyydettiin myös kirjallisesti. FIFA:n silloinen presidentti Sepp Blatter kannatti ehdotusta.

Valioliiga hylkäsi uusintapyynnön. Poliisi ja kaupalliset standardit tutkivat edelleen hotellissa tapahtuneita tapauksia, ja testituloksia ei vielä saada. Kun tulokset lopulta julkaistiin, salaliittoepäilyt lakkautettiin ja lasagne puhdistettiin.

Epidemian aiheutti yksi pelaajista, jotka kantavat Novo-virusta ja levittivät sitä koko ryhmään. Vielä nytkin onnettoman lasagnen nimi vedetään mudan läpi ilman, että se olisi tehnyt väärin.

Harry Kanen sairaus

Tänään, kun Spurs valmistautuu matkustamaan Norwichiin tänä viikonloppuna, ja vatsatauti oli levinnyt joukkueen keskuuteen viimeisen puolentoista viikon aikana, et voi olla muistamatta sitä päivää 16 vuotta sitten.

Kuumeesta ja vatsavaivoista huolimatta Hugo Lloris pelasi koko 90 minuuttia Burnleyä vastaan ​​sunnuntaina. Dejan Kulusevski, Pierluigi Gollini , ja Harry Winks saivat myös tartunnan, ja Emerson Royalin piti jättää pari päivää väliin ennen kuin palasi harjoituksiin Hotspur Waylla aiemmin tällä viikolla sairauden vuoksi.

Sitten Kane peruutti perjantaina läsnäolonsa Lontoon museon uudessa näyttelyssä uransa kunniaksi sairauden vuoksi.

– Jos muistat, meillä oli neljä ruoansulatuskanavan ongelmatapausta viimeisessä pelissä Burnleya vastaan. 'Minun täytyy olla rehellinen, meillä oli muutama tapaus tällä viikolla, mutta selvisimme tästä vaikeudesta', Antonio Conte paljasti.

'Lisäksi jotkut miehistön jäsenet eivät voineet hyvin yhtenä päivänä.' En ole varma miksi, mutta olimme tässä tilanteessa viime viikolla ja uudelleen tällä viikolla. Tällä hetkellä tämä sairaus on vähiten huolenaiheemme, koska olemme saavuttamassa merkittävää virstanpylvästä seuralle, kannattajillemme ja pelaajillemme. Olemme täysin keskittyneet peliin, ja pelaajien saatavuus on sama kuin Burnleyä vastaan.

Lue myös: Tom Bradyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Hän totesi, että Kane pärjää: 'Joo, varmasti.' Lisäksi meillä oli Deki (Kulusevski) tässä kunnossa viime pelissä – hän ei treenannut kanssamme lauantaina, mutta oli valmis pelaamaan sunnuntaina. Harry kane on varma, että hän ei halua missata tämän tyyppistä peliä. Tällä pelillä on suuri merkitys kaikille mukana oleville.

'Virus häiritsee vain yhden tai kaksi päivää, ja sitten olet kunnossa.' Myös lääketieteellinen osa yrittää auttaa vitamiineilla. Olemme tällä hetkellä tämän vaikeuden edessä, mutta mielestäni se ei ole ongelma. Olemme valmiita taistelemaan ja pyrkimään voittoon sunnuntaina.

Conte naurahti ja heilutti 'Lasagnegate' -tapahtumaa vuonna 2006.

Harry Kanen sairaus

'En ole kiinnostunut kuulemaan tästä! Se ei ole onnellinen loppu. En ole kiinnostunut oppimaan lisää tästä tarinasta tai syventymään siihen!” hän totesi. 'Olemme tällä viikolla hyvässä paikassa, ja joukkue teki lujasti töitä tällä viikolla ja valmistauduimme hyvin.'

'Tässä viimeisessä pelissä meidän on keskityttävä ja keskityttävä 100-prosenttisesti, koska, kuten tiedätte, Englannissa ei ole helppoja pelejä.' Muistan, että minulla oli onnekas viime pelin tilanne ja kauhea tilanne koko pelaajaurani ajan.

Tottenham Hotspur toivovat, että heidän vuoden 2006 huono onnensa on mennyt ohitse, ja nyt on heidän vuoronsa olla onnekas.