Good Girls vs. New Rebels: Breaking Down Fashionin hyvin ilmeiset klikkit

Luokittelematon

WPR

Emme ole niitä, jotka luovat jakoja, mutta on kiistatonta, että mallinnuskentästä nousee kaksi hyvin erillistä (ja dramaattisesti erilaista) ryhmää. Toinen koostuu tuoreista tuloksista, joita on nimetty Insta Girlsiksi, ja hyvästä syystä. Gigi Hadid , Kendall Jenner , Cara Delevingne , Devon Windsor , ja Hailey Baldwin sosiaalisen median seuraajia on miljoonia (52 miljoonaa Kendall Jennerin tapauksessa), joista useimmat levy-yhtiöt vain haaveilevat – käytännössä ilmaisen mainonnan varmistaminen tuotemerkille, jolla on kiitorata tai toimituksellinen varaus.

Nämä mallit heijastavat sitä helppoa, tunnistettavaa, kitkuvasti puhdasta kauneutta, joka vetoaa yhtä paljon teinityttöihin kaikkialla Amerikassa kuin muodin eliittiin. Heidän korkean profiilin vetovoima tulee myös melkoisesta määrästä nepotismia – useimmilla näistä tytöistä on vanhemmat tai perhe, jotka eivät ole vieraita valokeilassa tai ovat omaksuneet sen täysin. Tämä Insta-elementti ulottuu kiitotien ulkopuolelle – nopea selailu heidän syötteensä läpi näyttää aurinkoiset LA-päivät, punaiset matot ja salakavalat otokset yhtä vilkkaasta tärkeästä ( Zayn Malik , Harry Styles , ja Justin Bieber , muutamia mainitakseni…), sekä paljon kuvia keskenään, sillä yhdessä kuvaavat Instatytöt pysyvät yhdessä ja yleensä varataan massalla seuraavaan Balmain-kampanjaan.

Toinen esiin noussut ryhmä on hieman vähemmän kiiltävä ja ehdottomasti karkeampi – mutta ne saattavat olla sen vuoksi kiehtovampia. Muotiteollisuuden nykyiset kapinalliset ovat tiukasti sidottu mallijoukko, joka juhlii Alexander Wangin kanssa säännöllisesti ja näennäisesti uhmaa avoimen kontin lakeja jokaisen kiitoradanäytöksen jälkeen. Itse asiassa minkä tahansa katutyylisen blogin nopea skannaus muotiviikon aikana näyttää sinulle todennäköisesti terävän katseen Lexi Boling käveleminen käsi kädessä BFF:ien kanssa Binx Walton , Hanne Gaby Odiele , Anna Ewers , ja Issa Lish kun he tupakoivat kuin savupiiput ja heittelevät juomia esitysten välillä.

He näyttävät elävän mallielämäänsä mantralla 'työskentele kovasti, juhli kovemmin' – ainakin jos heidän Instagram-tilinsä viittaa siihen, he julkaisevat epäselviä, rehellisiä kuvia New Yorkin illasta ilman pelkoa tai anteeksipyyntöä tupakoinnista. tai juominen kaltaisten kanssa Brant Brothers ja Kissa McNeil . Ehkä on sanomattakin selvää, että se on kaukana huolella kuratoiduista Instagrameista Kendall Jenner ja Gigi Hadid .

Muodin itsensä 'pahoiksi tytöiksi' julistavat tytöt nousevat riveihin ilman tosi-tv-ohjelmien, kuuluisien vanhempien tai hopealusikojen apua suussaan (lukuun ottamatta geneettistä lottoa). Ne ovat kotoisin Keskilännestä, Saksasta, Belgiasta ja Meksikosta, ja ne edustavat esteettisesti ja rodullisesti monipuolisempaa ilmettä. Kun he seurustelevat, he eivät ole poptähtiä tai poikabändilaulajia, vaan yleensä alan sisällä.

