Grand Theft Auto 6:n hakkerin nimi, käytetty 100 000 dollarilla, GTA 5:n lähdekoodihuijaus!

Teknologiaa

WPR

Laajojen GTA 6 -vuotojen jälkeen vuodon lähde yrittää neuvotella Rockstar Gamesin kanssa.

Jos unohdat sen, GTA 6 oli äskettäin merkittävien vuotojen kohteena, jotka saattoivat paljastaa tulevia hahmoja, ajoneuvoja ja yhden merkittävän palaavan alueen.

Vaikka holdingyhtiö Take-Two Interactive on aloittanut DMCA:n jo olemassa olevien elokuvien levittämisen, paljon niistä on jo levitetty alkuperäisen vuodattajan ansiosta.

Näyttää siltä, ​​​​että sama vuotaja yrittää nyt ottaa suoraan yhteyttä Rockstar Gamesiin 'neuvotellakseen sopimusta'.

Yli 90 pelivideota vuotaa verkossa

Ongelma sai alkunsa, kun teapotuberhackerin kädensijassa oleva käyttäjä latasi GTAForums.com-sivustolle ZIP-tiedoston, joka sisälsi yli 90 videota GTA 6:n esikatselun rakentamisesta.

'Hei, tässä on 90 leikettä Grand Theft Auto 6:sta.' Ennen kuin annoin yhteystiedot viestin lopussa, sanoin: 'On [sic] mahdollista, että voin vuotaa pian lisätietoja, GTA 5:n ja 6:n lähdekoodit ja resurssit, GTA 6:n testiversio.'

Pelivideot näyttävät vahvistavan aiemmat vuodot, kuten muun muassa naispäähenkilön läsnäolon, vaikka eivät Rockstar tai Take-Two ole niitä virallisesti tunnustaneet.

GTA 6 Hacker jakaa lisätietoja vuotojen tarkistamiseksi

Monet GTA 6 -foorumin käyttäjät epäilivät edelleen vuotoa, mikä sai hakkerin paljastamaan yhä enemmän yksityiskohtia todistaakseen sen olevan totta.

Grand Theft Auto 6:n hakkerin nimeä käytettiin 100 000 dollarin lähdekoodihuijauksessa GTA 5:lle

Erityisesti hakkeri toimitti useita kuvakaappauksia GTA 5:stä ja GTA 6:n lähdekoodista.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hakkeri julkaisi lisää kuvia ja videoita ilmeisesti keskeneräisistä materiaalista, jossa oli epätäydellisiä tekstuureja ja malleja.

Näiden lyhytelokuvien kohtaukset sisältävät päähenkilöt, miehen ja naisen, ruokailijan ryöstelyn, päähenkilön keskustelevan NPC:n kanssa ja päähenkilön kiertueella strippiklubilla.

Lue lisää: GTA 6 -peli vuotanut: onko se totta vai väärennöstä?

GTA 6 -hakkeri haluaa ottaa yhteyttä Rockstariin

Take-Two Interactive alkoi tehdä DMCA-poistoja julkaistuista materiaalista, kun vuoto nousi suosioon verkossa.

Teapotuberhacker lisäsi myös seuraavan keskustelupalstan alkuperäiseen viestiinsä: 'Ok, joten tämä on mennyt yllättäen virukseksi, heräsi 3000 Telegram DM:ään. Jos yrität ottaa minuun yhteyttä Rockstarin tai Take2:n työntekijänä… Yritän lukea jokaisen vastauksen pian läpi, koska yritän neuvotella sopimuksen.

Grand Theft Auto 6:n hakkerin nimeä käytettiin 100 000 dollarin lähdekoodihuijauksessa GTA 5:lle

Freelance-kirjoittaja Tom Henderson Twitterissä kertoi, että joku esiintyi Rockstar- tai Take-Two-työntekijänä lähestynyt hakkeria.

Hakkeri toisti koko viestinnässään, että heillä oli GTA 5:n ja GTA 6:n lähdekoodi ja omaisuus ja että he etsivät sopimusta uusien vuotojen pysäyttämiseksi.

Hakkeri käski huijaria pyytämään 'IT-miehet tarkistamaan d*mn-lokit', kun heiltä pyydettiin todisteita.

Lopuksi toisen keskustelun mukaan hakkeri myy GTA 5:n lähdekoodin ja omaisuuden sekä hylkää kaikki alle 5 000 dollarin tarjoukset. Lisäksi he totesivat, että GTA 6:n lähdekoodi 'ei ole ostettavissa tällä hetkellä'.

Nyt näyttää siltä, ​​että kiinnostuneet ovat alkaneet tehdä vilpillisiä blockchain-tapahtumia saadakseen käsiinsä GTA 5:n lähdekoodin.

Tom Henderson ja videotech_ väittivät molemmat Twitterissä, että joku, joka yritti ostaa lähdekoodia, 'menetti 100 000 dollaria hakkerin nimen esiintymisen vuoksi'.

Huolimatta lukuisista osapuolista, jotka ovat tehneet ehdotuksia, näyttää siltä, ​​​​että kukaan ei ole vielä virallisesti suostunut sopimukseen hakkerin kanssa lähdekoodin hankkimisesta tätä kirjoittamishetkellä.

Lue lisää: Miksi Channing Tatum ja Jenna Dewan erosivat? Viimeisimmät päivitykset!

Alan edustajat vastaavat vuodoihin

Videopeliteollisuuden jäsenet ovat puhuneet vastauksena tähän merkittävään paljastukseen.

Neil Druckman, yksi puheenjohtaja Tuhma koira , twiittasi tukensa vuodon kohteeksi joutuneille kehittäjille.

Kehittäjäkollegoilleni, joihin viimeisin vuoto on vaikuttanut: 'Vaikka se tuntuu nyt ylivoimaiselta, se menee ohi.'

Tweetin mukaan Bloombergin toimittaja Jason Schreier , 'Rockstarin sisäpiiriläiset ovat vahvistaneet, että tämän viikonlopun valtava Grand Theft Auto VI -vuoto on itse asiassa totta.'

”Tietenkin video on hiomaton ja ennenaikainen. Yksi videopelien historian suurimmista vuodoista ja painajainen Rockstar Gamesille.

Tämä artikkeli päivitetään, kun lisätietoja tästä merkittävästä Rockstar Games -vuodosta tulee saataville, koska ongelma kehittyy edelleen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR