Halseyn 3 keskenmenoa ja uudelleenkirjoittaminen pelasti hänen henkensä sen jälkeen, kun hän melkein kuoli auto-onnettomuudessa

Julkkis

WPR

Halsey puhuu julkisesti aborttikokemuksestaan.

'Without Me' -laulaja kirjoitti perjantaina Voguessa julkaistussa avoimessa kirjeessä, että äskettäinen Roe. v. Waden päätös oli 'pelastanut henkeni' ja että abortti oli 'paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt'.

Monet ihmiset ovat kysyneet Halseylta, 27, onko hän muuttanut mielipidettään abortista kärsittyään vuosia lapsen synnyttämiseksi. 'Ei todellakaan, kuuluu vastaus. Tunsin sen itse asiassa syvemmin kuin koskaan.'

Jatkuu, Halsey sanoi: 'Aborttini pelasti henkeni ja teki tilaa lapselleni.'

”Jokaisella tulisi olla vapaus päättää, kokeeko hän tämän riskialtisen ja elämää muuttavan kokemuksen ja milloin, miten ja millä tavalla. Toisella kädelläni halaan poikaani samalla kun käytän toista taistelemaan urhoollisesti.'

Heinäkuussa 2021 pop-diiva ja kumppani Alev Aydin synnytti pojan nimeltä Ender Ridley.

Halsey 3 keskenmenot sanoo, että abortti pelasti elämäni

Laulaja väitti, että tuntui julmalta ironialta, että hän voi tulla raskaaksi helposti, mutta hän kamppaili pitääkseen raskauden jatkumassa sen jälkeen, kun he olivat 'keskentyneet kolme kertaa ennen 24-vuotissyntymäpäivääni'.

Laulaja sanoi: 'Yksi menetyksistäni vaati 'jälkihoitoa', mikä on mukava tapa todeta, että tarvitsisin abortin, koska kehoni ei pystyisi täysin katkaisemaan raskautta yksinään ja olisin vaarassa joutua sepsikseen ilman lääkärin apua.

– Nauroin koko prosessin ajan. Voimattomana pelkäsin itseni puolesta. Henkeni oli vaarassa, joten olin kiihkeä lopettaakseni raskauden.

Halsey myönsi myös, että menneet tapahtumat olivat tuhonneet heidät siinä määrin, että he olivat jopa kirjoittaneet testamenttinsa uudelleen kantaessaan Enderia kolmannen kolmanneksen aikana.

Laulaja myönsi: ”Olin valmis pahimpaan.

Halsey 3 keskenmenot sanoo, että abortti pelasti elämäni

'Annoin selkeät ohjeet elinteni luovuttamisesta, jos kuolisin tai minut todetaan aivokuolleeksi, eli jos sydämeni hakkaa, mutta aivoni eivät toimisi, valtiolla olisi lupa leikata lämpimään ja vielä elävään lihaani ja ota elimeni pelastaakseni muita henkiä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Halsey huomautti: 'Kuinka ironista, että vaikka oma sydämeni ei olisikaan muuta kuin tahattomien liikkeiden sarja leikkauspöydällä, sykkivä sydän raskauden aikana voi tarkoittaa, että en voinut suostua pelastamaan omaa henkeni.

Viime kuussa Halsey julkaisi Twitterissä, että he tunsivat olevansa 'tappioita' korkeimman oikeuden päätöksestä kumota. Roe v. Wade , joka on ollut voimassa vuodesta 1973.

Päätös antaa yksittäisille valtioille mahdollisuuden päättää, sallivatko abortit, ja sen odotetaan johtavan kaikkiin paitsi täydellisiin rajoituksiin leikkaukselle noin puolessa maasta.

Halsey 3 keskenmenot sanoo, että abortti pelasti elämäni

He sanoivat tuolloin: 'Olen puhunut abortin, lisääntymisoikeuksien ja ruumiin koskemattomuuden puolesta niin kauan kuin minulla on ollut foorumi, ja minulla on loppumassa keinot ilmaista ja muotoilla sen vaikutuksen vakavuus. fundamentalismi on maassamme.

'Tiedän, että jotkut teistä luottavat sivulleni saadakseni neuvoja tai tietoja, mutta tarvitsen vähän aikaa järjestääkseni ajatuksiani, neuvotella joidenkin ihmisten kanssa, joilla on minua enemmän auktoriteettia ja kokemusta, ja sitten päivitän teidät. En vain yritä lisätä negatiivista melua.'