Hailey Bieber suuteli Justin Bieberin paidatonta vartaloa heidän lomansa aikana: Valokuvat

Julkkis

WPR

Kesä on suosikkivuodenaikani! DailyMailin saamien uusien kuvien mukaan Hailey Bieber ja Justin Bieber kuvattiin suutelemassa lomalla Coeur d’Alenessa Idahossa.

Malli ja hänen miehensä nauttivat ehdottomasti lomastaan ​​Idahossa, kun hän halasi miehensä luo ja suuteli häntä veneretkellä.

Yksiosaiset uimapuvut, kuten Hailey's, ovat upeita rannalle, eikä tämä ole poikkeus. Justin, 28, oli käpertynyt hänen luokseen tummansininen pesäpallolippis päällään suojaten häntä auringonsäteiltä.

”Peaches”-laulaja pukeutui mustiin uimahousuihin ja meni ilman paitaa. Hän käytti myös kuorikaulakorua lisäkoruna.

Lukuun ottamatta intohimoista syleilyä, pariskunnalla näytti olevan hauskaa, kun he uivat kavereidensa rinnalla ja hyppäsivät veneestä. Kun Hailey käpertyi lähelle miehensä, hän katsoi alas puhelintaan.

Hailey Bieber suutelee Justin Bieberin paitatonta vartaloa heidän lomansa aikana

Idahossa vietetyn aikana pariskunta näyttää ottavan rennosti ja rentoutuen.

Justin Bieber ei ole hymyillyt sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin Ramsay Hunt -syndrooma, joka halvaansi hänen kasvonsa ja johti useiden Justice World Tour -kiertueensa keikkojen perumiseen.

Nyt hän näyttää voivan paljon paremmin kuin ennen! Hailey seisoi miehensä puolella, kun tämä taisteli Ramsay Huntia vastaan.

Hailey toimitti hänestä päivityksen Good Morning Americalle pian sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut. 'Hän paranee päivä päivältä.

Hänen tilansa paranee ja hän tulee olemaan kunnossa, vaikka se olikin erittäin pelottava ja suunnittelematon tapahtuma. Hän ilmaisi kiitollisuutensa sanoen: 'Olen vain iloinen, että hän on kunnossa.'

Hailey Bieber suutelee Justin Bieberin paitatonta vartaloa heidän lomansa aikana

Vielä on paljon kesiä jäljellä, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta Hailey Bieber on esitellyt uusia uimapukujaan.

Malli debytoi lomaviikonlopun alottamiseksi valkoisen yksiosaisen, joka muistutti uusissa kuvissa käytettäviä vaatteita. Kun hän mainosti kesäkuussa Rhode-ihonhoitosarjaansa, hänellä oli kirkkaansininen uimapuku.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: