Gisele Bundchenin nettoarvo: Gisele Bundchenin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

NFL:n Tom Brady ja brasilialainen supermalli Gisele Bunchen ovat yksi maailman tunnetuimmista pariskunnista.

He eivät ole vain yksi maailman kuuluisimmista ja houkuttelevimmista pareista, vaan myös yksi rikkaimmista pariskunnista, joiden yhteenlaskettu nettovarallisuus on yli 650 miljoonaa dollaria.

Mitä tulee rahaan, kuka näistä kuuluisista ihmisistä on menestynein? Tom Brady, kaikkien aikojen loistava, vai Gisele, brasilialainen pommi?

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

Gisele Bündchen syntyi 20. heinäkuuta 1980 Horizontinan kaupungissa Brasilian Rio Grande do Sulin osavaltiossa. Hänellä on saksalaisia ​​sukujuuria.

Raquel, Graziela, Gabriela ja Rafaela ovat Giselen siskoja; he kaikki kasvoivat hänen kanssaan Rio Grande do Sulissa, Etelä-Brasiliassa. Gisele pystyy kommunikoimaan tehokkaasti portugaliksi, englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Nuorempana hän halusi ansaita elantonsa ammattilentopalloilijana. Gisele, Patricia ja Gabriela kävivät kaikki mallikoulussa vuonna 1993 parantaakseen uupumustaan.

Elite Model Management huomasi Giselen São Paulon ostoskeskuksessa seuraavana vuonna. Elite Model Look -kilpailussa hän sijoittui toiseksi. Gisele matkusti Sao Pauloon Brasiliaan alkuvuodesta 1995 aloittaakseen uransa mallina.

Lue myös: Sofia Vergaran nettovarallisuus: Mikä on Sofia Vergaran nettovarallisuus, palkka ja uratulot?

Mikä on Gisele Bündchenin nettoarvo?

Katso tämä postaus Instagramissa

Burberryn (@burberry) jakama viesti

Brasilian supermalli Gisele Bundchen on 400 miljoonan dollarin omaisuus. Nämä rahat eivät ole osa Tom Bradyn 250 miljoonan dollarin omaisuutta, jonka hän jakaa miehensä kanssa. Bundchen-Bradysin yhteenlaskettu nettovarallisuus on 650 miljoonaa dollaria.

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

New Yorkin muotiviikko vuonna 1996 oli paikka, jossa Bündchen sai alun perin laajaa huomiota. Hän kokeili 43 ohjelmaa vuonna 1997, mutta vain kaksi ulkomaista ohjelmaa kutsui hänet todella esiintymään. Alexander McQueenin kevään 1998 'Rain' -show'ssa hänet valittiin, koska hän pystyi kävelemään kiitotiellä taivaankorkokengissä märästä kiitotiestä huolimatta.

Hän esiintyi Missonin, Chloen, Dolce & Gabbanan, Valentinon, Gianfranco Ferren, Ralph Laurenin ja Versacen mainoskampanjoissa kaikki samana vuonna.

Hän koristeli kolmen eri muotilehden kansia: Vogue Paris, British Vogue ja i-D. Hän debytoi amerikkalaisen Voguen kannessa heinäkuussa 1999.

Joulukuussa 1999 hän esiintyi Voguen kannessa jälleen. Vain 20-vuotias Gisele esiintyi Rolling Stone -lehden kannessa ja nimettiin 'Maailman kauneimmaksi tytöksi' vuonna 2000.

Häntä pidetään laajalti 'Brasilian pommi' -mallin edelläkävijänä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

Vuonna 2000 Bündchen koristeli kolme eri amerikkalaista Vogue-numeroa ja kaikkiaan 37 kansainvälistä numeroa. Amerikkalaiset ja brittiläiset Vogue-numerot esittelivät hänet kansissaan vuoden 2000 ensimmäisen kuukauden aikana.

Gisele oli erittäin kiireinen nainen kevään 2000 muotiviikolla. Hän on kävellyt kiitotieillä New Yorkissa, Pariisissa ja Milanossa suunnittelijoille, kuten Marc Jacobs, Michael Kors, Valentino, Dolce & Gabbana ja Christian Dior.

Vuodesta 1993 vuoteen 2003 Bündchen oli esillä kaikissa Dolce & Gabbanan mainoskampanjoissa.

Lopettuttuaan kiitotieltä lopullisesti vuonna 2000 allekirjoitettuaan 25 miljoonan dollarin sopimuksen Victoria’s Secretin kanssa, Bündchen käveli viimeisen muotiviikon esityksensä.

