Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Viihde

WPR

24. helmikuuta 2021 Sarah Lampert debytoi amerikkalaisen komedia-draamatelevisiosarjansa Ginny & Georgia Netflixissä.

Sarjan toinen kausi tilattiin huhtikuussa 2021. Siitä lähtien katsojat ovat odottaneet innolla uutta tietoa tulevan kauden etenemisestä.

Jos kuulut tähän ryhmään, olet tullut oikeaan paikkaan oppiaksesi kaiken Ginnystä ja Georgiasta.

Koska uusi kuukausi on alkamassa, odotamme innolla uusia julkaisuja, jotka tulevat saataville elokuussa.

Kun olet käynyt läpi luettelon tuoreista Netflix-elokuvista ja TV-ohjelmista, jotka tulevat saataville suoratoistopalvelussa seuraavan kuukauden aikana.

Valitettavasti Ginny ja Georgia -kautta 2 ei mainittu luettelossa, mikä on valitettavaa faneille, jotka ovat odottaneet toista kautta jonkin aikaa.

Toisaalta sarjan kuvausten tilasta on tullut joitain viimeaikaisia ​​päivityksiä, joten saatat tuntea olosi paremmaksi, kun tiedät, että toinen kausi saattaa ilmestyä aikaisemmin kuin luulet tällä hetkellä.

Samalla kun tarkastelet aiempia vuodenajoja ennen kuin siirryt uuteen kauteen, kun se tulee katsottavaksi suoratoistoalustalla, olemme koonneet listan kaikesta, mitä sinun pitäisi toistaiseksi odottaa.

Löydä Ginny and Georgia -kauden 2 odotettu Netflix-julkaisupäivä lukemalla eteenpäin.

Lue myös: Virgin Riverin kauden 5 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Ginny ja Georgia kauden 2 julkaisupäivän spekulaatioita

Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Ginny and Georgia -kaudelle 2 ei ole virallista julkaisupäivää tätä kirjoitettaessa. Showrunner Debra J. Fisher ilmoitti lausunnossaan, että kausi 2 saa ensi-iltansa huhtikuussa 2021, ja lisäsi: 'Olemme niin kiitollisia siitä upeasta tuesta ja kiintymyksestä, jota olette kaikki osoittaneet Ginnylle ja Georgialle.

Arvostamme erityisesti Briannea ja Tonia, jotka ovat jatkuvasti asettaneet riman korkealle. Kauden 2 osalta emme malta odottaa, että pääsemme takaisin Wellsburyyn.

Marraskuussa 2021 vahvistetun uusimisen jälkeen kuvaukset alkoivat kuusi kuukautta myöhemmin. Fisherin Instagramiin 27. huhtikuuta julkaiseman videon mukaan näyttää siltä, ​​että Netflix-sarjan kausi 2 on virallisesti päättynyt.

Tämä päättää Ginnyn ja Georgian toisen kauden, hän kirjoitti kuvan Instagramissa. Ginny and Georgia -kauden 2 odotetaan ilmestyvän 11. marraskuuta 2022 .

Kun projektin kuvaukset ovat täysin ohi, jäljellä on vain editointi ja jälkituotanto. Joten riippuen siitä, kuinka kauan tämä kestää, odotamme pelin julkaisevan syksyllä tai talvella 2022.

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Ginny ja Georgia kausi 2 Näyttelijät

Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Brianne Howey esittää Georgia Milleria, 30-vuotiasta Ginnyn ja Austinin yksinhuoltajaäitiä. Nuorta aikuista Georgia Milleria esittää Nikki Roumel. Antonia Gentry esittää Ginny Milleria, teini-ikäistä, joka on vanhempi kuin hänen eroava äitinsä.

Diesel La Torraca esittää 9-vuotiasta Austin Milleria, joka on Georgian ja Ginnyn velipuoli ja jolla on vahva suhde Harry Potteriin.

Ellen Bakeria, Millerin naapuria, ja Georgian ystävää esittää Jennifer Robertson. Maxin ja Marcuksen äiti on Ellen.

Marcus Bakeria, Ginnyn ja Ellenin ja Maxin teini-ikäisen pojan tulevaa rakkautta, esittää Felix Mallard. Sara Waisglassin näyttelemä Maxine “Max” Baker on Ellenin ja Ginnyn uuden parhaan ystävän avoimesti lesbo-nuoritytär.

Scott Porter, pormestari Paul Randolph, Wellsburyn pormestari Massachusettsissa, joka on uudelleen valittavissa ja on kaupungin kelvollisin poikamies, on Georgian rakkauskohde ja lopulta kihlattu.

Raymond Ablackin esittämä Joe on paikallisen maatilalta pöytään -ravintolan omistaja, joka tunnetaan nimellä Blue Farm Café. Georgialla oli lyhyt tuttavuus Joen kanssa.

Näytti selvältä, että Antonia Gentryn ja Brianne Howeyn nimelliset Ginny ja Georgia esiintyvät useammissa jaksoissa.

Loppujen lopuksi esitystä ei olisi olemassa ilman heitä. Diesel La Torracan näyttelemän Ginnyn nuoremman veljen Austinin on myös vahvistettu palaavan toimintaan.

Ginnyn haastava kaveriporukka Max (Sara Waisglass), Abby (Katie Douglas) ja Norah ( Chelsea Clark ), kaikkien odotetaan palaavan.

Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Austin (Diesel La Torraca), Marcus (Felix Mallard), Hunter (Mason Temple), pormestari Paul (Scott Porter), Joe, Blue Farm Cafén omistaja, Teen Georgia (Nikki Roumel) ja Blue Farm Cafén omistaja Marcus (Raymond) Ablack) ovat hahmojen joukossa (Jennifer Robertson)

Näyttelijöitä ovat muiden ohella Georgian vastustaja Cynthia (Sabrina Grdevich) ja hänen poikansa Zach (Connor Laidman), Nick, Georgian työtoveri, ja yksityisetsivä Gabriel Cordova (Alex Mallari Jr.).

Gil Timminsin, Georgian entisen aviomiehen ja Austinin poissaolevan isän kerrotaan liittyvän näyttelijöihin Aaron Ashmoren roolissa, joka esiintyi aiemmin tv-sarjoissa X-Men ja Locke and Key. Mutta ei ole selvää, jos Siion ( Nathan Mitchell) , Ginnyn isä, tullaan enää koskaan kuvaamaan nuoruudessaan.

Lue myös: Brigertonin kauden 3 spoileri: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Milloin Ginny ja Georgia uusittiin toiselle kaudelle Netflixissä?

Ginny ja Georgia kausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022

Sarjan ensi-illan jälkeen kesti vajaat kaksi kuukautta ennen kuin saimme tietää, että Ginny ja Georgia ovat tekemässä paluun. Näyttelijät julkaisivat sitten videon, jossa kerrottiin tulevasta kaudesta, joka saa ensi-iltansa huhtikuussa 2021.

Ohjelman luojat Debra J. Fisher ja Sarah Lampert sanoivat lausunnossaan: 'Olemme niin kiitollisia siitä upeasta tuesta ja kiintymyksestä, jota olette osoittaneet Ginnylle ja Georgialle. Olemme erityisen kiitollisia Briannelle ja Tonille, jotka asettavat korkeimman riman joka käänteessä. Kauden 2 osalta emme malta odottaa, että pääsemme takaisin Wellsburyyn.

Voimme luottavaisesti odottaa seuraavien näyttelijöiden paluuta edellä mainitun videon ja IMDb:n ja muiden tietokantojen versioiden valossa:

  • Austin La Torracana
  • Joe on Raymond Ablack.
  • Kuten Maxine, Sara Waisglass
  • Marcus on Felix Mallard.
  • Paul Randolph pormestari Scott Porterina
  • Ellen on Jennifer Robertson.
  • Austin Diesel La Torraca
  • Ellen on Jennifer Robertson .

Lue myös: Virgin Riverin kauden 4 spoileri: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Ginny ja Georgia kauden 2 traileri

Ginny and Georgia -kauden 2 traileria ei ole vielä julkaistu, mikä on valitettavaa.

Esityksen tämänhetkisen aikataulun perusteella saatat varmasti odottaa näkeväsi sellaisen myöhemmin vuonna 2022, koska Netflix julkaisee yleensä vain trailereita ja taatun julkaisupäivän kuukautta ennen ohjelman ensi-iltaa.

Koska trailereita julkaistaan ​​usein kuukausi ennen ensi-iltaa, olemme huolissamme siitä, että joudumme odottamaan jonkin aikaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR