George Clooneyn nettoarvo: Kuinka George rikastui?

Nettovarallisuus

WPR

George Timothy Clooney on kuuluisa amerikkalainen näyttelijä ja ohjaaja, joka syntyi 6. toukokuuta 1961.

Hän on voittanut useita palkintoja työstään alalla, mukaan lukien British Academy Film Award, neljä Golden Globea, neljä Screen Actors Guild Awards -palkintoa ja kaksi Oscar-palkintoa (yksi näyttelemisestä ja yksi tuotannosta). Hänet palkittiin AFI Life Achievement Award -palkinnolla vuonna 2018.

Aikainen elämä

Clooney syntyi 6. toukokuuta 1961 Nina Brucelle (kauneuskuningatar ja kaupunginvaltuutettu) ja Nick Clooneylle (entinen ankkuri ja TV-juontaja) Lexingtonissa, Kentuckyssa.

Clooney, joka kasvatti roomalaiskatolisessa uskossa, on alkanut tunnistaa aikuiselämänsä agnostikkona. Valmistuttuaan Blessed Sacrament Schoolista Fort Mitchellissä Kentuckyssa hän muutti perheineen Masoniin Ohioon.

Lue lisää: Jimmy Mistryn nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämäkerta ja ura!

Muutettuaan takaisin Kentuckyyn George Clooneylla diagnosoitiin Bellin halvaus, joka aiheuttaa kasvohalvauksen seitsemännen kouluvuoden aikana.

Clooney sanoo, että se oli koetteleva vuosi koulussa hänen kestämänsä kiusaamisen vuoksi, mutta se meni lopulta ohi.

george clooney nettovarallisuus

Sen lisäksi, että hän oli koripallo- ja kellariurheilufanaatikko, hän kokeili myös Cincinnati Redsin baseballjoukkueessa valmistuttuaan lukiosta, mutta hänet leikattiin. Vuodesta 1979 vuoteen 1981 Clooney opiskeli Northern Kentuckyn yliopistossa tarkoituksenaan opiskella yleisradiojournalismia.

Uratulot

Vuoden 1996 elokuva 'One Fine Day' oli yksi hänen ensimmäisistä merkittävistä tulonlähteistä, ja se maksoi hänelle 3 miljoonaa dollaria.

Singlen ”Batman” cameo tuotti hänelle 10 miljoonaa dollaria, ”Out of Sight” 10 miljoonaa dollaria, ”The Perfect Storm” 8 miljoonaa dollaria, ”Intolerable Cruelty” 15 miljoonaa dollaria, ”Ocean's Eleven” 20 miljoonaa dollaria (a uran huippu), ja 'Ocean's Thirteen' toi hänelle 15 miljoonaa dollaria.

Georgen elokuva- ja televisioura on tuottanut hänelle arviolta 200 miljoonaa dollaria ennen veroja.

Kuinka George rikastui?

Pääosassa 'Ocean's Eleven' -elokuvassa vuonna 2001 vakiinnutti hänen paikkansa vilpittömässä mielessä Hollywoodin A-listassa.

Sieltä hän näytteli jatko-ohjelmissa, kuten 'Ocean's Twelve' ja 'Ocean's Thirteen', sekä elokuvissa, kuten 'Gravity', 'Michael Clayton' ja 'The Perfect Storm'. George Clooney ei ole vain lahjakas näyttelijä, vaan myös ohjaaja, tuottaja ja kirjailija.

Mikä on George Clooneyn nettovarallisuus ja palkka?

george clooney nettovarallisuus

Amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja, yrittäjä ja kampanjoija George Clooney on Nettoarvo 500 miljoonaa dollaria. George Clooneyta pidetään yhtenä maailman tunnetuimmista näyttelijöistä.

