Giada De Laurentiis yrittää löytää Barista italialaisia ​​naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin

Julkkis

WPR

Giada De Laurentiis on äskettäin osoittanut, että sekä keittiön sisällä että sen ulkopuolella hän on valmis kaikkiin pastahaasteisiin.

51-vuotias Food Network -näyttelijä vieraili äskettäin Barissa viimeisimmällä pysähdyspaikallaan Italian-matkallaan kumppaninsa kanssa. Shane Farley , 50, tytär Jade, 14, ja muut perheenjäsenet.

Isoäidit, jotka valmistavat orecchiette-pastaa käsin merenrantakaupungin kapeilla kujilla, ovat Etelä-Italian kaupungin tunnettu piirre. Vierailullaan De Laurentiis lähti luonnollisesti etsimään tunnettuja pastantuottajia.

Hän ohjasi faneja etsiessään naisia ​​Instagram Reelissä. Hän kirjoitti kuvan tekstiksi 'Dream Day - Making Orecchiette in Bari w/ Women Who Do It Best!'

Kokki, italialainen syntyperäinen, ja Jade aloittavat videon kävelemällä Barin kaduilla. Hän julisti: 'Yritän löytää naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin Barin kaduilta.

Giada De Laurentiis yrittää löytää Barista italialaisia ​​naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin

'Jos löydän ne, haluaisin ostaa jotain, mitä he tekevät kadulla. Siksi etsin sitä.'

Kun Tony Dallaran ”Come prima” soi taustalla, hän viitoittaa kohti ruuhkaisia ​​katuja ja katettuja kujia.

Kun italialainen kokkimestari lähestyy 'pieniä korvia' muotoilevaa naista yksinkertaisen pöydän ääressä, hän huomaa löytäneensä yhden pastanvalmistajasta. 'Olen todella innoissani. Löysin naisen!' Lisätty De Laurentiis.

Katso tämä postaus Instagramissa

Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) jakama viesti

Giada DeLaurentiis esittelee itsensä italiaksi, tervehtii naista ja istuutuu jopa pöytään harjoittelemaan omaa kielitaitoaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kun hän muotoilee orecchietteä, nainen antaa hänelle suunnan ja jopa huutaa 'Brava!' ja aplodit.

Italian gastronomisen matkan päätteeksi hän julkaisee kuvia tapahtumista, mukaan lukien yhdestä hetkestä, jolloin hän sai oman pastapussin mukaansa.

De Laurentiis tarjosi myös kotitekoisen orecchiette-reseptin Instagram Storyssaan. Resepti oli kirjoitettu puuhun, joka oli porattu katujen muurauksiin. lause 'kovaa työtä rakkaudella' ja ainesosat mannajauhot, vesi ja suola.

Säännöllisillä sosiaalisen median kuvilla heidän runsaista aterioistaan ​​ja nautinnollisista vesiurheilulajeistaan ​​De Laurentiis on pitänyt seuraajansa ajan tasalla miehistönsä seikkailuista heidän Italian-matkansa aikana.

Giada De Laurentiis yrittää löytää Barista italialaisia ​​naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin

Pari, joka on ollut yhdessä yli kuusi vuotta, esiteltiin Farley Instagram -julkaisussa aiemmin tässä kuussa.

He kaksi poseeraavat yhdessä veneessä suloisessa kuvassa. Vaikka Castro, la Perla del Salento, oli paikka, joka merkittiin tv-tuottajan Instagram-viestiin, siitä puuttui kuvateksti.

Seurueella näyttää olleen mahtava päivä osallistua vesiurheiluun ja veneilyyn. De Laurentiis näkyy hänen Instagram Storyssaan lähetetyllä videolla ajaessaan venettä ja heiluttaessaan kameraa.

Giada De Laurentiis yrittää löytää Barista italialaisia ​​naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin

Gourmet on tietysti viihtynyt matkoilla. De Laurentiis kuvasi leipää, kinkkua, salaattia, tomaattisalaattia basilikalla, oliiveilla ja mozzarellalla ja kirjoitti yhteen Instagram Stories -kuvaansa 'Lounas veneessä'.

Hän jakoi myös Instagram-tarinan, jossa oli kuva pasta-ateriasta, ja tekstit 'Dinner problem averted' ja 'Orecchiette 10/10'.