Geoffrey Paschel, tosishow'n 90 päivän sulhanen jäsen, ei saanut uusintakäsittelyä sen jälkeen, kun hänet tuomittiin perheväkivallasta

Julkkis

WPR

In Touch on vahvistanut Geoffrey Paschelin, entisen 90 päivän sulhanen julkkiksen, esiintymiset oikeudessa. Kun Paschel tuomittiin perheväkivallasta ja tuomittiin 18 vuodeksi vankeuteen, hän pyysi uudelleenkäsittelyä ja osallistui tapauksensa käsittelyyn.

Tuomari hylkäsi istunnossa hänen pyynnön uudelleenkäsittelystä ja antoi hänelle 30 päivää valitusaikaa.

Helmikuussa Paschel, 44, pyysi uudelleenkäsittelyä, kuten In Touch raportoi. Kesäkuussa 2019 hänet tuomittiin 18 vuodeksi vankeuteen, ja hänet todettiin syylliseksi törkeästä sieppauksesta, perheväkivallasta ja hätäpuhelujen häirinnästä epäillyn tapauksen johdosta, joka koski hänen ex-morsaansa, Kristen Wilsonia.

Geoffrey Paschel, tosishow

In Touchin saaman valaehtoisen lausunnon mukaan Pascal tarttui Wilsonin kaulaan, löi hänen päänsä seinään ja 'kielsi hänen poistumasta asunnostaan' väitetyn yhteenoton aikana. Kun Paschel kohtasi viranomaiset, hän väitti, että Wilsonin vammat olivat 'itse aiheutettuja'.

Vain muutama viikko ennen hänen tosi-tv-debyyttiään TLC:ssä 90 päivän sulhanen : Ennen 90 päivää Tennesseen syntyperäinen teki uutisen kotiväkivallasta. Vaikka Varya Malina oli tuolloin pitkän matkan rakastaja, hän kirjoitti heidän romanssistaan. Huolimatta siitä, että he kihlautuivat kauden finaalissa, Paschelia ja 30-vuotiasta venäläistä ei pyydetty kuvaamaan kaikkea vuonna 2020 meneillään olevan oikeustaistelun vuoksi.

Paschel myönsi, että hänen poissaolonsa tapaamisesta johtui oikeudellisista syistä, mutta hän väitti olevansa syytön tuolloin. Instagram Liven aikana kesäkuussa 2020 Paschel kommentoi: 'En ole pahoillani, etten ollut siinä.' Koska joku mainitsi jotain, he haluavat pitää minut poissa kaikesta.

Geoffrey Paschel, tosishow

Se on naurettavinta mitä olen koskaan kuullut. On aika saada oikeusjuttuni päätökseen ja elämäni jatkaa eteenpäin. Älä saa sellaista vaikutelmaa, että salailen mitään siitä, kuinka hyvin elämässäni menee tällä hetkellä. 'Hän sanoi, hän sanoi, että roskaa' puhun siitä.' Mutta olen hyvin varusteltu. Loppujen lopuksi tein asiani huolellisesti ja olen – tiedätkö, minä olin se, joka oli siellä.”

Malinan perheväkivaltaa koskevassa oikeudenkäynnissä meneillään olevan oikeudenkäynnin vuoksi Paschel on antanut hänen oleskella tilapäisesti Tennessee-talossaan, kunnes hän odottaa oikeudenkäyntiä. Niin kauan kuin Paschel on pidätettynä Northeast Correctional Complexissa Mountain Cityssä Tennesseen osavaltiossa, hän on puhunut äänekkäästi tukestaan ​​hänelle sosiaalisessa mediassa. Muutamaa kuukautta myöhemmin, huhtikuussa, hän dokumentoi matkansa vierailla Paschelin luona vankilassa sosiaalisessa mediassa.

Geoffrey Paschel, tosishow

Ylivoimaisista tunteista huolimatta ensimmäinen vierailu oli aivan korvaamaton. Kun tapasimme ensimmäisen kerran lentokentällä Venäjällä, meistä molemmista tuntui samalla tavalla. Sulhastaan ​​ja hänestä otetun Instagram-kuvan otsikossa Malina sanoi: 'Hyppäsin ja nyyhkäisin, kun hän virnisti ja vitsaili pitävänsä minua isänäni.' Kun palasin vierailulta, aioin lähteä heti live-lähetykseen, mutta en voinut kerätä siihen energiaa. Mielenterveyteni vuoksi päätin, että parasta, mitä voin tehdä, oli mennä piiloon, jossa kukaan ei nähnyt tai kuullut minua.

'Päivän päätteeksi, hyvät yöunet ja miellyttävän keskustelun jälkeen perheeni ja läheisten ystävieni kanssa, tunnen olevani raikas, toipunut ja valmis vierailuni toiseen päivään', hän sanoi. Kuten taas, arvostan suuresti rohkaisuasi ja apuasi. Tänä aamuna olin hämmästynyt muistiinpanosi suloisuudesta ja huomaavaisuudesta. 'Paljon rakkautta ja kunnioitusta #geoffreyandvaryalle ja heidän 90 päivän kihlasuhteelleen!'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: