Guy Fieri -kiista: Mielenkiintoisia faktoja Guy Fieristä, joista kukaan ei puhu

Kiistaa

WPR

Sen lisäksi, että Guy Fieri toimii Food Networkin Diners-, Drive-Ins and Dives -ohjelmien isäntänä, hän on tuttu nimi. Julkkiskokki-ravintolantekijä Michael Symon on voittanut suuret kiitokset 21 miljoonan dollarin keräämisestä COVID-19-pandemiasta kärsiville ravintolatyöntekijöille. Vaikka jotkut hänen kollegoistaan ​​ovat kritisoineet häntä kaikesta hänen vaatevalinnoistaan ​​hänen ruoanlaittokykyihinsä, Fieri on onnistunut välttämään paljon kiistaa 15 vuoden aikana julkisuudessa.

Vuonna 2006 Fieristä tuli tuttu nimi voitettuaan Food Network -kilpailuohjelman Next Food Network Star. Flavortownilla on nyt yli 75 ravintolaa ympäri maailmaa ja miljoonia faneja. Hän aloitti uransa ruoka- ja ruoanlaittoshowtähdenä ja on sittemmin rakentanut imperiumin.

Jopa niin arvoituksellinen kuin Guy Fieri ei voi välttää julkista romahtamista vietettyään niin paljon aikaa valokeilassa. Monet näistä tapahtumista tapahtuivat menneisyydessä, ja Flavortownin pormestarilla on ollut suhteellisen ongelmattomia aikoja sen jälkeen. Tosiasia on kuitenkin, että Fierin ennätys ei ole suinkaan tahraton, mitä tulee hänen väitettyihin homofobisiin huomautuksiinsa ja ravintolan epäonnistumiseensa.

Guy Fieriä syytettiin homofobiasta

Guy Fieri -kiista

David Page, entinen Diners-, Drive-Ins- ja Dives-tuottaja, on saattanut paljastaa Ole kaveri Homofobikkona mm. vuonna 2011. Väitetään, että Fieri lähti kerran ravintolasta, koska omistajat olivat homopari. Minnesotan City Pagesin mukaan, kun huurrekärkinen julkkis ryntäsi pois kuvauksesta, Page väitti saaneensa häneltä puhelun.

'Nuo ihmiset järkyttyvät!' hän huusi. 'Et voi lähettää minua puhumaan homojen kanssa ilman varoitusta!' Sivu totesi sanomalehdelle (HuffPostin kautta).

Fierin tiimi kiisti jyrkästi huhut. Tiedottaja sanoi: 'Hän on standup-tyyppi, joka tekee ihmisten oikeita asioita.'

Diners-, Drive-Ins- ja Dives-miehistön toinen jäsen oli kuitenkin eri mieltä Pagen kanssa.

Ohjelman entinen kenttätuottaja Kari Kloster kertoi City Pagesille: 'Miehistön joukossa on vain tunnettua, että Guylla on ongelma - jos ravintolassa oli homoseksuaali päähenkilönä, kuvaukset menivät toisin.' (HuffPostin kautta).

Fierin maine on suojellut häntä monilta skandaaleilta, mutta hänen kaikkien tähtien PR-tiimikään ei kyennyt peittämään ennakkoluulojaan.

Lue myös: Dana Isaly -kiista: Mikä on mielipiteesi Dana Islaysta ja Willow Winters -hulluudesta?

Guy Fieri saattoi olla kauhea pomo

Guy Fieri -kiista

Kun katsot Diners, Drive-Ins ja Dives Guy Fierin ohjelmassa, saat vaikutelman, että hän on hauska, maanläheinen kaveri, joka tietää mistä saa parhaan hampurilaisen. Entiset show-työntekijät puolestaan ​​sanovat, että Fierin tv-persoona saattaa olla petollinen.

Kuten entinen tuotantotyöntekijä kertoi Chowhoundille, Fieri ei ollut tunnettu vain homofobiasta ja sopimattomista naisia ​​koskevista vitseistä, vaan myös kohtelustaan ​​hänen ohjelmassaan työskennelleitä ihmisiä kohtaan, jotka kuvailivat häntä tyranniksi.

'Fierillä oli naurettavia pyyntöjä kaikkina vuorokauden aikoina', entinen työntekijä väitti. Mitä tulee matkustamiseen, hän pakotti työntekijänsä työskentelemään pitkiä päiviä eikä hyväksynyt lippuja lentoyhtiöiltä, ​​joista hän ei pitänyt. Fieri ajoi usein kuvauksia uudelleen, jotta hän sai hiuksensa muotoiltua ja huurrettua. Hänellä ei mielestäni ollut faneja. Fierin tapaamisen vuoksi tuotantotyöntekijä päätti jättää televisioalan kokonaan.

Guy Fieri ja Anthony Bourdain sparrasivat kerran

kaveri fieri kiista

Anthony Bourdain ei ollut Guy Fierin Flavortownin fani, mutta ei ole selvää, mitä Fieri tarkalleen teki hänelle. Opie and Anthony -jaksossa vuonna 2012 esitettiin parodia Guy's American Kitchen and Barista, jossa Bourdain kutsui sitä 'terror-kupoliksi' ja väitti, että Fieri oli 'yksin muuttanut naapuruston Ed Hardyn kaupunginosaksi' (Eaterin kautta). . GQ raportoi, että kun Bourdainin keltainen Lamborghini varastettiin, hän pilkkasi Fieriä.

Fieri sitä vastoin ei aikeissa laskeutua hiljaa. Kuten hän sanoi GQ:lle: 'En pidä siitä, että hän nauraa ihmisille ja puhuu paskaa. 'Mitä teet täällä? Mikä sai päätökseni? Ainoa asia, josta välität, on se, onko minulla vaalennettuja hiuksia vai ei? Pelkkää paskaa.'

Loppujen lopuksi he eivät koskaan kyenneet korjaamaan asioita ennen Bourdainin ennenaikaista kuolemaa vuonna 2018. Koska heidän näkemyksensä elämästä ja ruoasta olivat päinvastaisia, he muistuttivat enemmän kuin mitään muuta sarjakuvan vastustajia.

Lue myös: Tommy Hilfiger -kiista: Tommy Hilfigerin järisyttäneen rasismiskandaalin tutkiminen

Guy Fieri ei ilmeisesti voi estää itseään tekemästä sopimattomia vitsejä

kaveri fieri kiista

On harvinaista, että Fieri saa huonoa lehdistöä, mutta vuonna 2011 Minneapolisissa toimiva City Pages julkaisi julkkiskokin pimeää puolta koskevan paljastuksen, joka järkytti jopa hänen innokkaimmat faninsa. Fierin entinen tuottaja David Page syytti häntä muun muassa homofobiasta ja seksuaalisesta häirinnästä.

'Kaveri meni seksuaaliseen riffiin aina, kun joku nainen mainitsi 'kerman', Page kertoi City Pagesille (Gothamistin kautta). Huolimatta Pagen väitteistä, että yksikään nainen ei tukenut niitä, vitsit eivät päättyneet siihen. Sivun mukaan myös silloin, kun kamerat eivät pyörineet, Fieri nähtiin usein katsomassa kaipaavasti naisten rintoja. Koska Guyn silmäraja on aina rinnoilla, jouduit käskemään toimittajia pitämään häntä silmällä ohjelmaa leikkaaessaan.

Kuten käy ilmi, Fieri oli myös suuri kylpyhuonevitsien fani. 'Kaverin kakkavitsit on suojeltava', Page sanoi. Kaveri, syödään kun olemme täällä.

Guy Fierin New York -ravintola oli surullisen kauhea

kaveri fieri kiista

Guy Fierin amerikkalainen keittiö ja baari avattiin New Yorkin Times Squarelle vuonna 2012, mutta New York Timesin ravintolakriitikko pahoitteli sitä. Pete Wells . Wellsin mukaan ruokalista oli ylivoimainen kuvauksissaan ruoasta, joka ei aivan vastannut makua. Ravintola oli valtava ja siihen mahtui 500 henkilöä.

Huolimatta hänen maineestaan ​​televisiopersoonallisuutena, Fierin ravintola epäonnistui taloudellisesti. Guy's American Kitchen and Barin ylämäkitaistelu alkoi Wellsin huvittavalla mutta tyrmäävällä arvostelulla. Wellsin tyytymättömyys juomien pieniin annoksiin, radioaktiivisiin sävyihin ja tungokseen tungokseen jakoi ilmeisesti suuren yleisön enemmistön. Guy's American Kitchen and Bar suljettiin vuonna 2017 lyhyen viiden vuoden ajon jälkeen. Flavortown ei itse asiassa sijaitse Times Squarella Fierin kaikista ponnisteluista huolimatta.

Lue myös: Hunter Bidenin kiista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Guy Fieri joutui nyrkkitaisteluihin kampaajansa kanssa

kaveri fieri kiista

Fieri ja hänen kampaajansa Ariel Ramirez riitelivät vuonna 2013 ja TMZ:n julkaisema video oli järkyttävä. Ramirez voi nähdä lyövän Fieriä, kun julkkiskokki astuu autoonsa ja yrittää sulkea ovea videolla. Keskellä Fierin potkuja Ramirezille Ramirez itkee ja huutaa säädyttömiä asioita.

Kun TMZ kaivoi syvemmälle, he eivät löytäneet paljon tukea väitteilleen kiistasta. Fieriä lähellä oleva lähde sanoi, että 'kaverit olivat vain tyyppejä'. Matkalla kotiin pitkältä lennolta Fieri ja hänen kampaajansa olivat juoneet, minkä osoitti heidän käytöksensä. Fieri potkaisi Ramirezin ulos autosta ja käski ottaa taksin kimppakyynnin sijaan.

Heidän kunniakseen he näyttävät unohtavan nopeasti. Fierin edustaja sanoi, että tapaus ei ollut muuta kuin kaveriporukka, joka joutui riitaan 'huvitellakseen itseään'. Nyt tilanne on kuitenkin hieman rauhoittunut.'

Guy Fierin ravintoloissa saattaa olla huono hygienia

kaveri fieri kiista

Guy's American Kitchen and Barilla, Fierin Times Square -ravintolalla, oli alusta asti huonoa onnea. Guy’s American Kitchen and Bar sai B-luokituksen NYC:n terveys- ja mielenhygieniaosastolta vuonna 2016, vain muutama vuosi sen jälkeen, kun Pete Wells julkaisi tuhoisan tiedotteen Flavortownin kuumasta paikasta.

'Laitteen ruoka- ja/tai non-food -alueilla on saastuttavia kärpäsiä tai ruokaan/jätteisiin/jäteveteen liittyviä kärpäsiä.' Lisäksi Fierin työntekijöitä on kuritettu siitä, etteivät he ole käyttäneet käsineitä elintarvikkeiden käsittelyssä.

Ei-toivottujen tuholaisten vuoksi tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Fierin ravintola sai huonon arvosanan. Torakat olivat suosituin tuholainen vuonna 2015. Ravintolan suljettuna pitäminen olisi antanut rotille aikaa muuttaa sisään, mikä olisi ollut huono idea.