GiGi Derricon sairaus: keuhkosyövän selviytyminen ja terveyspäivitykset vuoteen 2022 asti

Sairaus

WPR

Yhdellä TLC Suosituin ohjelma, Double Down with the Derricos, GiGi on Deonin äiti ja 14 lapsen isoäiti.

Hänen koko nimensä on Maria, vaikka hänet tunnetaan paremmin lempinimellään GiGi. Hänestä tuli kuuluisa esiintymisensä jälkeen TLC:n Doubling Down with the Derricos -elokuvassa, kun hän sai kurkistuksen kulissien taakse Derricon perheeseen. TLC:n 'Doubling Down With the Derricos' -sarjan 3. kausi saa ensi-iltansa tiistaina klo 22. ET.

Hänen on myös usein nähty auttavan Karenia, Deonin kumppania, lasten kanssa. Lisäksi yleisö on ihaillut Deonin äitiä virtauksessa.

Hän pysyy myös perheen kanssa ja hänellä on mittaamaton rooli heidän päivittäisessä toiminnassaan.

GiGi Derricon sairaus - Keuhkosyövän selviytymismatka

GiGin poika Deon otti vaimonsa sivuun ohjelmassa ja paljasti järkyttävän uutisen, että GiGin syöpä oli palannut. Keuhkosyöpädiagnoosin jälkeen vuonna 2014 tapahtui toinen pahanlaatuinen kehitys.

Hänen miniänsä Karen päivitti Instagram-seuraajilleen terveydentilastaan. Tämä ei ole GiGin ensimmäinen terveyskriisi; hän selvisi aiemmin keuhkosyövästä ja sai yhdessä perheensä kanssa positiivisen COVID-19-testin perheen varotoimista huolimatta. Hän oli aiemmin taistellut keuhkokuumeen ja flunssan kanssa sekä kahdella sydänleikkauksella.

GiGi Derricon sairaus

Sen jälkeen kun Deon ilmaisi huolensa sairaasta äidistään, joka ei ollut vielä saanut diagnoosia, esitys suljettiin, mikä jätti katsojat kiinnostuneiksi ja murtuneiksi.

Traagisten uutisten jälkeen seuraajat tulvivat sosiaalista mediaa rukouksilla. 'Perheen täytyy olla järkyttynyt kuullessaan GG:n syövästä!!' huomautti yksi faneista. #TheDerricos”

Lue myös: Mistä sairaudesta John Neitsyt kärsii? Snooker Player: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

GiGi Derricon terveyspäivitys 2022

GiGi Derricon sairaus

GiGi Derricon sairaus herättää huolta fanien keskuudessa. Hän on jo voittanut keuhkosyövän.

Itse asiassa hänellä on ollut useita terveyspelkoja, jotka ovat olleet oikeutetusti huolestuttavia. He saivat sydäntäsärkeviä uutisia GG:n terveydestä valmistautuessaan muuttoonsa.

Huolimatta siitä, että häntä oli hoidettu aiemmin, lääkärit löysivät uuden pahanlaatuisen kasvaimen.

Mitä tulee GiGi Derricon terveyteen vuonna 2022, hän näyttää olevan hyvässä kunnossa.

Lääkärit ovat edelleen ymmällään siitä, mikä aiheuttaa hänen terveysongelmiaan. Fanit ovat helpottuneet nähdessään, että isoäidillä menee hyvin nähtyään hänet Karenin Instagram-päivityksessä.

Fanit havaitsivat alun perin GiGin terveysongelmia kauden 3 ensimmäisessä jaksossa.

Se alkoi ruoansulatushäiriönä, mutta levisi nopeasti matkaksi sairaalaan, jossa lääkärit pelkäsivät, että hänen sydämessään oli jotain vialla.

Lue myös: 'Olen loistavassa kunnossa:' Steve Stricker valmistautuu palaamaan kilpagolfiin tänä keväänä, kuukausia tuhoisan sairauden jälkeen.

Mitä GiGi Derricolle tapahtui?

GiGi Derricon sairaus

GiGi käsitteli joitain hyvinvointiongelmia kauden 3 ensimmäisessä jaksossa.

Aluksi se vaikutti ruoansulatushäiriöltä, mutta se levisi sairaalakäynniksi, jossa lääkärit olivat huolissaan siitä, että hänen sepelvaltimosydämessä oli jotain vialla.

Sen jälkeen kun Deon ilmaisi huolensa sairaasta äidistään, joka ei ollut vielä saanut arviointia, esitys päättyi jättäen katsojat kiinnostuneiksi ja tuhoutuneiksi.

Sydäntäsärkevien uutisten jälkeen fanit tulvivat sosiaalista mediaa rukouksilla. 'Perheen täytyy olla järkyttynyt kuullessaan GG:n syövästä!!' yksi faneista huomautti. #TheDerricos”