Hailey Bieber tappoi juuri kesän kuumimman trendin solmiovärjätyissä bikineissä

Julkkis

WPR

Kuningatar tarjoili suuren uimapuvun inspoa yksityiseltä Bahaman saarelta viime viikonloppuna, kun taas Hailey Bieber nautti ansaitusta R&R:stä, ja se saa meidät miettimään, olisiko aika ostaa uudet bikinit.

Hailey käyttää aina bikinejä virheettömästi; hän oli edelläkävijä ylösalaisin käännettyjen bikinien huipputrendissä, joka valtasi kokonaan sosiaalisen median ja osaa rokkaaa Baywatchin punaiseksi kuin kenenkään asia.

Esitelläkseen viimeisimpiä uimapukujaan supermalli ja Rhode-ihonhoidon keksijä ui puhtaimmassa vedessä, jonka olemme koskaan nähneet.

Hailey Bieber tappoi juuri kesän kuumimman trendin solmiovärjätyissä bikineissä

Hihnat sidottu riimu kaulan taakse, Hailey Bieber pukeutui siniseen stringbikineihin perinteisessä kolmion muodossa.

Esitelläkseen auringonsuudelmaa ihoaan malli käytti hieman yhteensopivaa toppia, jossa oli lantiolla solmittavat bikinihousut.

Hailey päällään musta ämpärihattu, joka estää auringonpaisteen silmistään, meni sukeltamaan koskemattomaan veteen pitäen hiuksensa löysänä ja alaspäin. Hayls, olemme kateellisia nähtävyyksistä ja tunnelmasta!

Hailey twiittasi tilannekuvan Justinista kaatamassa lasillista viiniä istuessaan rantapeitolla lounaalla meren rannalla, ja luulemme, että aviomies J. Biebs olisi täysin kiinnostunut saamaan myös Rhode-ihonhoitotuotteensa.

Kun Haileylla on aivohalvaus ja Justinilla on todettu Ramsay Hunt -syndrooma, pariskunta on kokenut vakavia terveyshaasteita viime aikoina. Justinin toipuminen on valmis.

Bieber-perhe tarvitsee lepoa ja kuntoutusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

90 päivän sulhanen tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Lisäksi, jos olet aikonut sekoittaa asioita kesäuimapukuihisi, harkitse kiinteän mutta silmiinpistävän värin valitsemista, kuten Haileyn valitsemaa koboltinsinistä.

Hailey Bieber tappoi juuri kesän kuumimman trendin solmiovärjätyissä bikineissä

Osta alta valikoimastamme rohkeimmat siniset bikinit, jos uskot meitä, kun sanomme, että näet tämän värin kaikkialla.