Näyttää väistämättömältä, että näitä kahta radikaalisti erilaista malliryhmää verrattaisiin toisiinsa. Itse asiassa se saattaa jopa toimia heidän edukseen, sillä suuret kontrastit näiden kahden välillä ovat auttaneet rakentamaan kuhinaa heidän henkilökohtaisten tyyliensä ja tuotemerkkiensä ympärille. Muodin kapinalliset ovat löytäneet liittolaisen ja ystävän Aleksanteri Wang , jonka keskustan tunnelma ja juhlava asenne sopivat täydellisesti heidän hillittyihin temppuihinsa. Samaan aikaan muodin hyvät tytöt muodostavat suurimman osan Olivier Rousteing ’s kiiltävä, kimalteleva Balmain-armeija ja Victoria’s Secretin kiitotien lista. Halusitpa sitten rullata hyvien tyttöjen kanssa tai juhlia kapinallisten kanssa, näitä malleja kannattaa katsella tulevina kausina.

Nimi: Gigi Hadid Ikä: kaksikymmentä Tiimi: Hyvät tytöt Miksi: Hänen enkelimäiset kasvonsa, vaaleat hiuksensa ja pommivartalonsa sekä hänen vinkuva-puhdas läsnäolonsa sosiaalisessa mediassa tekevät Gigistä täydellisen naapurin tytön. Vapaa-ajallaan,hän voittaa ruoanlaittoesityksiäMestarikokki, jossa hän kilpaili hyvän tyttömallin Devon Windsorin kanssa kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Suhteen tila: Seurustelee tällä hetkellä Zayn Malikilla. Ex-poikaystäviä ovat mmJoe Jonasja Cody Simpson. Emme aio sanoa, että hän olisi kiinnostunut poikabändimuusikoista (ja esiintyy heidän videoissaan), mutta jos kenkä sopii... Toimialan valtuustiedot: Donatella Versacen muusa, Balmain Armyn uskollinen jäsen, liittyi äskettäin Victoria's Secret -mallien riveihin.

Gigi Hadid ja Kendall Jenner kulissien takana Victoria's Secretin kiitotien show'ssa.

Gigi Hadid ja entinen poikaystävä Joe Jonas.

Gigi Hadid ja entinen liekki Cody Simpson.

Nimi: Kendall Jenner Ikä: kaksikymmentä Tiimi: Hyvät tytöt Miksi: Huolimatta siitä, että Kendall tunnetaan parhaiten tosi-tv-sarjassa kasvamisesta, hän on ehdottomasti hyvä tyttö. Yksi vilkaisu hänen vinkuvan puhtaaseen Instagramiin kertoo sen. Suhteen tila: Huhutaan seurustelevan Harry Stylesin kanssa. Ehkä hän jakaa Gigin mieltymyksen poikabändilaulajiin. Toimialan valtuustiedot: On päättänyt Chanel-shown useita kertoja, on muotimaailman jälkeläisen Katie Grandin suosikki, Balmainin Olivier Rousteingin suuri muusa, on kävellyt Victoria's Secretin kiitotien show'ssa.

Kendall Jenner ja Gigi Hadid Yeezy 3 -esityksen jälkeen.

Kendall Jenner ja Gigi Hadid kulissien takana DVF:n kiitotien show'ssa.

Kendall Jenner ja Gigi Hadid Balmain x H&M:n jälkibileissä.

Harry Styles, Kendall Jenner ja Cara Delevingne – rakkauskolmio ikuisiksi ajoiksi.

Nimi: Cara Delevingne Ikä: 23 Tiimi: Hyvät tytöt Miksi: Vaikka jotkut saattavat pitää Caran lukuisia tatuointeja ja pirteän kapinallisen asenteen periaatteita, hänellä on itse asiassa hyvä tyttöjen sarja. Hänen paras ystävyytensä Kendall Jennerin kanssa (he kävelivät yhdessä Chanel-show'ssa ja käyttivät mononyymiä CaKe) jajäsenyys Taylor Swift -joukkueessa, yhdistettynä hänen inspiroivien Insta-lainausten joukkoon tekevät hänestä ehdottomasti hyvän tytön.

Suhteen tila: Treffit Annie Clarkin kanssa, joka tunnetaan paremmin muusikkona St. Vincent; on aiemmin yhdistetty Harry Stylesiin ja Michelle Rodrigueziin. Toimialan valtuustiedot: Yksi Karl Lagerfeldin suosikeista, Burberryn kasvot, oli lähes jokaisen muotikampanjan/toimituksen/kiitotien edessä ennen kuin hän aloitti näyttelemisen.

Cara Delevingne ja tyttöystävä St. Vincent.

Cara Delevingne ja Kendall Jenner tuovat CaKe:n Chanel-show'hun.

Cara Delevingne ja Gigi Hadid liittyvät Taylor Swiftiin ja nousevat lavalle Lontoossa.

Nimi: Hailey Baldwin Ikä: 19 Tiimi: Hyvät tytöt Miksi: Harras kristitty Hailey julkaisee usein inspiroivia raamatunjakeita selfieittensä viereen Instagramissa. Jos se ei ole hyvän tytön merkkejä, emme tiedä mikä on.

Vaatia mainetta: Näyttelijä Stephen Baldwinin tytär. Suhteen tila: Huhutaan seurustelevan Justin Bieberillä, joskus. Toimialan valtuustiedot: Baldwin on itse asiassa kävellyt vain muutamassa kiitoradaesityksessämutta on edelleen merkittävä muotitoimija, istuen usein eturivissä suurissa näytöksissä ja varaamalla paljon kampanjoita ja toimituksia.

Hailey Baldwin ja Kendall Jenner Coachellassa.

Hailey Baldwin ja Gigi Hadid kulissien takana Tommy Hilfiger -showssa.

Nimi: Devon Windsor Ikä: 22 Tiimi: Hyvät tytöt Miksi : Windsor viettää yhtä paljon aikaa kiitotiellä kuin hän on hyväntekeväisyys. Hän ottaa usein kuvia itsestään tekemässä hyväntekeväisyystyötä St. Louisin lastensairaalalle.

Vaatii mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Yksittäinen; hän seurusteli aiemmin Fai Khadran, muusikon, joka on parhaimmillaan Joe Jonasin ja Kanyen kumppanin Nate Brownin kanssa. On romanttisesti liitetty baseball-pelaaja Matt Harveyyn. Toimialan valtuustiedot: Hän on kävellyt useita näyttelyitä, mutta keskittynyt viime aikoina toimitukselliseen ja kaupalliseen työhön. Kuuluu Balmainin armeijaan, tunnetaan luultavasti parhaiten työstään Victoria's Secret Pinkin kanssa.

Devon Windsor Hailey Baldwinin ja ystävän kanssa.

Devon Windsor näyttelyiden välillä Pariisissa.

Nimi: Lexi Boling Ikä: 22 Tiimi: Uudet kapinalliset Miksi: Lexi Boling tietää, kuinka saada potkunsa näkemään katutyylisiä valokuvaajia tai juomaan esitysten välillä. Vaikka hän on luultavasti tunnetuin muotiteollisuudessa ohuesta kehyksestään ja alaspäin tuijotuksestaan, hän sai myös tyhmän kommentin Kendall Jennerin kuvaan, joka oli lähetettyVogueSaksan tili. Se saattoi olla hieman ilkeää, mutta kukaan ei voi sanoa, ettei Lexillä ole cojoneja (sivuhuomautus: hänen Instagram-biografiansa lukee yksinkertaisesti 'ongelma' ja hänellä on tatuointi, jossa lukee 'huono' - jos olisi epäselvyyttä joukkue, jossa hän pelaa). Vaatii mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Yksittäinen Toimialan valtuustiedot: Valittu edustamaan Carine Roitfeldia CR x Uniqlo -yhteistyössä, alan suosikki kiitotielle ja toimitukselle, läheinen henkilökohtainen ystävä ja muusa Alexander Wangille.

Esityksen jälkeinen savu Lexi Bolingille ja Issa Lishille.

Lexi Boling pitää hauskaa katutyylisten valokuvaajien kanssa esitysten jälkeen.

Lexi Boling Marc Jacobsin esityksen jälkeen.

Nimi: Leona 'Binx' Walton Ikä: 19 Tiimi: Uudet kapinalliset Miksi: Binx viettää vapaa-aikansa rullalautailemalla toisen mallin Natalie Westlingin kanssa, mikä on jo itsessään aika paskaa. Hän ei myöskään pelkää huutaa muotiteollisuutta sen nepotismiin, ja hän meni niin pitkälle, että twiittasi muutama kausi sitten Marc by Marc Jacobsin show'n jälkeen, että se oli 'eliitin kausi'.

Vaatia mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Yksittäinen Toimialan valtuustiedot: Yksi Alexander Wangin parhaista muusoista, hän on myös Shayne Oliverin ja Olivier Rousteingin suosikki. Tällä hetkellä hän tekee yhteistyötä Supergan kanssa.

Binx Walton CFDA Awards with Hood -tilaisuudessa, Air's Shayne Oliver.

Binx Walton ja Lexi Boling maljasivat Valentino-shown päätteeksi Champagnella Pariisissa.

Binx Walton esitysten välillä Milanossa.

Binx Walton, Lexi Boling ja Mica Arganaraz valmentajanäyttelyn jälkeen NYC:ssä.

Nimi: Anna Ewers Ikä: 23 Tiimi: Uudet kapinalliset Miksi: Vaikka hänen Bardotin piirteet saattavat riittää luopumaan häneltä pääsystä pahojen tyttöjen kerhoon, Ewersin anteeksiantamaton tupakointi ja juhliminen (kaikki dokumentoitu 'Gramissa!) sinetöi sopimuksen.

Vaatia mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Treffikuvaaja Levin Scholl. Toimialan valtuustiedot: Hän hyppäsi kuuluisuuteen vuoden 2014 Pirelli-kalenterin kuvauksissa, alan äänestettiin vuoden malliksi vuonna 2015, hän on vetänyt useita Alexander Wang -kampanjoita ja on yksi suunnittelijan hyvistä ystävistä.

Anna Ewers ja Alexander Wang Boom Boom Roomissa.

Anna Ewers ja Alexander Wang CFDA Awardsissa.

Binx Walton ja Anna Ewers esitysten välillä Pariisissa.

Nimi: Hanne Gaby Odiele Ikä: 27 Tiimi: Uudet kapinalliset Miksi: Sanotaan se näin – kenelläkään ei ole hauskempaa jälkibileissä kuin Hanne Gaby. Hän ilmestyi Alexander Wangin juhliin hänen viimeisen Balenciaga-esityksensä jälkeen paita, jossa hän sanoi olevansa valmis pitämään 'Wangover'. Tarpeeksi sanottu.

Vaatii mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Kihloissa malli- ja DJ John Swiatekin kanssa. Toimialan valtuustiedot: Street-tyylinen MVP, joka on ollut uskomattoman pitkäikäinen kiitoratana ja toimituksellisena mallina, tekee tällä hetkellä yhteistyötä Matt Bernsonin kanssa.

Hanne Gaby pysäyttää liikenteen akne-puserossa ja Alexander Wangin creeperissä.

Hanne Gaby, Lexi Boling ja Binx Walton Tommy Hilfiger -shown jälkeen.

Issa Lish, Binx Walton, Hanne Gaby ja Natalie Westling juomassa Marc Jacobsin kiitotien jälkeen.

Nimi: Issa Lish

Ikä: kaksikymmentä Tiimi: Uudet kapinalliset Miksi: Lish, jota harvoin nähdään ilman tupakkaa kädessään, ei pelkää mitään – olipa se sitten postausta seksuaalisesti vihjailevia videoita Daphne Guinnessilta hänen Instagramissaan, juhlimassa pahamaineisen Brant Brothersin kanssa tai menemällä juhlabussiin Alexander Wangin kanssa.

Vaatii mainetta: Mallintaminen Suhteen tila: Seurustelee mallin Michael Langen kanssa. Toimialan valtuustiedot: Alan suosikki toimitukselle ja kiitoradalle, osa Wang Squadia.

Issa Lish Pariisin esityksen jälkeen.

Issa Lish kävelee esityksen jälkeen Binx Waltonin kanssa.