GTA 6 -peli vuotanut: onko se totta vai väärennöstä?

Teknologiaa

WPR

Yli 90 materiaalia tulevasta Grand Theft Auto 6:sta on vuotanut verkkoon ennennäkemättömänä vuodona. Teapotuberhacker vuoti videot ja julkaisi ne GTAForumsissa. He ilmoittivat, että heillä oli suora pääsy niihin Rockstar Gamesin sisäisen Slack-kanavan kautta.

Ryöstöt, ammuskelut, avoimen maailman ajaminen ja keskustelut täydellä ääninäyttelijällä sisältyvät kaikki videoihin. Video näyttää tukevan Bloombergin Jason Schreierin äskettäistä huhua, että pelissä olisi pelattava naishahmo ja se sijaitsisi kuvitteellisessa Miamissa, ehkä GTA:n historian Vice Cityssä. Huolimatta monista toiminnallisista ominaisuuksista, peli on ilmeisesti kehitteillä, sillä näytöllä näkyy debug-ohjelmointiosia.

Nauhojen kelpoisuus ei ollut alusta alkaen kyseenalainen niiden koon ja yksityiskohtaisuuden vuoksi, mikä olisi erittäin vaikea valmistaa. Myöhemmin Schreier väitti Twitter-viestissä, että hän oli saanut Rockstarin sisäpiiriläisiltä vahvistuksen, että 'varhaisen ja keskeneräisen' videon vuoto oli totta ja että tilanne oli 'kauhu' Rockstarille.

Vaikka Rockstarin emoyhtiö Take-Two Interactive on alkanut tehdä tekijänoikeusvaatimuksia YouTubessa ja sosiaalisen median verkostoissa olevia videoita vastaan ​​poistaakseen ne näkyvistä, videot ovat edelleen ladattavissa GTA Foorumien alkuperäisen viestin linkeistä alkaen. kirjoittamisen aika.

Nauhoja on jo jaettu niin laajasti, että Take-attorneys Two saattaa hävitä sodan pyrkiessään poistamaan ne Internetistä.

Videota on yhteensä noin 50 minuuttia. Leikkeet eivät useinkaan ole kovin pitkiä. Naispelaajahahmon nähdään varastamassa ravintolaa, uhkailevan työntekijöitä ja asiakkaita ja vetämässä heihin aseen samalla kun he vastaavat kauhuissaan yhdessä pidemmissä, noin kolmen minuutin pituisissa elokuvissa.

Poliisit ryhtyvät sitten ammuskeluun hänen ja hänen miestoverinsa kanssa ennen kuin he pakenevat partioautolla. Vaikka grafiikkakäsittely on hyvin realistinen, se noudattaa kuitenkin GTA-talon suunnittelua.

GTA 6 vuotaa Vice Cityn ja naispäähenkilön; Fake vai todellinen?

GTA 6 -peli on vuotanut

Näimme massiivisen kokoelman yli 90 videota, jotka esittelevät Grand Theft Auto 6:n pelin eri puolia ja komponentteja mahdollisesti todelliselta vuodolta.

Tähän sisältyy strippiklubilla käyminen, ampumapeli ryöstettäessä kauppaa, pakeneminen poliisia autolla ja muutama keskustelu. Vuodot muistuttavat virheenkorjauskomponentteja, joita usein nähdään pelin kehityksen aikana. Moduulit muistuttavat myös GTA V:n moduulit.

Lue lisää: Milloin Calls the Heart -kauden 10 julkaisupäivä ilmoitetaan? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Mitä vuodot vahvistavat?

Jos jokin vuodoista pitää paikkansa, se vahvistaa ensinnäkin aikaisemmat väitteet, että GTA 6:ssa on sekä mies- että naispuolinen päähenkilö.

Vice Cityn paluu

gta 6 -peli vuotanut

Se vahvistaa myös Miamiin ja Miami Beachiin perustuvan Vice City -kartan todennäköisyyden paluun.

Yksi käyttäjä Twitterissä lähensi vuotaneen videon poliisiristeilijää ja havaitsi, mitä kutsutaan nimellä VCPD (Vice City Police Department) (Vice City Police Department).

Kyllä, tiedän, että San Andreas on kirjoitettu rekisterikilpeen, mutta se voi olla pelimallin paikkamerkki.

Nämä on yleensä otettu aikaisemmista ennakkomaksuista. Yksikään pelinkehittäjä ei rakenna peliä kokonaan tyhjästä hyödyntämättä olemassa olevia sisäänrakennettuja järjestelmiä.

Tietyissä videoissa näkyy, että testi suoritettiin Nvidia GeForce GTX 1080:lla 720p:llä HDR:n ollessa pois päältä. Tämä saattaa tarkoittaa, että Rockstar optimoi navigoinnin vähemmän tehokkaita järjestelmiä varten.

Tärkeimmät viittaukset tehdään työkaluihin ja aseisiin. Muutamissa elokuvissa esitetään erilaisia ​​käsiaseita, savukranaatteja ja hyökkäysaseita. Yhdessä elokuvassa oli jopa golfmaila (tuo mieleen muistoja VICE CITY BABY:sta!).

Lue lisää: Keskiviikko Julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Ovatko GTA 6 -vuodot totta?

gta 6 -peli vuotanut

Näyttää olevan lukuisia GTA V:hen liittyviä komponentteja. Fanit ovat pitäneet näitä yhtäläisyyksiä huijauksina niiden hätkähdyttävän samankaltaisuuden vuoksi. Helpoin tapa selviytyä tällaisista huhuista on tutkia verkossa riehuvia keskusteluja.

Ensinnäkin vaatisi vähän liikaa vaivaa, jotta tämän suuruinen vuoto olisi yksinkertainen peikko. On yksinkertaisesti liian paljon työtä koota yli 90 elokuvaa hypoteettiseen GTA 6 -kehitykseen ja toimittaa valtava lähdekoodisegmentti samalle. Kun otetaan huomioon GTA 6:ta ympäröivä innostus ja surina, tällaisia ​​fanaatikkoja voi kuitenkin aina olla.

Vuotanut materiaali kuvaa myös NPC:tä keskustelemassa Lifeinvaderista ja Jay Norrisista, GTA V:ssä hukkaan heitetystä tekniikasta.

Epätäydellisiä elementtejä on paljon. Se on niin valtava, että se muistuttaa nuorta peliä. Rockstarin kannat viittaavat siihen, että GTA 6 julkaistaan ​​aikaisintaan vuonna 2024. Nämä videot ovat tämän seurauksena täysin järkeviä.

Vaikka monet väittävät näiden olevan väärennöksiä, harvat mainitsevat äänekkäät dialogit ja virheenkorjauskomponentit.

Kuka vuoti GTA 6:n?

Jäsen nimeltä teapotubehacker lähetti vetoketjun GTA foorumit ja totesi seuraavaa:

Tässä on 90 leikettä Grand Theft Auto 6:sta. Saatan pian julkaista lisätietoja, mukaan lukien GTA 5:n ja 6:n lähdekoodit ja resurssit sekä GTA 6:n testiversion. [sp]”

Henkilö väitti, että Rockstarin virallinen löysäryhmä oli jakanut nämä tiedot.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR