Harlemin kummisetä 3. kausi: Palaako tämä sarja vuonna 2022?

Viihde

WPR

Amerikkalainen rikosdraamatelevisiosarja Godfather of Harlem debytoi Epixissä 29. syyskuuta 2019. 1960-luvun New Yorkin gangsteri Bumpy Johnson, jota Forest Whitaker näyttelee sarjassa, on kirjoittanut Chris Brancato ja Paul Eckstein.

Nina Yang Bongiovin, James Achesonin, John Ridleyn ja Markuann Smithin ohella Whitaker toimii vastaavana tuottajana.

Ohjelman luoja on Chris Brancato. Ohjelma sai toisen kauden uusinnan 12.2.2020 ja se debytoi 18.4.2021. Ohjelma sai kolmannen kauden uusinnan 13.1.2022.

8. marraskuuta 2020 debytoi dokumentti, joka perustuu sarjaan By Whatever Means Necessary: ​​The Times of Godfather of Harlem.

Tarina Harlemin kummisetä varten, kausi 3

Harlemin kummisetä kausi 3

Televisiosarja perustui Bumpy Johnsonin elämään, jota John Goodman näytteli elokuvassa 'Harlemin kummisetä.' Goodman kuvailee jaksossa mafiapomoa.

Lue lisää: Tuca & Bertie kauden 4 julkaisupäivä: Tuleeko vuonna 2022 kausi 4?

Mies vierailee Harlemissa kymmenen vuotta vangitsemisen jälkeen. Sen jälkeen on tapahtunut merkittäviä muutoksia, ja hän on tietoinen tästä. Hänen tavoitteenaan on valloittaa takaisin alueet, joita italialainen mafia aikoinaan hallitsi.

Näyttää siltä, ​​​​että hän haluaa tuhota koko kaupungin. Vuonna 2007 'American Gangster' teki debyyttinsä.

Tämä dokumentti toimii kuvan edeltäjänä. Paul Eckstein ja Chris Brancato esiintyivät näyttelyssä.

Sen jälkeen, kun se kuvattiin 29. syyskuuta ja sai ensi-iltansa 30. syyskuuta, se oli suosittu suosikki hyvin kirjoitetun juonensa ja vilpittömien esitysten vuoksi. Arvostelijoiden mukaan Bumpy näytti upealta.

Harlemin kummisetä kausi 3

Ongelmana on, että jotkut ihmiset eivät pidä siitä, kuinka paljon tarinoita on saatavilla. Puutteistaan ​​huolimatta elokuva on viihdyttävää katsottavaa. Fanit toivottavat uudet kaudet aina tervetulleiksi.

Harlemin kummisetä kausi 3 Näyttelijät

Bumpy Johnsonia esittää Forest Whitaker. Amerikkalainen mafiapomo Ellsworth Raymond 'Bumpy' Johnson komensi Harlemin katuja New Yorkissa.

Luis Guzman on yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. 40-vuotisen uransa aikana hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja televisiossa.

Steven Soderbergh oli elokuvien Out of Sight, The Limey ja Traffic ohjaaja. Hän sai ehdokkuuden Independent Spirit Award -palkinnon saajaksi parhaasta miespuolisesta työstään The Limeyssä.

Harlemin kummisetä kausi 3

Näyttelijät: Nigél Thatch, Malcolm X Näyttelijä Nigél Thatchin alkuperämaa on Amerikka. Hänet nimitettiin parhaan miessivuosan NAACP Image Award -palkinnon saajaksi roolistaan ​​Malcolm X:nä elokuvassa Godfather of Harlem. Vuonna 2014 elokuvassa Selma hän näytteli Malcolm X:ää.

Harlemin Godfatherin kauden 3 julkaisupäivä

Projektin 10-jaksoisen ensimmäisen kauden tilasi Epix 25. huhtikuuta 2018, ja sen esitys alkaisi vuonna 2019.

Ohjelma on täysin toiminnassa vuodesta 2019 alkaen. Tämän televisio-ohjelman tuottavat Chris Brancato ja Paul Eckstein . Markuann Smithin lisäksi elokuvassa nähdään myös James Acheson, Nina Yang Bongiovi ja Forrest Whitaker.

Brancato ohjaa myös esityksen tuotannon. Vain kaksi useista tuotantoyhtiöistä, jotka ovat työskennelleet ohjelman parissa koko sen televisiossa, ovat ABC Signature Studios ja Significant Productions.

Harlemin kummisetä kausi 3

Ohjelman ensimmäisen jakson, joka esitetään 19. kesäkuuta 2018, ohjaa John Ridley. Ohjelma sai toisen kauden uusimisen 12.2.2020, julkaisupäivänä 18.4.

Ohjelman kolmas kausi tilattiin 13. tammikuuta 2022. Joulukuussa 2022 Godfather of Harlemin kolmas tuotantokausi debytoi.

Lue lisää: Zootopia 2:n julkaisupäivä: Onko Zootopia 2 Disneyn vahvistama?

Godfather Of Harlem kauden 3 julkaisupäivä

Vaikka Godfather of Harlemin kauden 3 traileria ei ole vielä julkaistu, voit katsoa sen trailerin alta:

Godfather of Harlemin kolmas tuotantokausi käsitellään perusteellisesti tässä artikkelissa. Muista tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti mahdollisten päivitysten varalta. Kerro perheellesi ja ystävillesi tarinastamme.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR