Gisele Bündchenin Super Bowl -lookki oli virheetön, kuten tavallista

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Vanha sanonta kuuluu: Jos maailmankuulu pelinrakentaja pelaa Super Bowlissa, hänen kuuma, tyylikäs vaimonsa on lähellä. OK, ehkä se ei ole ikivanha sanonta, mutta Tom Bradyn tapauksessa se on aina totta.Gisele Bündchenin Super Bowl näyttääovat aina tulta, eikä tämä tietenkään ollut poikkeus. Oikeasti, mitä on Super Bowl ilman Bündchenin tappamista?

Riippumatta siitä, missä joukkueessa Brady pelaa sinä vuonna, pidän aina sormet ristissä, että hän pääsee Super Bowliin, pelkästään siksi, että voin nauttia Gisele-ruudusta. Mitä voin sanoa – nyt kun olemme sanoneet hyvästit (ja hyvää eroa!)Victoria's Secret -muotinäytösikuisesti, näen harvoin suosikkimallini pitävän tavaroitaan, joten katson hänen hurraavansa pukuaan katsomilta tyhjästä. Lisäksi hän näyttää aina söpöltä automaattitarkennukselta, vaikka hän pitääkin sen hillittynä tiimituotteissa.

Tänä vuonna Gisele näytti suloiselta Buccaneers-parhaissaanmusta t-paitapunaisella kimaltelevalla Tom Brady -logolla ja 'Go Bucs!' oranssilla painettu ilme, jonka fanit näkivät ensimmäisenä hänen Instagram Storyn kautta, kun hän lähti peliin.

STYLECASTER | Gisele Bundchen Super Bowl Look

Gisele Bundchenin/Instagramin luvalla.

Hän varusteli käsivarrella kultaisia ​​rannekoruja ja punaisia ​​ja mustia Bucs-rannekoruja, yksinkertaisen kultaisen kaulakorun, kultaiset vannekorvakorut ja (suloisetjaturvallinen) musta kasvonaamio, jossa on numero 12 hänen boolleen. Hänen meikkinsä näytti luonnolliselta ja hehkuvalta, ja hänen kuuluisat lukkosensa palvelivat VS Angel -tunnelmaa suurilla, pomppivilla aalloilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

Gisele hurraa yllään miehensä tiimitavarat, joten hänen etsitääniso peliei ole yllätys. Itse asiassa hän jopa rakastaa Täysin sopiva hetki koko perheen kanssa. Ole rehellinen – uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä tästä perheen kokonaistavoitteista:

Katso tämä postaus Instagramissa

Gisele Bündchenin (@gisele) jakama viesti

Ihmisenä, joka nauttii Super Bowl -sunnuntaista vain välipalojen japuoliajan esitys, muutama hyvä muotihetki on vain kirsikka kakun päällä – no, chilin täytettä? Se tuntuu enemmän Super Bowliin sopivalta ruokaviittaukselta. Joka tapauksessa rakastan nähdä Bündchenin näyttävän pomilta. Rakastan sinua, Gisele!