Samana vuonna hän pukeutui Victoria's Secretin Red Hot Fantasy -rintaliivit, jotka 15 miljoonalla dollarilla on Guinnessin ennätysten mukaan kallein koskaan valmistettu alusvaate.

Ylivoimaisesti kalleimmat koskaan luodut rintaliivit olivat 12,5 miljoonan dollarin Sexy Splendor Fantasy -rintaliivit, jotka Bündchen mallini vuonna 2005. Toukokuussa 2007 Bündchen päätti irtisanoa sopimuksensa Victoria's Secretin kanssa.

Yhdennentoista kerran Bündchen koristeli amerikkalaisen Voguen kantta huhtikuussa 2010. Vuonna 2011 hän oli Voguen kannessa kahdeksan kertaa. Hänen Vogue Brasilin numeronsa heinäkuussa 2011 myi ennätysmäärän 70 743 kappaletta.

Toukokuusta 2014 lähtien Gisele on ollut Chanel No. 5:n kasvot. Hän esiintyi noina vuosina enemmän kaupallisia esiintymisiä Brasilian televisiossa kuin mikään muu tähti Brasiliassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

Uransa aikana Bündchen oli esiintynyt yli 500 mainoskampanjassa, 800 muotinäytöksessä, 2 000 aikakauslehden kansissa ja 3 500 pääkirjoituksessa vuodesta 2015 lähtien.

Brasilialaisen Palladium Executive -hotellin omistamisen lisäksi Bündchen on debytoinut oman designsandaalimalliston Impanema Grendene-kenkämerkkien kanssa.

Lessons: My Path to a Meaningful Life on Giselen vuoden 2018 kirjan nimi.

Yhdysvalloissa hänen kirjansa pääsi New York Timesin bestseller-listalle, ja Brasiliassa se oli listan kärjessä yli kuuden kuukauden ajan. Sosiaali- ja ympäristökysymyksiin keskittyneet hyväntekeväisyysjärjestöt hyötyivät hänen kirjamyynnistään.

Lue myös: Freddie Mercuryn nettoarvo: Tutustutaan Freddie Mercuryn ylelliseen elämään!

Henkilökohtainen elämä

Gisele Bundchenin nettoarvo

Bündchen seurusteli Leonardo DiCaprio vuodesta 2000 vuoteen 2005. People-lehti sisällytti Bündchenin ja DiCaprion vuotuiseen kauneimpien parien luetteloonsa vuonna 2004.

Kun Bündchen kävi läpi elämänsä pohjan, hän päätti katkaista suhteensa DiCaprioon, koska hän ei kokenut, että heidän elämänsä sopisi hyvin toisilleen 'Yhä enemmän ymmärsin asioita, jotka olin aiemmin jättänyt huomioimatta.

Olinko minä ainoa, joka hänen pysyessä muuttumattomana kaipasi syvällistä itsetutkiskelua? Valitettavasti lopullinen tuomio oli kyllä.'

Yhteinen tuttava järjesti Bündchenin ja NFL:n pelinrakentaja Tom Bradyn sokkotreffeille joulukuussa 2006.

Gisele Bundchenin nettoarvo

Pariskunnalle pidettiin pieni seremonia 26. helmikuuta 2009 St. Monican katolisessa kirkossa Santa Monicassa, Kaliforniassa. Pari järjesti toisen vihkimisseremonian Costa Ricassa huhtikuussa 2009.

Bündchenin ja Bradyn lapset ovat poika (s. 2009) ja tytär (s. 2011). (syntynyt 2012).

Vuonna 2007 Brady sai esikoisensa näyttelijä Bridget Moynahanin kanssa, ja hänestä tuli hänen äitipuoli. Sekä Bündchen että Brady ovat julkisesti ilmoittaneet uskonsa katoliseksi.

Transsendenttinen meditaatio on jotain, jota Bündchen tekee säännöllisesti. Hänen perheensä ja hän noudattavat kasvipohjaista ruokailusuunnitelmaa, jonka heidän kokkinsa Allen Campbell loi heille.

He jakoivat aikansa New York Cityn ja Brooklinen välillä Massachusettsissa, missä he asuivat Tom Bradyn työskentelyn aikana New England Patriotsissa.

Sen jälkeen kun Brady aloitti pelaamisen Tampa Bay Buccaneersissä, perhe on muuttanut Floridan Tampa Bayn alueelle. Parin kerrotaan ostaneen talon Indian Creekistä Floridasta joulukuussa 2020.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR