Graham Thorpen sairaus: Entinen Englannin lyöjä ja apuvalmentaja Graham Thorpe on 'vakavasti sairas' sairaalassa

Julkkis

WPR

Professional Cricketers’ Association (PCA) ilmoitti tiistaina, että Englannin entinen lyöjä ja apuvalmentaja Graham Thorpe on 'erittäin sairas' sairaalassa.

Englannin nöyryyttävän 4-0-tappion jälkeen Ashes-sarjassa Australiassa joulukuussa ja tammikuussa 52-vuotias Thorpe hyväksyi Afganistanin päävalmentajan paikan.

Thorpen perhe pyysi PCA:ta antamaan lausunnon, jonka mukaan 'Graham Thorpe on viime aikoina ollut erittäin huonovointinen ja on tällä hetkellä sairaalassa'.

Graham Thorpen sairaus

'Tällä hetkellä hänen ja hänen perheensä ennuste on epäselvä, joten pyydämme kunnioittamaan heidän yksityisyyttään. Sydämeni menee Grahamin perheelle.'

'Seisomme Grahamin, hänen perheensä ja ystäviensä rinnalla tässä kriittisessä tilanteessa', Afganistanin krikettilautakunta sanoi tiistaina.

'Graham ja hänen perheensä rukoilevat Afganistanin kansan ja ACB:n pikaista paranemista.'

“Lempipoika” Graham Thorpe , entinen Surreyn pelaaja, on kuollut. 'Kaikkien klubin jäsenten ajatukset ovat tällä hetkellä Grahamin, hänen vaimonsa Amandan ja perheen kanssa', Ovalissa toimiva piirikunta ilmoitti Twitterissä.

Graham Thorpen sairaus

'Hän tulee aina olemaan Surrey CCC:n rakas poika ja kriketti-ikoni miljoonien englantilaisten krikettifanien silmissä.'

Englannin krikettipelaaja Thorpe, loistava vasenkätinen lyöjä, teki 6 744 juoksua keskiarvolla 44,66 ja 16 sataa 100 testiottelussa. Lisäksi hän pelasi 82 ​​yhden päivän ottelussa.

New South Walesin Steve Smith ja David Warner olivat joitakin pelaajia, joita Thorpe ohjasi Australiassa ennen liittymistään Englannin ja Walesin krikettilautakuntaan.

Kun Trevor Bayliss ja Chris Silverwood eivät pystyneet johtamaan seniorijoukkuetta arvostetussa Sydney Testissä tammikuun alussa Silverwoodin koronavirusdiagnoosin vuoksi, hän astui ottamaan joukkueen johtoon avustajana.

Lue myös: Howard Hughesin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Graham Thorpe Englannin jälkeen:

Graham Thorpen sairaus

Vasenkätisellä kesti vain kaksi kuukautta, ennen kuin hän päätti kutsua sitä uraksi myös Englannin piirikunnan kriketissä.

Myöhemmin samana vuonna hän aloitti New South Wales Bluesin lyöntivalmentajana. Kun Matthew Mott nostettiin valmentajaksi, hänet tunnustettiin alueen apuvalmentajaksi.

Hän esiintyi BBC Radio 5:n Test Match Special -ohjelmassa Englannin Intian-kiertueen aikana vuonna 2007 sekä Sky Sportsin kohokohtia.

Englannin lyöntivalmentajana hän osallistui kuukausittain ilmestyvään krikettilehteen SPIN World Cricket Monthly.

Thorpe erosi Englannin testivalmentajan tehtävästä 12 vuoden jälkeen, kun joukkue oli voittanut vain yhden edellisestä 17 ottelustaan.

Lue myös: Rosie Marcelin sairaus: Kuka esittää Jac Nayloria Holby Cityssä, joutui kiireesti sairaalaan leikkaukseen

Kuka on Graham Thorpen vaimo?

Graham Thorpen sairaus

Nickyn entinen aviomies Graham meni naimisiin Amanda-nimisen naisen kanssa heidän eronsa jälkeen.

Thorpen avio-ongelmia oli tuotu laajalti julkisuuteen tabloidissa, ja tämä saattoi vaikuttaa hänen suorituskyvyn laskuun.

Ei tiedetä, kuinka he tapasivat tai mitä hän tekee elantonsa nykyisessä suhteessa.

Mitä on sanottu?

Ilmaisekseen surunvalittelunsa Graham Thorpelle ja hänen perheelleen Players’ Committee for Athletic Accreditation (PCA) liittyi PCA:han sosiaaliseen mediaan. Thorpey, olemme täällä sinua varten.

'Kaikkien klubilla olevien ajatukset ovat tällä hetkellä Grahamin, hänen vaimonsa Amandan ja perheen kanssa', huomauttivat Grahamin vanhat County Surreyn joukkuetoverit. – Miljoonat fanit, jotka tuntevat ja rakastavat häntä, pitävät häntä aina Surrey CCC:n rakastettuna poikana ja englantilaisena krikettisankarina.