NETTOVARALLISUUS:500 MILJOONAA dollaria
Ammatti:Ammattimainen näyttelijä
Syntymäaika:6. toukokuuta 1961 (61-vuotias)
Maa:Yhdysvallat
Korkeus:5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)

Jokainen elokuvatyö tuo hänelle tyypillisesti vähintään 20 miljoonaa dollaria. George perusti myös tequilayrityksen Casamigos vapaa-ajallaan. George ja hänen kumppaninsa myivät Casamigosin Diageolle vuonna 2017 miljardilla dollarilla. Saat lisätietoja ostoksesta alta.

Tequila Venture

Clooney myi menestyksensä casamigos tequila tuotemerkki vain kaksi viikkoa kaksosten syntymän jälkeen.

Yhteistyössä ravintoloitsija- ja supermallivaimon Cindy Crawfordin aviomiehen Rande Gerberin ja liikemies Michael Meldmanin kanssa Clooney myi yrityksen Diageolle raportoidulla miljardilla dollarilla.

Vuonna 2013 Clooney, Gerber ja Meldman lanseerasivat Casamigosin, jonka nimi on käännettynä 'ystävien taloksi', ja huippuluokan tequila sai pian omistautuneen suosion A-listan näyttelijöiden ja hienojen alkoholijuomien harrastajien keskuudessa.

CNBC raportoi, että Diageo maksoi yrityksestä 700,0 miljoonaa dollaria, ja ylimääräinen 300,00 miljoonaa dollaria riippuu myyntituloksesta seuraavan vuosikymmenen aikana.

George Clooneyn omaisuus

George Clooneylla on useita koteja. Hänellä on omaisuutta kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Italiassa, Los Angelesissa, Meksikossa, Englannissa jne.

George Clooneylla ei ole valtavaa kokoelmaa autoja. Hänen luksusautojensa kokoelmaan kuuluu Tesla roadster, Lexus LS, Chevrolet Corvette V8 C1 Cabriolet jne.

Henkilökohtainen elämä

george clooney nettovarallisuus

Georgen treffihistoria on melko laaja. Hän on ollut yli kymmenen naisen kanssa yhtä aikaa. Vuosina 1987-1989 hän seurusteli näyttelijä Kelly Prestonin kanssa.

Hän antoi hänelle lahjaksi Maxiksi nimeämän sian, mutta hän päätyi pitämään eläimen eron jälkeenkin. Hän väitti, että hänen ystävyytensä sian kanssa oli pidempi kuin mikään muu ystävyys, joka hänellä oli ollut. George meni naimisiin näyttelijä Talia Balsamin kanssa vuonna 1989.

Heidän avioeronsa tapahtui vuonna 1993 tuskin neljän vuoden avioliiton jälkeen. Seuraavina vuosina George seurusteli lukuisten naisten kanssa ennen kuin löysi pysyvän rakkauden Amal Clooneyn kanssa.

Vuosi vuoden 2014 häiden jälkeen pariskunta sai koiran seuraavana vuonna. Alexander ja Ella, heidän identtiset kaksosensa, olivat upea lahja onnelliselle pariskunnalle. George väitti haastattelussa, että hän ja Amal eivät osaa puhua italiaa, mutta heidän lapsensa osaavat.

Lue lisää: Mikä on Bill Turnbullin nettoarvo hänen kuolemansa hetkellä?

Kiinteistöportfolio

Sekä Georgella että Amalilla on maailmanlaajuinen kiinteistösalkku. Georgen 30 miljoonan dollarin kartano Como-järvellä Italiassa, jonka hän osti vuonna 2002, on kiistatta hänen tunnetuin omaisuutensa.

'ER' -maineensa huipulla vuonna 1995 hän käytti 2,2 miljoonaa dollaria kartanoon Studio Cityssä Kaliforniassa, jonka hän nyt jakaa vaimonsa kanssa. Nykyään tämän kodin arvo on todennäköisesti yli 10 miljoonaa dollaria.

Heidän monien kiinteistöjen joukossa on 7 miljoonan dollarin kartano Berkshiressä Englannissa ja asunto New Yorkissa. Georgen ja Amalin omaisuuden arvo on 100 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR