George Foreman Net Worth: Katsele hänen uraansa ja hänen yksityiselämäänsä!

Nettovarallisuus

WPR

Entinen ammattinyrkkeilijä George Edward Foreman on myös kirjailija, yrittäjä, pappi ja entinen ammattinyrkkeilijä. Hän osallistui nyrkkeilyyn vuosina 1967-1997 ja ansaitsi nimimerkin 'Big George'.

Hän voitti olympiakultaa ja on kaksinkertainen raskaansarjan maailmanmestari. Hän teki nimensä yrittäjänä George Foreman Grillissä.

Aikainen elämä

George Foremanin nimellä on eri sukupolville vaihtelevia konnotaatioita. Jotkut saattavat muistaa nuoren texasilaisen, vain 24-vuotiaan miehen, joka tyrmäsi Smokin’ Joe Frazierin vuonna 1973.

sama nyrkkeilijä, joka kärsi ensimmäisen tappionsa Muhammad Alia vastaan ​​vuoden 1974 Rumble in the Jungle -pelissä. Rumble oli kuuluisa konflikti, joka tapahtui Zairessa ja oli Oscar-palkitun elokuvan When We Were Kings keskipiste.

Nuoremmat saattavat tuntea paremmin George Foremanin Meineke-pakokaasujärjestelmien ja George Foremanin vähärasvaista vähentävän grillauskoneen iloisena TV-myyjänä.

Marshallissa, Texasissa, 10. tammikuuta 1949 syntyi George Foreman. Hän kasvoi Houstonissa kuuden sisaruksen kanssa. Vaikka J.D. Foreman kasvatti hänet, Leroy Moorehead oli hänen todellinen isänsä.

George myönsi muistelmissaan, että hänellä oli vaikea lapsuus. Hän lopetti koulunkäynnin 15-vuotiaana ja alkoi ryöstää ihmisiä. Vuotta myöhemmin hän suostutteli äitinsä ilmoittamaan hänet Job Corpsiin, koska hän oli päättänyt muuttaa elämässään.

Job Corpsin kautta hän haki GED:tä opiskellessaan muurarina ja puuseppänä. Muuttuttuaan Pleasantoniin Kaliforniaan hän aloitti nyrkkeilyharjoittelun.

Lue lisää: Kyle Richards Net Worth: Kuinka paljon Kyle Richards on tienannut vuonna 2022?

George Foremanin nettoarvo

George Foremanin nettoarvo

300 miljoonaa dollaria on George Foremanin arvioitu nettovarallisuus. George Foreman on merkittävä esimerkki saavutuksista ja sitkeydestä. Hän on uudestisyntynyt kristitty lähetyssaarnaaja, kaksinkertainen raskaansarjan nyrkkeilyn maailmanmestari, olympiakultamitalisti, multimiljonääri liikemies ja nyrkkeilijä.

Vaikka George Foremanilla on varakkaat tulot, saatat yllättyä kuullessani, että vain pieni osa hänen varallisuudestaan ​​tulee nyrkkeilystä.

Itse asiassa 1980-luvulla Foremanilla oli verrattain alhainen 5 miljoonan dollarin nettovarallisuus nyrkkeilyuransa huipulla, kun hänestä tuli ammattilainen vuonna 1969 ja hän keräsi hämmästyttävän uran yhteensä 76 voittoa 81 kilpailusta.

Onneksi Foreman on tällä hetkellä erittäin varakas mies, koska hänen nimeään kantava grilli on arvostettu.

Lue lisää: Wiz Khalifa Net Worth: Tutustu tarkemmin hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Ura

Foreman voitti kultamitalin raskaansarjan nyrkkeilykilpailussa 1968 kesäolympialaiset Mexico Cityssä. Tänä aikana Yhdysvalloissa järjestettiin mellakoita kansalaisoikeuksista ja Vietnamista. Edelleen oli epäselvää, tukeeko afroamerikkalainen yhteisö Yhdysvaltain strategiaa vai ei.

Seuraavana vuonna Foreman päätti aloittaa nyrkkeilyn ammattimaisesti ja kävi laajan ja vaativan nyrkkeilykoulutuksen.

George Foremanin nettoarvo

Ihmiset hyökkäsivät Foremanin kimppuun kaikista hänen voitoistaan ​​huolimatta ja väittivät, että tämä onnistui vain ottamalla vastaan ​​on-been.

Foremanin elämä sai uuden käänteen vuonna 1977. Vaikka hän voitti Pedro Agoston Floridassa, hän jäi alle Jimmy Youngin Puerto Ricossa.

Foreman ilmoitti paluustaan ​​40-vuotiaana vuonna 1987, mikä järkytti kaikkia, kun hän oli ollut poissa kehästä kymmenen vuotta. Kalifornian Sacramentossa hän voitti Steve Zouskin neljännellä kierroksella huolimatta siitä, että hän oli huonossa kunnossa.

Hän voitti risteilysarjan mestarin Dwight Muhammad Qawi yhdessä hänen yhdeksästä voitosta vuonna 1988, mikä on huomattavaa.

Lue lisää: Wiz Khalifa Net Worth: Tutustu tarkemmin hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Yksityiselämä

George Foremanin nettoarvo

Mary Joan, Georgen vaimo, ja hän ovat olleet kumppaneita siitä vuodesta lähtien. Yhteensä hänellä on 12 lasta lukuisista kumppanuuksistaan.

Hän meni aiemmin naimisiin Adrienna Calhounin (1971–1974), Cynthia Lewisin (1977–1979), Sharon Goodsonin (1981–1982) ja Andrea Skeeten (1982–1985). Kaikki hänen viisi poikaansa ovat nimeltään George Edward Foreman, kun taas hänen kahdella tyttärellään on toinen nimi George (paitsi yksi tytär nimeltä Georgetta).

Vaikka Foreman vaati, että kaikki hänen lapsensa valmistuvat korkeakoulusta, osa heistä astui silti kehään tutkinnot kädessään. George III voitti juuri ensimmäisen ammattinyrkkeilytaistelunsa jatkaen isänsä aloittamaa nyrkkeilyperintöä.

Tyttärellä Freedalla oli lyhyt ura jakamassa iskuja, 4-1. Tytär Natalie on kunnianhimoinen laulaja, joka on valinnut toisen polun. Papa George etsii jatkuvasti uusia tapoja laajentaa yritystään, sillä hänen perheensä on kiireinen oman ammatin harjoittamiseen.