Ghosts kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja muita päivityksiä!

Viihde

WPR

Ghostsin kausi 2: peruutettu vai uusittu? Nyt on aika lähteä. Mathew Baynton, Simon Farnaby, Martha Howe-Douglas, Jim Howick, Laurence Rickard ja Ben Willbond tuottivat sitcomin 'Ghosts', joka perustuu samannimiseen brittiläiseen sarjaan.

Sarja seuraa Samanthaa ja Jaya, avioparia New Yorkista, kun he ostavat kauniin maalaistalon.

He haluavat muuttaa sen bed and breakfast -majoituspaikaksi, mutta he ovat yllättyneitä kuullessaan, että sitä kummittelee joukko outoja aaveita, jotka kuolivat siellä.

Samanthalla on kuolemanläheinen kokemus, jonka ansiosta hän näkee ja kuulee ne, mikä vaikeuttaa asiaa entisestään. Sen jälkeen kakkosella ja hengillä on hilpeä järki.

Fanit rakastavat esitystä sen ainutlaatuisen lähtökohdan ja hauskojen hahmojen vuoksi. Jos olet fani, olet varmasti utelias, uusitaanko ohjelma toiselle kaudelle.

Ghosts-kauden 2 julkaisupäivä

Ghosts kausi 2

' kummituksia Ensimmäinen kausi esitettiin CBS:llä 7. lokakuuta 2021 ja päättyi 3. maaliskuuta 2022. Ensimmäinen kausi sisältää 15 jaksoa, joiden kokonaiskesto on noin 21–22 minuuttia.

Mennään nyt toisen kauden yksityiskohtiin. Ohjelma on virallisesti uusittu toiseksi kaudeksi, joka alkaa 24.1.2022.

Kelly Bald , CBS Entertainmentin presidentti, vahvisti toisen kauden ylistäessään ensimmäisen kauden menestystä.

'Joe Port ja Joe Wiseman sekä fantastiset näyttelijät ja käsikirjoittajat ovat tehneet uskomatonta työtä mukauttaessaan Ghostsia Amerikan markkinoille ja tekemällä siitä omansa', hän sanoi lausunnossaan.

Joka viikko tämä terävä ja viehättävä esitys saavuttaa uusia luovia huippuja ja pelottaa samalla uusia yleisöjä.'

Tuottajat ovat antaneet hyväksyntänsä toiselle tuotantokaudelle, joten tuotanto alkaa pian.

Kuvausten ja jälkituotannon aikajanat sekä näyttelijöiden ja miehistön saatavuus sekä verkoston ohjelmakalenteri vaikuttavat siihen, milloin se esitetään.

Ghostsin kausi 2 saa ensi-iltansa vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä tai vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Lue myös: Doc Martin Kausi 10: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Ghosts kauden 2 juoni:

Ghosts kausi 2

Ensimmäisellä kaudella Samantha ja Jay Arondekar New Yorkista perivät maalaistalon ja alkavat kunnostaa sitä bed and breakfastiksi.

Heidän tietämättään kiinteistöä kummittelevat useat haamut, jotka kuolivat alueella edellisen vuosituhannen aikana.

Pelottavat kiinteistönvuokralaiset vastustavat pariskunnan suunnitelmia ja tekevät turhia yrityksiä pelotella heidät pois. Samantha puolestaan ​​​​melkein kuolee, kun yksi heidän epäonnistuneista yrityksistään johtaa siihen, että hän vierii alas portaikkoa.

Samantha ei vain selviä hengissä, vaan hän myös saa kyvyn nähdä ja kuulla henkiä, minkä hän aluksi torjuu.

Muutaman virheen jälkeen, joissa he yrittivät suistaa suunnitelmansa, henget alkoivat lämmetä Jaylle ja Samanthalle. Samantha käyttää sosiaalista mediaa ja Internetiä paljastaakseen haamut, mikä aiheuttaa Belalle, Jayn siskolle, ongelmia.

Kun Arondekarit valmistautuvat Thorfinnin viikinkihautajaisiin, Hetty yrittää turhaan poistua kartanolta Jayn ruumiissa. Myöhemmin Samantha ja Jay yrittävät yhdistää Sasappisin Shikiin, hänen pitkän matkan ihastukseensa.

Pete myös hyväksyy vaimonsa ja lähimmän ystävänsä petoksen hänen kuolemaansa edeltävinä päivinä. Lopulta hän rakastuu Albertaan, mutta tämä hylkää hänet, jolloin hän hakee apua kolerasta selviytyneeltä Nancylta.

Sam puolestaan ​​saa rauhan puhuttuaan äitinsä hengen kanssa. Hettyn ​​puolison haamu tuo jengille ongelmia kauden loputtua, mutta hän karkottaa hänet helvettiin.

Sam pakottaa Thorfinnin käymään terapeutin luona, kun hänellä on yökauhuja, kun taas Sasappis paljastaa ylpeänä perintöönsä.

Kausi 2 keskittyy todennäköisesti Arondekarsien ja heidän aavemaisten kumppaneidensa uusiin seikkailuihin sekä siihen, pystyykö Pete kostamaan Albertan lopulta.

Lisäksi, kun bed and breakfastin suosio kasvaa, Jay ja Samantha törmäävät hauskoihin ongelmiin.

Belan kasvava usko henkiin, Hettyn ​​itsepäinen pahuus ja haamujen menneisyys, jota tutkitaan edelleen, ovat kaikki tarinasäikeitä, joita voidaan jatkaa.

Lue myös: Tokyo Vice -kausi 1 Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Ghosts kausi 2 näyttelijätiedot

Päähenkilöitä Samanthaa ja Jayta esittävät Rose McIver ja Utkarsh Ambudkar toisella kaudella.

Asher Grodman Trevorina, Richie Moriarty Petenä ja Sheila Carrasco Susan AKA Flowerina palaavien näyttelijöiden joukossa.

  • Danielle Pinnock (Alberta),
  • Brandon Scott Jones (kapteeni Isaac),
  • Rebecca Wisocky (Hetty),
  • Hudson Thames (Crash)
  • Roman Zaragoza (Sasappis),
  • Devan Chandler Long (Thorfinn),
  • Stuart Fink (Stuart),
  • Arthur Holden (Creepy Dirk),
  • Cody Crain (Cody),
  • Betsy Sodaro Nancy).

Edellä mainittujen näyttelijöiden lisäksi uusia näyttelijöitä saattaa liittyä toiselle kaudelle uusina hahmoina.