Hailey Bieber selittää, kuinka saada aaltoileva hiustyylinsä Youtubessa

Julkkis

WPR

Aivan kuten odotimme, Hailey Bieber vaihtoi hiljattain kauneushoitoja julkkiskampaaja Jen Atkinin kanssa kohtauksessa suoraan vuoden 2003 Lindsey Lohan -elokuvasta Freaky Friday.

YouTuben Beautyrest esitteli hänen viimeisimmän Beauty Tips & Tricks -jaksonsa, jossa hän otti stylistin roolin näyttääkseen meille, kuinka saamme ne ylettömät lumoavat (mutta huolettomat) aallot, joita on ollut viime aikoina.

OUAI:n lämpösuojaussuihkeella valmistettiin Atkinin hiukset ennen kuin Hailey alkoi kehittää hänelle ominaista 'rannetyyliaaltoa' kuumalla työkalulla. *hauska tosiasia* Jen loi yrityksen. Olemme innoissamme nähdessämme Haileyn uuden ihonhoitosarjan Rhoden yhdessä muiden naisyrittäjien kanssa. Lisäksi näiden kahden yrityksen tuleva yhteistyö päänahanhoitotuotteen kehittämiseksi olisi unelmien täyttymys.

Hailey Bieber selittää, kuinka saada aaltoileva hiustyylinsä Youtubessa

Taas kerran, Hailey käyttää Dyson Corrale Cordless Straightener -suuristinta taivuttamaan hiuksia varovasti edestakaisin S-muotoon, jolloin käsillä oleva työ on valmis. Kokenut kampaaja arvostaa myös ranteen käyttöä silitysraudan käsittelemiseen, koska se auttaa pitämään kuvion yhtenäisenä ja minimoi vakavien hiuslommujen esiintymisen.

Etkö ole varma tunteesta, jonka sinun pitäisi saada, kun liikutat ranteitasi? Jenin mukaan sinun pitäisi saada tunne pelaamisesta tennistä. Tärkeintä on kutsua sisäinen Serena Williams ja näytät upealta.

Föönaamisen jälkeen Jen neuvoo laittamaan ne poninhäntään ja kääntämään päätä ylösalaisin ja kampaamaan niitä volyymin lisäämiseksi.

Hiustyyliä täydentää säikeiden nopea perhosen erottava liike! Saadakseen selville, pystyykö hän vastaamaan Haileyn asiantuntemukseen ihonhoitoosastolla, Jen esittelee joitain esineitä, joita Atkin käyttää mieluummin itsestään.

Peptide Glazing Fluidia levitetään kasvoille tavalla, jota Jen kutsuu 'nelipistejärjestelmäksi', jossa hän levittää tuotetta otsalle, leualle ja jokaiselle poskelle. Seerumi leviää tasaisesti kasvoille, kun hän hieroo sitä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hailey Rhode Baldwin Bieberin (@haileybieber) jakama viesti

Kasvojen hierontatyökalut, Jen sanoo, 'ovat upeita verenkiertoon ja kollageenin muodostukseen.' Hän ei tarjoa meille opetusohjelmaa niiden käytöstä.

Shani Darden Facial Sculpting Wand ja NuFACE Trinity Wrinkle Reducer, joka käyttää punaista valoa 'tulehdukseen, ikääntymisen estoon ja akneen', Haileyn mukaan ovat kaksi tuotetta, jotka korostetaan.

Jen levittää Barrier Restore -voidetta Rhodeen saadakseen lisäannoksen täyteläisyyttä. Lopuksi Hailey kehottaa meitä kosteuttamaan kaulan ja rintakehän, jotka usein jätetään huomioimatta ihonhoidossa.

Summer Fridays Heavenly Sixteen Face Oil on seuraava pysäkki matkalla. HAILS: Rakastan öljyn laittamista kasvoilleni ennen nukkumaanmenoa illalla. Haluan aina näyttää lasitetulta donitsilta, kun herään aamulla.

Huulien suhteen lasitetut munkit ovat suosittuja naisten keskuudessa. Välttääkseen heräämästä halkeileviin huuliin Hailey ehdottaa paksun huulirasvakerroksen levittämistä yöksi. Supermalli kertoo, että hän 'valitsi valtavan kirjon hajuja, jotka tulevat edelleen ulos ja vapautuvat' Rhode's Peptide Lip Treatment -tuotteen käytön jälkeen, mikä osoittaa, että vesimelonin ja suolaisen karamellin maut tulevat kylkeytymään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Viimeisessä vaiheessa Jen paljastaa, että hän käyttää Kylie Skin Clarifying Patches -laastareita parantaakseen näppylöitä paikan päällä. Hailey jatkaa, että nämä ihanat sydämet 'imevät kaiken ulos'. Ikävä kinkku, jota näppylä erittää olemassaolonsa aikana, sisältyy hänen määritelmäänsä 'kaikki'.