Gerard Piqué Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Gerard Piqué on espanjalainen jalkapalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Barcelonassa. Hän on yksi historian menestyneimmistä keskuspuolustajista, sillä hän on voittanut lähes kaikki hänen nimeään kantavat palkinnot. Voit oppia kaiken hänen nettovarallisuudestaan, palkastaan, iästään, vaimostaan, pituudestaan ​​ja viimeisimmistä otsikoista täällä.

Hänen koulutuksensa alkoi kuuluisassa La Masia Academyssa. Hän debytoi FC Barcelonassa Manchester Unitedia vastaan ​​vuonna 2004.

Vuonna 2009 hän debytoi maajoukkueessa Espanjassa. Jonkin aikaa hän pelasi 22 ottelua Real Zaragozassa. Sen jälkeen hän palasi kotikaupunkiinsa Barcelonaan, jossa hän on pelannut siitä lähtien. Joukkueessa hän pelasi 586 ottelussa.

Gerard Piquén nimessä on pitkä lista saavutuksia. Kaksi vuotta peräkkäin hän on voittanut UEFA:n Mestarien liigan kahdella erillisellä joukkueella.

Hän oli avainjäsen Espanjan maajoukkueessa, joka voitti vuoden 2021 jalkapallon maailmanmestaruuden ja 2012 UEFA Euron. Gerard Piqué oli myös avainhenkilö Barcelonan kolmivoitoissa vuosina 2008-09 ja 2014-15.

Aikainen elämä

Gerard Pique Net Worth

Pique tai Gerard Pique Bernabeu syntyi 2. helmikuuta 1987 Barcelonassa, Espanjassa. Hänen äitinsä Joan Pique oli arvostetun selkävamma-erikoissairaalan johtaja Barcelonassa, ja hänen isänsä Montserrat Bernabeu oli liikemies.

Hänen intohimonsa jalkapalloon kehittyi nuorena, ja hänen vanhempansa merkitsivät hänet Barcelonan nuorisojärjestelmään vuonna 1997, kun hän oli 10-vuotias. Hän kävi läpi Barcelona FC:n lukuisat nuorten tasot ja ansaitsi valmentajiensa ja ikätovereidensa kunnioituksen puolustus- ja maalintekokykyistään.

Lue myös: Mark Attanasio Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Gerard Piquen elämäkerta

2. helmikuuta 1987 Gerard Pique Berbaneu, joka tunnetaan myös nimellä Pique, syntyi Barcelonassa, Espanjassa. Joan Piqué (isä) ja Montserrat Bernabeu (äiti) ovat hänen vanhempansa. Puolustajan ainoa sisarus on Marc Piqué.

Gerard Piquén palkka ja nettovarallisuus:

Gerard Pique Net Worth

Gerard Piqué on espanjalainen ammattijalkapalloilija, jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan 80 miljoonaa dollaria. Barcelona FC:n pitkällä puolustajalla Piquéllä on ollut useita ikimuistoisia tapahtumia jalkapallouransa aikana.

Häntä pidetään yhtenä planeetan parhaista puolustajista. Gerard on myös ollut Espanjan maajoukkueen säännöllinen jäsen. Hän kuului joukkueisiin, jotka voittivat maailmanmestaruuden vuonna 2010 ja Euroopan cupin vuonna 2012.

NETTOVARALLISUUS 80 MILJOONAA dollaria
AlkuperämaaEspanja
Syntymäpäivä2. helmikuuta 1987
AmmattiJalkapalloilija
Varallisuuden lähdeAmmattijalkapalloilija
Viimeksi päivitetty2022

Lue myös: Bart Bryant Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Klubiura

Pique lähti myöhemmin Barcelonasta liittyäkseen Manchester Unitedin nuorisojärjestelmään vuonna 2003. Vuonna 2004 hän esiintyi ensimmäisen kerran seurassa loukkaantuneen John O'Shean sijaisena Carling Cupin kohtaamisessa. Crewe Alexandra .

Gerard Pique debytoi Valioliigassa vuonna 2006 ja aloitti heti loukkaantuneen ensimmäisen joukkueen oikeanpuoleisen Gary Nevillen tilalla.

Gerard Pique Net Worth

Pique lainattiin Real Zaragozalle vuonna 2007 jatkamaan kehitystään, koska hänen asemassaan oli kova kilpailu.

Hän päätyi pelaamaan 22 ottelua LA Liga -joukkueessa ennen kuin palasi Manchester Unitediin ja teki comeo-esiintymisen Mestarien liigan kohtaamisessa Dynamo Kiovia vastaan, jonka he voittivat 4-1 Gerard Piquen maalinteossa.

Mainos

Vuonna 2008 hän allekirjoitti neljän vuoden sopimuksen poikaseuransa FC Barcelonan kanssa 5 miljoonan euron buyout-lausekkeella.

Espanjalainen pelasi ensimmäisellä kaudellaan Barcelonassa 45 ottelussa, teki kolme maalia ja vakiinnutti itsensä ensimmäisen joukkueen keskuspuolustajana.

Gerard Pique auttoi yhtä Pedro Rodriguezin tekemästä tasoitusmaalista ja työnsi ottelun jatkoajalle vuoden 2009 FIFA Club World Cupissa, jossa Barcelona voitti argentiinalaisen Club Estudiantesin ja voitti mestaruuden.

Kauden edetessä Gerard Pique jatkoi parantamistaan ​​keskuspuolustajana ja vakiinnutti lopulta itsensä yhdeksi LA Ligan parhaista. Hänellä oli myös keskeinen rooli Katalonian voitossa Manchester Unitedista vuoden 2011 Mestarien liigan finaalissa, jonka se voitti 3:1.

Gerard Pique Net Worth

Hän on vakiinnuttanut asemansa joukkueen tärkeänä jäsenenä auttaen klubia voittamaan useita LA Liga -tittelit sekä muita kotimaisia ​​palkintoja. Hän on pelannut Barcelonassa 374 ottelussa ja tehnyt 29 maalia.

Lue myös: Marion Barber Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Rakkaus Elämä & Perhe

Piquen vaimo on tunnettu jalkapallofanien keskuudessa. Piquen vaimo on aikansa tunnettu laulaja. Vuonna 2011 hän meni naimisiin tunnetun laulajan Shakiran kanssa.

Hänen vaimonsa on yksi syy Piquen julkkikseen. Shakiralla on eniten seuraajia sosiaalisessa mediassa. Milan Pique Mebarak ja Sasha Pique Mebarak ovat parin kaksi ihanaa lasta.

Pariskunta viettää upeaa aikaa yhdessä. Piqueä pidetään myös yhtenä planeetan houkuttelevimmista jalkapalloilijoista.

Henkilökohtainen elämä

Gerard Pique Net Worth

Gerard Pique on Shakiran, yhden maailman parhaista naismuusikoista, ylpeä puoliso. Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoissa Etelä-Afrikassa pari tapasi.

He menivät naimisiin vuonna 2011 ja ovat olleet yhdessä siitä lähtien. Heidän liitostaan ​​on syntynyt kaksi ihanaa lasta.