Hänen Dark Materials -kausi 3 - ei ole tulossa syyskuussa 2022!

Viihde

WPR

Fantasiadraamatelevisio-ohjelma nimeltä His Dark Materials perustuu Philip Pullmanin samannimiseen kirjojen trilogiaan. BBC Onelle ja HBO:lle, HBO hoitaa maailmanlaajuisen jakelun, sen tuottavat Bad Wolf ja New Line Productions.

Ohjelma keskittyy Dafne Keenin esittämään orpo Lyraan, kun hän etsii kadonnutta ystävää ja paljastaa sieppaussuunnitelman, johon liittyy huomaamaton kosminen materiaali nimeltä Dust.

Hänen Dark Materials -kauden 3 mahdollinen julkaisupäivä: Milloin se tulee esille?

Hänen Dark Materials -sarjansa kolmas tuotantokausi ei ole vielä saanut virallista esityspäivää. Sen jälkeen, kun kuvaukset päättyivät marraskuun 2021 lopussa, se on kuitenkin tällä hetkellä jälkituotannossa.

Virallinen His Dark Materials -tili twiittasi: 'Se on ollut hämmästyttävä kuuden vuoden matka maailman maailmojen läpi #HisDarkMaterials, mutta viimeinen luku on nyt saatava päätökseen. Kausi 3 on päättynyt.

Lue lisää: Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Tämä materiaali on otettu Twitteristä. Heidän verkkosivuillaan saatat löytää saman materiaalin eri muodossa tai enemmän yksityiskohtia.

hänen pimeiden materiaalien kauden 3 julkaisupäivä

Sekä BBC että HBO ovat antaneet kahden edellisen kauden suurimmat laskut talviaikatauluissaan. Niitä alettiin esittää marraskuussa ja jatkui joulukuun loppuun asti, ja ne päättyivät juuri ennen joulua.

Veikkaisimme, että he tähtäävät samanlaiseen julkaisupäivään vuonna 2022, kun otetaan huomioon tarvittava jälkituotannon määrä, mukaan lukien jokaisen hahmon demonien luomiseen vaadittava CGI.

Ja BBC Radio 2:n Zoe Ball Breakfast Show -ohjelmassa Ruth Wilson kertoi mahdollisen julkaisupäivämäärän ja ilmoitti, että His Dark Materials -sarjan kolmas tuotantokausi julkaistaan ​​'tänä marraskuussa'.

'Se on mitä minä kuulen', hän huomautti ennen kuin ilmoitti yleisölle, että edellisen kauden tapahtumat tulevat 'päälle' tulevissa jaksoissa.

Viimeisen kirjan tarina oli alun perin tarkoitus jakaa kahdelle vuodenajalle yhdelle, mutta valitettavasti sitä ei ollut mahdollista saada toimimaan.

”Olin aikonut jakaa sen kahtia, mutta teemme vain yhden. Toivettasi ei aina saavuteta, 'Toimiva tuottaja Jane Tranter ilmoitti Deadlinelle. 'Olen vain ahmatti. Televisioruutu on yksi suosikeistani.

Amber Spyglass on sovitettu asianmukaisesti kahdeksaan jaksoon, ja myönnän täysin ja nöyrästi, että olin täysin väärässä ja puhuin perseestäni. 'Pidän tarinoista, jotka kerrotaan todella hitaasti ja sellaisista kuin 'kaivataanpa tähän', mutta totuudenmukaisesti se johtui siitä, että halusin vain jatkaa Hänen Pimeiden materiaaliensa tekemistä koko loppuelämäni', kirjoittaja sanoi.

Kun meillä on konkreettisia lisätietoja julkaisupäivästä, pidämme sinut ajan tasalla.

Hänen Dark Materials -kauden 3 näyttelijät: Kuka tulee takaisin?

Lyran (Dafne Keen), Willin (Amir Wilson), rouva Coulterin (Ruth Wilson), Mary Malonen (Simone Kirby), Serafina Pekkalan (Ruta Gedmintas), isä MacPhailin (Will Keen) ja Lord Asrielin hahmot ovat kaikki. läsnä BBC:n (James McAvoy) mukaan.

Toisen kauden päätteeksi Lordi Asriel ilmestyi odottamatta cameo-esiintymisen jälkeen, kun hän oli menettänyt merkittävän osan Lyran escapadeista.

Lyra oli aina tuntenut itsekeskeisen tutkimusmatkailijan setänsää, joten kun hän sai tietää, että hän oli todella hänen biologinen isänsä, hän kauhistui.

hänen pimeiden materiaalien kauden 3 julkaisupäivä

Kun hän katosi, näytti siltä, ​​​​että James McAvoy ei voisi palata toiselle kaudelle sopimusvelvoitteiden vuoksi, mutta käsikirjoittaja Jack Thorne sanoi, että näyttelijä oli välttämätön, jotta se toimisi.

Hän sanoi Radio Timesille: ”Toimiva tuottaja Dan McCulloch teki ihmeitä tehdäkseen sen mahdolliseksi, ja James McAvoy tuli ystävällisesti ja kauniisti sisään ja antoi meille COVID-päivän.

”Oli mahtavaa katsella Jamesin nousevan jaloilleen ja huutavan taivasta kohti; se on yksi niistä ominaisuuksista, joista pidän hänessä eniten.

Olen kiitollinen esikatselijoille siitä, että he eivät antaneet mitään pois, ja olen erittäin iloinen, että se on pysynyt salaisuutena tähän asti.

Hänen Dark Materials -kauden 3 juoni: Mitä tapahtuu?

Amber Spyglass, kolmas ja viimeinen osa Philip Pullmanin His Dark Materials -romaanitrilogiassa, toimii pohjana tulevalle kaudelle.

Asriel työskentelee perustaakseen uuden taivaan tasavallan, kun viranomaisia ​​vastaan ​​suunnattu kapina laajenee avoimeksi taisteluksi. Mutta saavuttaakseen tavoitteensa hän tarvitsee hienovaraisen veitsen, joka on Willin hallussa juuri nyt.

Amber Spyglass on loistavin monimutkainen Philip Pullmanin televisioon käännettävistä kirjoista, mutta Tranter kertoi Radio Timesille, että hänen tiiminsä 'maailmanluokan luova tiimi Cardiffissa ei ole liian vaikeaa'.

hänen pimeiden materiaalien kauden 3 julkaisupäivä

”Tämä kausi on kertomus rakkaudesta ja totuudesta sekä suuri seikkailu. Philipin loistavat maailmat on kuvattu kauniisti Jackin, Francescan ja Amelian käsikirjoituksissa, ja meihin liittyy rakastettuja näyttelijöitämme ja sarjan fantastisia uusia tulokkaita.'

Joitakin kuvia synkillä, karkeilla kuvateksteillä on jaettu His Dark Materials Twitter-tilillä ”Loppu on tullut. Amber Spy Glass, #hisdarkmaterials.' Ei ainakaan aavistus…

Tämä materiaali on otettu Twitteristä. Heidän verkkosivuillaan saatat löytää saman materiaalin eri muodossa tai enemmän yksityiskohtia.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Milloin voin katsoa hänen tummien materiaaliensa kolmannen kauden trailerin?

His Dark Materials -elokuvan kolmas tuotantokausi on päättynyt, mutta ensimmäistä traileria ei ole vielä julkaistu. Meidän on ehkä vielä odotettava, jos se ei ilmesty vuoden 2022 lopulle.

Mutta voit olla varma, ilmoitamme sinulle heti, kun saamme lisätietoja!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR