Haastattelu Stranger Thingsin tietämättömimmän isän kanssa

Julkkis

WPR

Viimeisen neljän kauden aikana saat tavallaan vaikutelman, että Ted Wheeler, Miken ja Nancyn isä, on tähti aivan toisessa sarjassa, riippumatta siitä, mitä hulluja tapahtuu Stranger Things -fiktiouniversumissa.

Ted on raivoissaan, koska hänen poikansa kaverit syövät kaiken hänen aamiaisruoansa, kun Vecna ​​katkaisee raajoja verkosta ylösalaisin. Ted leikkaa nurmikkoaan sateessa ja pyörtyy La-Z-Boy kun Mind Flayer tappaa teini-ikäisiä erittäin siistissä Starcourt Mall -ostoskeskuksessa.

'Olemme täällä isänmaallisia!' Kuten luultavasti huomaat, pointti on selvä. Ted nauttii mukavasta yhdeksästä viiteen työpaikasta, kuumasta vaimosta ja lämpimämmästä kotiruoasta joka ilta. Hän on tyytyväinen voidessaan pysyä hiljaisena, vaatimattomana tarkkailijana, kun anarkia puhkeaa kaikkialla hänen ympärillään.

Veteraaninäyttelijä Joe Chrestin näyttelemä Ted on kaikkien esiintymistään neljännellä tuotantokaudella todella päihtynyt, ja hän on sellainen vanhempi, jolla ei ole aavistustakaan, mitä hänen lapsensa ja heidän ystävänsä tekevät, vaikka suurin osa toiminnasta tapahtuu hänen oma kellari, paljon harmia.

Hän mutisee elokuvan avauksessa: 'Voit yrittää pysyä yhdessä toisessa talossa vaihteeksi. Mutta viime kädessä Ted on mies, joka puolustaa aina perhettään, sanoo Chrest, joka puhui äskettäin Vulturen kanssa. Tämä isän kaksijakoisuus saa Tedin näyttämään sekä rakastavalta että arvottomalta.

Se on outoa, koska minusta tuntuu, että jos muistat Jessica Rabbitin elokuvasta Who Framed Roger Rabbit, hän sanoi: 'En ole huono; Minut vain piirretään tuolla tavalla', ja pidän tätä edelleen kiinni, kun aloitimme. Tedillä on sellainen taipumus.

Tedin isä on rakastava mies, vaikka Tedillä ei ollut paljoakaan. He korostavat perheensä elättämistä, aivan kuten monet miehet, joita katselin lasteni kasvaessa.

Heidän aikansa ei ole heille yhtä arvokasta. Ted on väsynyt töistä, kun näemme hänet ensimmäisen kerran. En koskaan käyttäydy niin kuin hän ei välittäisi.

On haastavaa ottaa mukaan aikuiset, koska tarinat ovat jääneet pois Hawkinsista ja kasvavista lapsista. Verrattuna useisiin ensimmäisiin kausiin, Karen on ollut vähemmän aktiivinen.

Neljännen kauden aikana on kerrottavana paljon tarinoita. Kun alat ajautua kohti vanhempia kaistaa, tarina keskeytyy. Sain kuitenkin paljon kirjeitä, varsinkin ensimmäisellä kaudella. Yllätyksekseni monet ihmiset ovat vastanneet Tedille sen jälkeen, kun aloin luoda Cameoa huvin vuoksi. varsinkin isät.

Tämä 'Mitä minä tein?' rivi kiinnittää heidän huomionsa. Henkilö sanoo minulle: 'Näin minusta yleensä tuntuu: mitä helvettiä minä tein?'

Millä muilla tavoilla Ted muistuttaa Jessica Rabbitia?

Haastattelu Stranger Thingsin tietämättömimmän isän kanssa

'En ole paha; Minua yksinkertaisesti vetää tuolla tavalla', on huomautus, joka kuvaa tilanteen täydellisesti. Tedille se on mitä siellä on kirjoitettu. Se, mitä teet, on torkkua, kun Hawkins palaa. Tekomme tekevät meistä sellaisia, jotka olemme.

Kyllä, en ollut tietoinen Tedin mahdollisesta femme fatale -puolesta.
Vaikka sitä ei ole vielä julkaistu, hän todella julkaisee. Nauraa. Kaikki hahmoni näyttävät jakavan sen mielestäni.

Oliko käsikirjoituksessa hänestä tarkkoja tietoja? Jos hän perustuisi johonkin, kuten Dufferien isään, se olisi mielenkiintoista tietää.

Heillä oli ymmärtääkseni todella upea isä. Kasvatit 1980-luvun isiä; Jos katsot mitä tahansa Spielberg- tai Disney-elokuvaa vuosien varrella, kuten E.T., äiti kärsii aina jonkinlaisesta menetyksestä.

Ted viittasi enemmän elokuviin 1980-luvulta, jolloin isä ei ollut siellä niin paljon eri syistä. Uskon, että Dufferit saivat suurimman osan vaikutuksestaan ​​elokuvista, kuten The Goonies. Tedin fanaatikot.

He rakastavat hänen linjojensa keksimistä. Mitä luulet Tedin sanovan tässä tilanteessa, kysyt minulta usein? Aina nautittavaa, se.

Enemmän kuin mikään muu Tedin hahmoa määrittelee se, mitä hän ei tee: Hänen La-Z-Boynsa torkkuilee, voihkii, huokaa ja omituinen juoksu…

Oletko tietoinen siitä? Nauraa. Ajatus juoksemisesta kiehtoi tyttäreni. Hän sanoi: 'Ei, isä', kun me molemmat näimme kohtauksen. Minun mielestäni Ted olisi hukkunut pienimmistäkin jyrkkeistä nurmikolla, jolla oli pienin mahdollinen kaltevuus. Enemmän kuin haluan myöntää, olin hieman hengästynyt. Kun polvistuin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Kuinka halusit ilmentää Häntä fyysisesti?

Haastattelu Stranger Thingsin tietämättömimmän isän kanssa

'Tämä kaveri olisi mieluummin golfkentällä kuin kotonaan', luki alkuperäinen kuvaus, kun olin osan koe-prosessissa. Sanoin itselleni: 'Kuinka siistiä, pelaan paljon golfia!' Mutta Tedin golfmailoja ei ole vielä havaittu. Yritin nauhoittaa osan haastattelusta ajoradalla, mutta sitä ei koskaan julkaistu.

Se voi olla jotain viidennelle kaudelle.

Minun täytyy varmaan ajaa tai törmätä väyläpuuhun ylösalaisin. Aiheuttaa vahinkoa.

Vecnalla ei olisi mahdollisuuksia

Suuri osa näyttelijöistä on kehottanut Duffereja saamaan Tedin osallistumaan enemmän sarjaan, lähinnä toisesta tuotantokaudesta lähtien.

Työskenteleekö hän CIA , kuten on ehdotettu? Sopiiko se jotenkin tarinaan? Sen suhteen olen erittäin kiinnostunut. Monet meistä haluaisivat nähdä enemmän Tediä viidennellä tuotantokaudella, minä mukaan lukien.

Alan kuitenkin ajatella, että emme näe sitä esityksen edetessä. On olemassa lukuisia tarinoita, jotka on päätettävä tällä hetkellä. Karenin ja Tedin tarinassa ei näytä olevan tilaa.

Kiinnostaako Tedin kaltaisen miehen taustatarina? Mikä hänen ammattinsa on, kuinka hän kosi Karenin vaimokseen - jotain sellaista?

Haastattelu Stranger Thingsin tietämättömimmän isän kanssa

Oi, ehdottomasti. Vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin itse, olipa rooli kuinka pieni tahansa. Huolimatta siitä, että ne eivät todellakaan ole 'pelattavia', on kuitenkin hyödyllistä tietää, että ne ovat olemassa minua varten.

Vaikka olen täyttänyt asioita itse, Duffereilla tai kirjoittajilla voi olla erilainen tulkinta, joten en ole varma, olisiko se asia, josta voisin vapaasti keskustella. Tämän seurauksena Ted näyttää minusta enemmän ihmiseltä.

Koska näytän ikään kuin olisin yksi päähenkilöistä, uskon, että siksi Ted on vetänyt niin monia ihmisiä hänen luokseen.

Olitko järkyttynyt siitä, että Karen oli lähellä pettää häntä viime kaudella?

Minä olin. Se on mielenkiintoista, koska muut näyttelijät ja minä olemme aina epäillyt Tediä yhteyshenkilöstä. Ajatus, joka Karenilla oli, oli hieman hätkähdyttävä. Uskon, että kannattajat suhtautuivat myönteisesti sen välttämiseen. Halusit nähdä sen, eikö niin?

Ei, en tehnyt, mutta sivutarina oli mielestäni hyvä esitys Tedistä: Kun Karen valmistautuu lähtöön, hän huomaa Tedin ja heidän tyttärensä halaavan yhdessä. Vaikka Ted on vähän päihtynyt, se toimii muistutuksena siitä, kuinka mahtava isä hän on.

Kiitos, että omaksuit kaikki hienoudet. Mietin jotain tuon juonen kanssa. Siitä huolimatta, vaikka heidän isänsä eivät olleet parhaita, jotkut heistä tekivät paljon parempia isoisiä, kun heille annettiin mahdollisuus. Holly, vanhin lapsi, sai erinomaista vanhempainhoitoa Tediltä.

Kolmannella kaudella huolimatta siitä, että hänellä näytti olevan vaikeuksia jokaisessa ajossa, hän yritti nauttia messuista. Kun hänen äitinsä 'jui kahvia' 'tyttöystävien kanssa', joku muu valvoi häntä jatkuvasti.

Mikä on tarina Tedin snazzy-lasien takana?

Haastattelu Stranger Thingsin tietämättömimmän isän kanssa

Omat silmälasini ovat ne. Elleivät ne ole vaurioituneet urheilun aikana, olen säilyttänyt paljon kehyksiäni vuosien varrella. Kummallista kyllä, yhdeksännessä koulussa minulla oli sellaiset silmälasit. Näissä urheilukuvissa hiukseni on muotoiltu kuten Mike Wheelerin hiukset: jättimäiset ja tuuheat, pienet kasvot.

Kun käytin silmälaseja ensimmäistä kertaa, ne saivat minut näyttämään siltä JA lton John ; nyt ne eivät näytä minusta yhtä suurilta.

Minulle annettiin ne käytettäväksi ohjelman nykyisen ohjeen vuoksi.

Se, että ne ovat edelleen paremmassa kunnossa kuin puolet nykyisistä silmälaseistani, on hämmästyttävää, kun otetaan huomioon, että käytin niitä lukiossa jalkapallokypärässä ja koripallokentällä. Ei ole niin kuin niitä ennen tehtiin. Viisas linja Tediltä.