Hääaiheinen video näyttää Kristin Cavallarin ja Tyler Cameronin syleilyn, mutta se ei ole sitä mitä luulet

Julkkis

WPR

Tyler Cameron ja Kristin Cavallari ovat naimisissa… ajatuksen kanssa saada ihmiset arvailemaan.

Kristin halasi Bachelor Nation -tähteä Uncommon Jamesia hääpuvussa ja -puvussa 6. heinäkuuta Instagram-videossa, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Hääaiheinen video, jonka otsikko on 'Liitytkö meille illalliselle huomenna? Biostani löydät linkin 'Kampanja on yksinkertaisesti mainos uudesta Uncommon James -kokoelmasta, joka julkaistaan.

Kristin sprintti Tylerin luo puvussaan ja lähikuva hänestä verhon alla olivat molemmat koruyrityksen lähettämät. Uncommon Jamesin mukaan: 'Kaksi on parempi kuin yksi.'

Meidän on löydettävä totuus tämän takana. E!:n jakson aikana! News Daily Pop helmikuussa Kristinin ja Tylerin nähtiin flirttailevan toistensa kanssa, mikä herätti romantiikkahuhuja.

Loni Love kysyi Tyleriltä: 'Ketä sinulla on tällä hetkellä tähtäimessäsi?' ennen kuin hän kääntyi Kristin Cavallarin puoleen ja sanoi: 'Voiko se olla se siellä?'

Kuvaaessaan Uncommon James -mainoksen huhtikuussa, pariskunta jäi kameraan suutelemaan.

Nämä 'häävideot' ja suudelma ovat kaikki lavastettuja. Myöhemmin, samassa kuussa, Kristin myönsi, että hän oli palkannut Tylerin PR-tarkoituksiin, koska hän oli varma, että yleisö uskoisi näiden kahden olevan pari.

Hääaiheinen video näyttää Kristin Cavallarin ja Tyler Cameronin syleilyn, mutta se ei ole sitä mitä luulet

Mukaan Kristin Cavallari The Bellas Podcast -julkaisussa SiriusXM:n Stitcherissä huhtikuussa, 'siksi palkkasin tyypin saadakseni painoa. ”Onneksi kaikki meni suunnitelmien mukaan. 'Katsokaa se laatikko', ajattelin itsekseni.'

Kun Kristiniltä kysyttiin, olivatko hän ja Tyler 'seurustelemassa', Kristin vastasi, etteivät he olleet, mutta hänellä ei ollut muuta kuin kiitosta kampanjatoveristaan.

Kristinin mielipide oli, että hän oli 'planeetan mukavin ihminen', kuten hän sanoi. 'Tarkoitan, hän on niin rakas', sanoin.

Kun kysyttiin smoochista, Tyler Cameron , 29, sanoi: 'Se oli yksi hienoimmista otuksista, joita minulla on koskaan ollut', E!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kuten hän sanoi, Kristinin kanssa oleminen on 'ilollista ja nautinnollista'. Erään osallistujan sanoin: ”Oli mahtavaa” viettää aikaa hänen kanssaan ja tutustua häneen.

Hääaiheinen video näyttää Kristin Cavallarin ja Tyler Cameronin syleilyn, mutta se ei ole sitä mitä luulet

Hänen erottuaan Jay Cutler , Kristin on nyt sinkku ja keskittyy henkilökohtaiseen kehitykseensä. Haastattelussa The School of Greatness -podcastille hän sanoi: 'Olen todella innoissani saadessani tietää, kuka voin olla uudessa suhteessa.'

Minua kiehtoo tutkia, kuinka erilainen voin olla uudessa suhteessa, vaikka minulla ei olekaan siihen kiirettä.”