Glee-tähti Blake Jenner pidätettiin Los Angelesin piirikunnassa DUI:n takia

Julkkis

WPR

ET on vahvistanut, että entinen Glee-tähti Blake Jenner pidätettiin Los Angelesin piirikunnassa epäiltynä rattijuopumuksesta.

9. heinäkuuta näyttelijä pysäytettiin ajorikkomuksesta Burbankissa, Kaliforniassa, koska hänen kerrottiin epäonnistuneen pysähtymään punaiseen valoon.

Poliisi väitti suorittaneen turvallisuustestin ja totesi, että Jennerin veren alkoholipitoisuus ylitti lain sallitun rajan. Burbank PD:n ja Los Angelesin sheriffin osaston mukaan häntä syytettiin DUI:sta.

Viranomaisten mukaan tapaus sattui kello 12.16 Verdugo- ja Kenneth-teillä. Näyttelijä otettiin kiinni ja vapautettiin seuraavana aamuna noin kello 6.15. Jenner päätettiin vapauttaa 5 000 dollarin joukkovelkakirjalainalla.

Jennerin pidätyksestä ja DUI-syytteestä raportoi ensimmäisenä TMZ.

Blake Jenner näytteli Ryder Lynninä Gleessä, joten saatat tunnistaa hänet. Lisäksi näyttelijä vieraili televisio-ohjelmassa Supergirl.

Jenner nousi otsikoihin lokakuussa 2020, koska hän myönsi, että hänellä oli väkivaltainen suhde ex-vaimonsa kanssa.

Hän kertoi pitkässä sosiaalisessa mediassa, että hän rakastui naiseen 20-vuotiaana ja että heidän 'yhteinen katkeruutensa' aiheutti heille vaikean avioliiton.

Kaksi vuotta ennen kuin he erosivat, heillä oli riita, joka 'eskaloitui', ja hän 'heitti puhelimeni tarkoituksettomasti ja se löi entistä kumppaniani kasvoihin'.

'Otan täyden vastuun ja vastuun vahingosta, jonka aiheutin suhteeni aikaisemman kumppanini kanssa - emotionaalisesti, henkisesti ja kyllä, fyysisesti', hän myönsi tuolloin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Blake Jennerin (@blakedaflake) jakama viesti

”Kun näin ex-silmätyttöystäväni turvonneen puhelimen voimasta, olin shokissa ja peloissani. Surun sitä virhettä loppuelämäni ajan 'Jennerillä oli paljon sanottavaa. Se kipu, jonka aiheutin hänelle, on minun syytäni ja vaivaa minua koko loppuelämäni.

Vuosina 2015–2017 Jenner oli naimisissa näyttelijän kanssa Melissa Benoist . Lausunnossaan hän ei maininnut häntä nimeltä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: