Good Trouble -kausi 5 julkaisupäivä: onko faneille hyviä uutisia!

Viihde

WPR

Good Trouble, yksi Freeformin parhaista ohjelmista, on poimittu neljän kauden ajan. Ensi-iltansa tammikuussa 2019 lähtien perhedraama on ollut arvostettu ja kriittinen menestys.

Ohjelma on jatkoa elokuvalle 'The Fosters', joka on toinen perhedraama lesboparista Kaliforniassa. Fosters-spinoff, nimeltään Good Trouble, seuraa Callie Adams Fosteria ja hänen sisartaan Mariana Adams Fosteria heidän lähteessään kotoa ja aloittamassa uransa Los Angelesissa.

Joanna Johnson, Bradley Bredeweg ja Peter Paige vastaavat esityksen luomisesta ja tuotannosta.

Good Trouble kauden 5 julkaisupäivä

Tämä on virallinen lausunto, kyllä. Kuten aiemmin ilmoitettiin, Freedom’s Good Troublen kausi 5 on tulossa. Tämä uutinen saapuu ennen The Fosters -spinoffin kauden 4 finaalia elokuussa.

Freeformin ja Onyx-kollektiivin presidentti Tara Duncan ilmoitti asiasta verkoston virtuaalisella TCA-lehdistökierroksella. Good Troublen viides kausi ei todennäköisesti tule ensi-iltaan suoratoistopalveluissa vuonna 2022.

Viidennen kauden mukaan saattaa ilmestyä tänä talvena lähellä joulua . Jaksojen hiominen ja seuraavan kauden tekeminen yleisölle jännittävämmäksi vie jonkin aikaa jälkituotannossa.

Koska suoratoistopalveluntarjoajat julkaisevat nämä ilmoitukset ja tekevät ne aikataulun mukaisesti, suosittelemme faneja olemaan kärsivällinen jonkin aikaa.

Lue lisää: Bloodlands kauden 2 julkaisupäivä: ilmestyykö tämä sarja syyskuussa 2022?

Good Trouble kausi 5 Näyttelijät ja miehistö

Näyttelijöiden paluun seuraavalle kaudelle odotetaan olevan suuri osa esityksen vauhtia. Loukkaantuvan loukkaantumisen vuoksi verkosto ei ollut ilmoittanut merkittävistä casting-ilmoituksista 4. elokuuta 2022 mennessä. Jotkut sarjan ikimuistoisimmista henkilöistä ovat seuraavat:

  • Zuri Adele (kuten Malika Williams)
  • sherry cola (Alice Kwanina)
  • Tommy Martinez (kuten Gael Martinez)
  • Roger Bart (tuomarina Curtis Wilson)
hyvä ongelma kauden 5 julkaisupäivä
  • Emma Hunton (kuten Davia Moss)
  • Josh Pence (kuten Dennis Cooper)
  • Beau Mirchoff (Jamie Hunterina)
  • Bryan Craig (Joaquin Peréz)
  • Priscilla Quintana (Isabella Tavezina)

Lue lisää: Bloodlands kauden 2 julkaisupäivä: ilmestyykö tämä sarja syyskuussa 2022?

Hyvien ongelmien tarina kausi 5

Sarja Good Trouble on jatkoa The Fostersista. 13-jaksoisen ensimmäisen kauden ensi-iltajakso esitettiin 8. tammikuuta 2019. Sen suunnittelusta vastaavat kolme henkilöä ovat Joanna Johnson, Peter Paige ja Bradley Bredeweg.

Johnson toimii sarjassa useissa rooleissa, mukaan lukien showrunnerin ja vastaavan tuottajan roolit. Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas, Cierra Ramirez ja Christine Sacani ovat myös vastaavat tuottajat.

Callie (Maia Mitchell) ja Mariana (Cierra Ramirez) ovat kaksi sisarusta, jotka suuntaavat Los Angelesiin toteuttamaan unelmiaan. Pariskunta asettuu The Coterie -nimiseen kerrostaloon. Siellä opiskelijat alkavat luoda yhteyksiä ihmisiin, jotka tulevat monilta elämänaloilta, mutta joilla on yhteinen kiinnostus seurata heidän toiveitaan.

hyvä ongelma kauden 5 julkaisupäivä

Mahdollinen jatko Good Troublen kaudelle 5 Wake Up From Your Reverie -elokuvan päätteeksi. Tässä jaksossa Davia (Emma Hunton) menee treffeille uuden henkilön kanssa.

Koska FCG:t joutuvat saaliiksi peruuttamaan kulttuuria, saamme kurkistaa myös tuohon ilmiöön. Joaquin (Bryan Craig) oppii lisää henkilöstä, joka sieppasi hänen sisarensa. Tässä tulee Marianan hyödyllinen tarjous.

Ottaen huomioon Callien äkillinen poistuminen ohjelmasta aiemmin tällä kaudella, katsojat haluavat luonnollisesti tietää, odottavatko he näkevänsä hänet uudelleen tulevassa viidennessä luvussa. Valitettavat jäähyväiset julkaisi sosiaalisessa mediassa Maia Mitchellin mukaan, 'on aika aloittaa uusi luku ja jättää hyvästit Good Troublelle'.

28-vuotias näyttelijä antoi haastattelun People-lehdelle, jossa hän selitti päätöksestään lähteä ohjelmasta 'Minulla oli vaikeaa pandemian aikana. Vaikka tunnustankin onneni ja olen kiitollinen mahdollisuudesta ansaita elantoni, olen pahoillani, että sen tekeminen vaati minun viettävän 18 kuukautta poissa läheisistäni.

hyvä ongelma kauden 5 julkaisupäivä

Ja tieto siitä, että et voinut hypätä lentokoneeseen ja käydä toisten luona hätätilanteessa, oli valtavan koetteleva kokemus. Tunsin pakkoa olla heidän lähellään.'

Lue lisää: Outer Banksin kauden 3 julkaisupäivä: Onko faneille hyviä uutisia?

Showrunner kertoi Varietylle, että Mitchell on jättänyt esityksen. Halusin antaa hänelle koko jakson, mutta meillä oli niin monta tarinaa päätettävänä kauden 3 finaalissa. Hän lupasi palata Australiasta suorittamaan ne ja oli aivan ihana käynnistyä.

En usko, että olemme nähneet Callien viimeistä osaa, ja hänellä tulee aina olemaan paikka sydämissämme. Loput Callien seikkailusta tapahtuu kameran kantaman ulkopuolella, mutta lopulta saamme hänet kiinni.

Mitchell on nähty takaisin Yhdysvalloissa hänen hyvästinsä jälkeen, mutta fanit jäävät miettimään, näkevätkö he hänet jälleen tulevissa Good Troublen jaksoissa. Odotan innolla näkeväni hänet yhdessä Good Troublen kauden 5 jaksoista.

Good Trouble kauden 4 yhteenveto

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR