George Carlin Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Amerikkalaisella koomikolla, näyttelijällä ja yhteiskuntakriitikolla George Carlinilla oli omaisuus 30 miljoonaa dollaria . Musta humoristi George Carlin tunnettiin kiistanalaisten aiheiden, kuten politiikan, uskonnon ja ihmismielen, syventymisestä. Hänet tunnettiin 'vastakulttuurikoomikkojen dekaanina' ja häntä pidettiin yhtenä aikansa tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista stand-up-koomikoista.

George Carlinin nettoarvo

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:12. toukokuuta 1937 – 22. kesäkuuta 2008 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti:Näyttelijä, televisiotuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä:

George Carlin Net Worth

Hän syntyi New Yorkissa 12. toukokuuta 1937 ja kuoli Santa Monicassa Kaliforniassa 22. kesäkuuta 2008. Hän oli The Sunin mainospäällikön Patrick Carlinin, irlantilaisen maahanmuuttajan, ja hänen sihteerinsä, amerikkalaisen Mary Bearyn poika. irlantilaisista sukujuurista. Carlin kasvoi roomalaiskatolisessa perheessä, mutta hän torjui uskonnon.

Hänen isänsä alkoholismin vuoksi hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan kahden kuukauden ikäinen. Hänet kasvattivat hänen äitinsä ja vanhempi veljensä Patrick Jr. 18-vuotiaana Carlin värväytyi Yhdysvaltain ilmavoimiin, jossa hänet koulutettiin tutkateknikkoksi. Hän kokeili myös kättään kiekkoilijana Shreveportissa, Louisianan KJOE-radioasemalla, mutta tulokset vaihtelivat.

Lue myös: Kate McKinnon Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura:

Kun hän oli teini-ikäinen, hän tapasi DJ-toverinsa Jack Burnsin, ja he muodostivat komediaduon. The Wright Brothers, KDAY:n aamushow Hollywoodissa, luotiin sen jälkeen, kun pariskunta saapui Kaliforniaan ja kokosi koe-nauhan. Vaikka heidän tiensä erosivat kahden vuoden työskentelyn jälkeen, he pysyivät läheisinä ystävinä.

Kun Carlin oli 60-vuotiaana, hän tienasi noin 250 000 dollaria vuodessa, ja 1970-luvulla hän alkoi muuttua persoonaksi, joka teki hänestä kuuluisan. F.C.C.:n tapaus v. Pacifica Foundation, jossa korkein oikeus puolsi 5–4 hallituksen valtuutta säännellä julkisissa radioissa lähetettävää siveetöntä materiaalia, kiersi Carlinin ja hänen ' Seitsemän likaista sanaa ”komediarutiinia. Vuonna 1977 hän kuvasi ensimmäisen 14 stand-up-erikoissarjasta, jotka hän teki HBO:lle.

George Carlin Net Worth

Myöhään urallaan, Carlin alkoi keskittyä kritisoimaan modernia amerikkalaista yhteiskuntaa vitseissään. Hän viittasi usein ajankohtaisiin tapahtumiin Yhdysvalloissa ja satirisoi amerikkalaisia ​​ylilyöntejä. Kolmen vuosikymmenen ajan hän oli säännöllinen esiintyjä ja vieraileva juontaja The Tonight Showssa ja isännöi ensimmäisen jakson. Saturday Night Live .

Lenny Brucen ja Richard Pryorin jälkeen Carlin sijoittui toiseksi Comedy Centralin 100 parhaan stand-up-koomion listalla vuonna 2004. Alle neljä kuukautta ennen kuolemaansa hän kuvasi viimeistä HBO-erikoissarjaansa 'It's Bad for Ya'. Vuonna 2008 hänen tilalleen luovutettiin Mark Twain -palkinto amerikkalaisesta huumorista muistomerkiksi edesmenneelle kirjailijalle.

Lue myös: Rick Harrison Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä:

Elokuussa 1960 ollessaan kiertueella Burnsin ja Carlinin kanssa Daytonissa Ohiossa Carlin tapasi Brenda Hosbrookin, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1961 hänen vanhempiensa kotona Daytonissa. 15. kesäkuuta 1963 pariskunnalle syntyi Kelly. Pariskunta avioitui uudelleen Las Vegasissa vuonna 1971 ja uudisti lupauksensa.

Vuonna 1997, Carlinin 60-vuotispäivän aattona, Brenda menehtyi maksasyöpään. Hän tapasi komediakirjailija Sally Waden pian vaimonsa kuoleman jälkeen, ja kaksikko meni naimisiin yksityisessä seremoniassa vuotta myöhemmin. He olivat naimisissa kymmenen vuotta ennen kuin hän kuoli vuonna 2008.