Harrison Ford väitti, että maine aiheuttaa 'laskemattoman' täydellisen yksityisyyden menetyksen

Julkkis

WPR

Kuuluisuudella on monia etuja, mutta joidenkin ihmisten on vaikea hallita valokeilaa. Jopa tunnetut Hollywood-tähdet ovat ilmaisseet, kuinka paljon he inhoavat olla kuuluisia, mikä voi saada jotkin tavoitteelliset tähdet tuntemaan olonsa ylikuormituiksi julkkiksen elämästä.

Kaikilla, jotka ovat saavuttaneet mainetta ja rahaa, viimeaikaisista julkkiksista legendaarisiin hahmoihin, kuten Julia Roberts ja Harrison Ford, on jotain, jota he eivät pidä siinä.

Fordille se tarkoittaa yksityisyyden puuttumista, kun hän nousi kuuluisuuteen ympäri maailmaa. Hänellä on ollut runsaasti aikaa tottua hellittämättömään huomioimiseen lähes 60 vuoden näyttelijäuran jälkeen. Ford ei kuitenkaan pidä luopumisesta yksinäisyydestä julkkisten vuoksi.

Harrison Ford ei pidä mainetta tuovasta yksityisyyden menetyksestä

Harrison Ford väitti, että maine aiheuttaa mittaamattoman täydellisen yksityisyyden menetyksen

Harrison Ford odotti kritiikkiä, kun hän ryhtyi toteuttamaan näyttelijäunelmaansa. Mutta ennen kuin hän oli pitkällä matkalla kohti sensaatiota, hän ei tiennyt, että kuuluisuus merkitsi sitä, ettei hänellä koskaan ollut yksityisyyttä.

Ford ilmaisi kuinka paljon hän inhosi mainetta WENN:n haastattelussa vuonna 2010, jonka Digital Spy julkaisi.

Henry Fordin mukaan maineesta ei ole mitään hyötyä. Uskot usein, että jos menestyt, mahdollisuuksia avautuu. Et koskaan odota, että kaiken yksityisyyden menettäminen on maineen hinta.

Sitä on mahdotonta laskea. Indiana Jones -näyttelijä jatkoi: 'En ole koskaan nauttinut siitä ja se oli odottamatonta. Ravintolassa voit valita mieleisesi pöydän. Sen ansiosta saat ajan lääkärille. Mutta minkä arvoinen se on? Ei mitään.'

Harrison Ford väitti, että maine aiheuttaa mittaamattoman täydellisen yksityisyyden menetyksen

Ford myöntää, että suosio on hyvä asia, vaikka hän halveksii sen tuomaa yksityisyyden menetystä. Olen siinä rahan takia, sanoi useasti palkittu näyttelijä. Ja tarkoitan sitä ystävällisimmällä kuviteltavissa olevalla tavalla.

Tämä on minun vastuullani. Fordin työ ei ole täydellistä, kuten useimmat työt, mutta hänen seuraajansa ovat kiitollisia siitä, että hän kesti sitä yli 50 vuotta.

Koska Harrison Fordin nopea äly ja todenmukainen kuvaus ovat sarjan hienoja puolia, monet ihmiset eivät voineet kuvitella kenenkään muun näyttelevän Indiana Jonesia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hollywoodin pääosassa on odottamattomia uhrauksia

Melkein 60 vuotta menestyneissä elokuvissa näkyviä rooleja esittänyt Harrison Ford on tietoinen maineen eduista ja haitoista.

Vaikka kuuluisalla näyttelijällä oli vaikeuksia päästä mukaan yritykseen, hänen läpimurtonsa George Lucasissa Amerikkalainen graffiti tasoitti Fordin tietä tunnustukseen.

Ford näytteli Han Soloa Star Wars -elokuvasarjassa 1970-luvun lopulla, mikä oli yksi hänen maineikkaimmista rooleistaan. Elokuvassa Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark hän jatkoi ikonisen seikkailijan kuvaamista.

Ford suostui näyttelemään Indiana Jonesia yksinomaan tunnetussa elokuvasarjassa elokuvan valtavan suosion ja viiden Oscar-ehdokkuuden jälkeen.

Kesäkuussa 2023 ilmestyvässä Indiana Jones 5:ssä hän toistaa ikonisen roolinsa rakastettuna hahmona.

Fordilla on 300 miljoonan dollarin nettovarallisuus pitkän ja vauraan Hollywood-uran ansiosta.

Hän arvostaa menestystä ja lahjakkuuttaan elokuvakävijöiden viihdyttämiseen, mutta hän on tietoinen siitä, kuinka paljon hänen suosionsa ja rikkautensa ovat maksaneet hänelle vuosien varrella tekemien lukuisten uhrauksien ansiosta.

Fordin kyky olla erittäin mukana ympäristönsuojelussa ja auttaa ylläpitämään luontoa on yksi hänen laajan menestyksensä ja maineensa etu.

Muut kuuluisat tähdet puhuvat kuuluisuuden huonoista puolista

Yksi monista kuuluisista ihmisistä, jotka ovat ilmaisseet vastenmielisyytensä kuuluisuutta kohtaan, on Harrison Ford. Kun nuori julkkis nousi suosioon, Billie Eilish valittaa teini-iän kulumista.

Megan Foxin, Amanda Seyfriedin ja Kylie Jennerin mukaan kuuluisuuden suurimmat haitat ovat ahdistuneisuus ja tarkkailu.

Monet muut julkkikset, mukaan lukien Brad Pitt ja Robert Pattinson , jakaa Fordin näkemys ja samaa mieltä siitä, että yksityisyydestä luopuminen on julkisuudessa olemisen huonoin puoli.