Glenn Slaton, The 1000 Lb Sistersin Amy Slatonin poika, on jo tähti! Katso tähän mennessä suloisimmat kuvat vauvasta nro 2!

Julkkis

WPR

Matkalla on pikkuveli! Amy Halterman (os Slaton) ja hänen miehensä Michael Halterman saivat toisen lapsensa heinäkuussa 2022.

Instagram-viestissä Amy Halterman ilmoitti vauvansa, Glenn Allen Haltermanin, saapumisesta perjantaina 8. heinäkuuta. Hänen julkaisemiensa kuvien joukossa oli yksi Glenn tapaamassa isoveljensä Gagen ensimmäistä kertaa.

Glenn Slaton syntyi c-leikkauksen kautta 5. heinäkuuta ja painoi 5 kiloa. 11 unssia ja minulla oli 17,5 tuumaa syntyessäni kahden lapsen äidin People-haastattelun mukaan.

Ikuisuudelta näyttävän hetken jälkeen hetki on koittanut. 'Glenn Allen Halterman on syntynyt Michaelille ja minulle', reality-tähti ilmoitti People-lehdelle. Perheemme on nyt täydellinen molempien ihmevauvojeni voittoisan saapumisen ansiosta!

Sillä aikaa Amy Halterman oli raskaana, hän käytti viehättävää grafiikkaa näyttääkseen sikiön kasvun suhteessa erilaisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Hän julkaisi nämä kuvat Instagram-tilillään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Amy Halterman (@amyslaton_halterman)

Viimeisessä viestissään ennen Glennin synnytystä 20. kesäkuuta hän kirjoitti: 'Vielä 15 päivää ennen kuin saan pitää poikavauvani sylissä!!!' Hän vertasi viestissä syntymättömän lapsensa kokoa roomalaisen salaatin päähän.

Hän paljasti raskautensa tammikuussa ja sanoi: 'Gagesta tulee isoveli heinäkuussa 2022', kun onnellinen pariskunta meni naimisiin Nashvillessä, Tennesseessä, maaliskuussa 2019.

Milloin minun eräpäivä on?!' Perheenä olemme hurmioituneita! Yhdessä kuva hänen pojastaan ​​yksipuvussa, jossa luki: 'Minusta tulee isoveli vuonna 2022', TLC-esiintyjä kirjoitti tuolloin.

Glenn Slaton, The 1000 Lb Sistersin Amy Slatonin poika, on jo tähti

Ennen toisen lapsensa syntymää kentuckylainen kotoisin oleva kiehtoi katsojia uskomattomalla painonpudotusmatkallaan, jonka aikana hän pudotti kauden 1 406 kilosta 275 kiloon kaudella 10. Hän oli kuitenkin huolissaan kuntokehityksestään kilpailun jälkeen. Gagen syntymä.

Kuten hän tuolloin sanoi, hän oli huolissaan siitä, ettei hän ollut tarpeeksi kaukana painonpudotusmatkallaan.

En koskaan astu sen päälle, jotta en kiinnostuisi vaa'an numeroon. Ja jos se jatkaa nousuaan, tulen melankoliseksi ja kaipaan lisää ruokaa. Siksi suositus on välttää sen katsomista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: