Haikyuu kausi 5: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

”Haikyuu!!”, rakastettu urheiluanime, joka on ollut olemassa vuodesta 2014 lähtien, sisältää erinomaisesti animoituja ja pitkäkestoisia lentopallo-otteluita, shonen-tyylisiä kertomuksia ja yksityiskohtaisia ​​luonnehdintoja koko sarjasta mielenkiintoisia hahmoja. Nähtyään Karasuno Highin pelin televisiossa, pienikokoinen mutta tulinen yläkoululainen Shy Hinata ihastuu lentopalloon, mutta huomaa, että kukaan muu hänen koulussaan ei ole kiinnostunut lajista.

Hän on suostutellut joitakin kavereita liittymään häneen joukkueeseen, jotta he voivat pelata kilpailussa hänen yläkouluuransa loppua kohden. Huolimatta punatukkaisen Hinatan uskomattomasta pystysuorasta hyppystä, Tobio Kageyama ja hänen tiiminsä, nimeltään 'Hionin kuningas', murskaavat heidät.

Hinata ilmoittautuu Karasunon lukioon ja hänet hyväksytään. Kun hän liittyy lentopallojoukkueeseen, hän huomaa, että hänen uusi vastustajansa Kageyama on nyt joukkuetoveri. Kuten käy ilmi, koulun lentopallojoukkue rakentuu uudelleen, ja näillä kahdella uudella pelaajalla, huolimatta välittömästä inhoamisestaan ​​toisiaan kohtaan, on tappava nopea iskuyhdistelmä, joka voi auttaa heidän lentopallojoukkuettaan saamaan takaisin valokeilan.

haikyuu kauden 5 julkaisupäivä

Ohjelman neljän kauden aikana syntyy kilpailua kouluissa, esitellään uusia pelaajia, osallistutaan harjoitusleireihin ja joukkueet kilpailevat tapahtumissa, jotka koettelevat heidän vahvuuttaan ja ihmissuhteitaan – ja saavat aikaan sellaisia ​​tunteita kuin jännittävä urheilu. hetket voivat herättää.

Pitkän odotuksen jälkeen neljättä tuotantokautta fanit odottavat innolla sarjan viidettä kautta. Toistaiseksi tiedämme tässä.

Haikyuu kauden 5 julkaisupäivä

Epidemian vuoksi monet tulevat animesarjat, jotka oli määrä julkaista vuosina 2020-21, on lykätty, eikä voi tietää, kuinka kauan kestää, että kaikki palautuu normaaliksi. Monet animefanit voivat kuitenkin olla huolissaan lähestyvästä vuoden 2022 tapahtumasta, koska se ratkaisee useiden mestariteosten kohtalon.

Lokakuussa 2021 se ilmoitettiin julkisesti Haikyuu olisi hyppystudiolava tapahtumassa, joka järjestetään lähitulevaisuudessa. Miksi? Koska on Haikyuun 10-vuotispäivä!! Jump Festan virallinen Twitter-tili on paljastanut, että tapahtumassa olisi Haikyuun viideskaudelle omistettu keskusteluohjelma, joka käsittelee kaikkia animeen liittyviä kysymyksiä.

Ayumu Murase ja Kaito Ishikawa juontavat esitystä. Tapahtuma voisi myös paljastaa Haikyuun kauden 5 päävisuaalin. Ja jos näin tapahtuu, fanit kohtaavat valtavan yllätyksen.

Shonen Jump -uutisia käsittelevä lehti on myös julkaissut ja kiusannut lisää yksityiskohtia Jump Festa 2020-21 -päivänä paljastettavasta sarjasta. Koska me kaikki tiedämme, että manga valmistui jokin aika sitten, on todennäköistä, että he tiedottavat meille tulevista tuotannoista sekä julkaisupäivämäärästä, jonka odotetaan julkaistavan 22. heinäkuuta 2022 .

Neljännen kauden toinen puolisko Haikyuu!! To the Top rakennettiin kokonaan Karasunon ja Inarizakin väliselle kilpailulle. Kuten me kaikki tiedämme, Karasuno voitti ottelun, ja nyt heidän on aika kohdata uusi vihollinen. Kyllä, Karasuno kohtaa tulevalla kaudella Nekomoa, pitkäaikaista vastustajaa Tokiosta.

Lue myös: 'Dress-Up Darling' -kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

Mikä on Haikyuun viidennen kauden juoni?

Tämän erittäin odotetun Karasuno vs Nekoman, 'The Dumpster Battle' -tapahtuman jälkeisiä tapahtumia on tarkoitus käsitellä tulevassa Haikyuussa! To the Top osa 2 tai kausi 5. Kauden 4 lopussa Kenma ja Kuroo nähdään keskustelemassa tulevasta kohtaamisestaan. Hinata ymmärtää, kuinka vaikeaa Kenman on houkutella osallistumaan kilpailuun, koska hänkin on lahjakas setteri. Hinata lupaa antaa Kenmalle ikimuistoisen ottelun.

Kausi siirtää myös hetken painopisteen Karasunosta Fukurodaniin, mikä edistää Bokuton tarinaa. Bokton räjähtävä pelityyli ja hänen kykynsä Fukurodanin ässänä tutkitaan kaudella 5. Jos muistat, Kageyama osallistui Tokion harjoitusleirille kauden 4 osassa 1, ja kaikilla siellä olevilla pelaajilla on roolinsa seuraavilla kausilla.

haikyuu kauden 5 julkaisupäivä

On mielenkiintoista seurata, kuinka he pärjäävät Karasunon vastustajina animessa. Neljännen kauden materiaali on johtanut huhuihin, että Haikyuun kausi 5 saattaa kattaa Tokyo Nationals Arcin jäljellä olevat ottelut, mutta on varmaa, että Haikyuu ei pysähdy kaudella 5.

Odotan innolla Kageyaman edistymistä auttaessaan Hinataa murtautumaan ulos häkistä, johon Kenma on hänet asettanut, sekä tuloksia, kun Hinata yksinkertaisesti hyppää korkealle ja rikkoi Nekoman tekniikat. Muutaman viimeisen rallin aikana Kenman odotetaan osoittavan vahvaa halua jatkaa pelaamista. Fanit haluavat nähdä kunnioitetun montaasin, jossa kaikki kättelevät ja halaavat sen päätyttyä.

Kokoamassa listaa siitä, mitä fanit haluavat nähdä tulevissa jaksoissa. Vaikka he odottavatkin innolla koko kohtaamista Nekomaan vastaan, he odottavat erityisesti muutamia hetkiä:

  1. Kun Hinata murtautuu Kenman 'häkin' läpi
  2. Kun Kenma ajattelee itsekseen ristiriitaista tunnetta, jonka hän tuntee aina pelatessaan videopelejä 'älä kuole vielä'.
  3. Lisää Kuroo/Kenma-taumakuvia
  4. Tsukkin ja Yamaguchin syöttö/blokki-yhdistelmä
  5. Bokuton ja Akaashin reaktiot peliin
  6. Halaukset ja korkeat viisit pelin lopussa

On myös todennäköistä, että Nekoman pelistä tehdään yksi kausi, koska se on melko pitkä, hieman samanlainen kuin mitä he tekivät Shiratorizawan kanssa.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Kuka on Haikyuun näyttelijöissä?

haikyuu kauden 5 julkaisupäivä

Ayumu Murase näyttelee Hinataa, Kaito Ishikawa esittää Kageyamaa, Yu Hayashi esittää Ryunosuke Tanakaa, Satoshi Hino esittää joukkueen kapteenia Daichi Sawamuraa, Miyu Irino esittää Koshi Sugawaraa, Koki Uchiyama esittää Kei Tsukishimaa, Sôma Saitô esittää Tadashi Yamaguchia, Nobuhi Yuokhiam näyttelee enemmistöä Nobuhi. Jotkut lentopalloilijat, kuten Hinata ja Kageyama, ovat kuitenkin ensimmäisen vuoden opiskelijoita.

Sarjan neljäs tuotantokausi, nimeltään 'Haikyuu!! Huipulle”, ei ole vielä äänitetty englanniksi. Bryson Bauga Hinatana, Scott Gibbs Kageyamana, Greg Cote Tanakana, Justin Duran Sawamurana, Adam Gibbs Sugawarana, Leraldo Anzaldua Tsukishimana, Cameron Bautsch Yamaguchina, Greg Ayres Nishinoyana, Orlanders Joneth West Azumanea ja Gardaa muodostavat englantilaiset näyttelijät kolmella ensimmäisellä tuotantokaudella