Guns Akimbo -kiista: Daniel Radcliffe -elokuvan ympärillä on suuri kiista

Kiistaa

WPR

Tulevan Guns Akimbo -elokuvan ohjaaja Jason Lei Howden joutui syvään veteen syytettyään kahta mustaa kirjailijaa Much Ado About Cinema -elokuvaarviointisivuston päätoimittajan Dilara Elbirin itsemurhayrityksestä.

Kun yksityiset keskustelut julkaistiin, joissa Elbir esitti rotuun perustuvaa herjausta, hän huomasi olevansa kiistan keskipiste.

DM-viestien julkaisemisen jälkeen suurin osa Much Ado About Cinemaan osallistuneista kirjoittajista lähti julkisesti, mikä pakotti Elbirin julkaisemaan Twitterissä sarjan videoita, joissa hän ilmaisi halunsa vahingoittaa itseään.

Guns Akimbo -kiista

Leikkeet herättivät paljon huomiota muun muassa Moonlight-ohjaajana Barry Jenkins ottaa yhteyttä Elbiriin tukeakseen.

Elbirin ystävät onnistuivat lopulta ottamaan yhteyttä paikalliseen poliisiin ja varmistamaan, että hän oli turvassa sairaalassa.

Lue myös: Henry Lau -kiista: Onko hän edelleen elossa? Anteeksipyyntöä ympäröivät kiistat

Howden tulee peliin täällä. Kun sana Elbirin ahdingosta levisi, elokuvantekijä turvautui Twitteriin syyttääkseen Valerie Complexia ja DarkSkyLadya hänen kiusaamisesta.

Aluksi hän lähti 'herättyjen verkkokiusaajien' perään keskittyen kirjailijoiden ryhmään, jotka olivat lähteneet Much Ado About Cinemasta. Howden aloitti sitten jyrkän tyradin niitä vastaan, joiden hän väitti ajaneen Elbirin yrittämään itsemurhaa, ja jopa julkaisi Twitterissä hänen julkaisunsa lopettaneiden kirjoittajien henkilöllisyydet.

'Poistin viestin, mutta uskon silti, että 'kirjoittajat' ovat pahoja yksilöitä', Howden sanoi poistettuaan twiitin, jossa luetellaan kirjoittajien Twitter-kahvat.

Guns Akimbo -kiista

Howdenin mukaan Elbirin viestit oli julkaistu ilkeämielisesti, ja hän käytti huijausta leikkiä. Valerie-kompleksi vastasi Howdenille Twitterissä sanoen, että slumpan käyttöä, varsinkin hauskassa yhteydessä, ei pitäisi koskaan sallia.

Howden leimaa Valerien tekopyhäksi, joka vaati häntä paljastamaan omat yksityisviestinsä.

DarkSkyLady, toinen Howdenin kohteena oleva kriitikko, kirjoitti artikkelin 'Guns Akimbo Was a Movie of Interest… asti' koskien ohjaajan puolustamista slur-lauseen käytöstä tällä hetkellä. Elokuvantekijän kerrotaan vastanneen kutsumalla DarkSkyLadyn esseetä 'peikkoartikkeliksi' virallisella Guns Akimbo Twitter -tilillä.

Lue myös: Star Wars -kiista: Star Wars -fanit keskustelevat Obi-Wan Kenobin pommituksesta Moses Ingram -kiistan jälkeen

Sitten hän twiittasi Valerie Complexista ja DarkSkyLadysta henkilökohtaisella Twitter-tilillään. 'Nämä myrkylliset, saastaiset 'elokuvakirjoittajat' piinasivat Dilara Elbiriä Much Ado About Cinemasta ja yrittivät itsemurhaa. Pidä heidän nimensä mielessä 'Howdenin mukaan

Guns Akimbo -kiista

Howdenin syövyttävät viestit herättivät raivoa ja saivat hänet pyytämään anteeksi ennen Twitter-tilinsä poistamista kokonaan. Hän kirjoitti: 'Hei kaikki.' 'Selvennykseksi totean, että viestieni tarkoituksena oli vain lisätä tietoisuutta kiusaamisesta. Dilaran DM on jotain, jota vastustan. Rasismia ei voida hyväksyä missään olosuhteissa.

Ihailen @:n työtä DarkSkyLady ja @ValerieComplex, mutta en usko, että heitä pitäisi kiusata. Pitkän kiusaamisen jälkeen äitini teki itsemurhan, josta en tiennyt ennen kuin oli liian myöhäistä.

On tuskallista katsella muiden tekevän samoin, ja se on täysin tarpeetonta. #GunsAkimbo piti puhua tulen sytyttämisestä internetkiusaamisen alla. Ironista. Pyydän anteeksi, jos loukkasin jotakuta; se ei ollut tarkoitukseni.'

Guns Akimbon on määrä saapua teattereihin perjantaina, ja on turvallista arvata, että tämä ei ole sellainen surina, jota jakelija toivoi.

Guns Akimbo -kiista

Useat kriitikot ovat sanoneet, että he eivät kata kuvaa, mukaan lukien RogerEbert.com kirjailija Robert Daniels, joka pitkäaikaisen toimittajan Brian Tallericon avulla poisti arvostelunsa elokuvasta.

Lue myös: Gayle King -kiista: Oprahissa Gayle King paljastaa, että hän on 'edennyt' Kobe Bryant -skandaalista

Howden on suhteellisen uusi ohjaaja, ja Deathgasm, hyvin vastaanotettu kauhukomedia, on hänen viimeisin julkaisunsa.

Tämä on ohjaajan ensimmäinen tuotanto A-listalla olevan julkkiksen kanssa, joten odotukset tälle 'verkkokiusaamisesta' käsittelevälle toimintakomedialle olivat korkealla. Ohjaajan Twitter-hyökkäys kuitenkin myrkyttää kaiken elokuvan aiheeseen liittyvän viestin.