Genshin Impact 2.8: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Viihde

WPR

Genshin Impact -version 2.8 julkaisupäivä on asetettu heinäkuulle, ja miHoYo on vahvistanut yhden bannereista, kun taas vuotoja on ilmennyt muualla.

Saatamme edelleen luvun 2.7 kesäkuussa ennen kuin versio 2.8 julkaistaan. Tämä jakso esittelee Yelanin heti ja Xiaon uusinnan ja esittelee sitten toisen uuden hahmon nimeltä Kuki Shinobu osana Arataki Itto -toistoa.

Vaikka version 2.7 julkaisua odotetaan innolla, jotkut pelaajat odottavat, pitäisikö heidän pelastaa primogeminsa.

Genshin Impact 2.8 julkaisupäivä

Genshin Impact 2.8 on määrä julkaista 13. heinäkuuta 2022. Tämä on johdettu Hoyoveren 19. toukokuuta julkaisemasta ilmoituksesta, jossa sanottiin paitsi 2.7 -päivitysten tarkistetun julkaisupäivän lisäksi myös, että perinteinen kuuden viikon korjausjakso jatkuu 2,8-korjaukset saapuvat heinäkuussa.

Genshin Impact 2.8

Vaikka tämä voi muuttua, jos tulee toinen viivästys, tämä on silti melko vankka aikomus Hoyoveren taholta, joten voimme ottaa sen toistaiseksi ilmoitettuna.

Lue myös: Haikyuu kausi 5: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Golden Apple Archipelago Characters in Genshin Impact 2.8

No, näyttää siltä, ​​että GAA on tällä kertaa melko täynnä, sillä varhaiset vuodot viittaavat siihen, että seuraavat hahmot ilmestyvät kesäsaarelle:

Kazuha, Fischl, Xinyan, Yun Jin, Mona, Venti, Xiangling, Kazuha, Fischl, Xinyan, Yun Jin, Mona, Venti, Xiangling

Viimeisimpien vuotojen ja raporttien mukaan Dendro Archon Kusanalin kuolevainen nimi on Nahida.

Voimme vahvistaa ainakin neljän aiemmin mainitun hahmon olemassaolon tämän valokuvan avulla. Fischl, Kazuha, Mona, Xinyan ja Kazuha Hahmoilla neljästä eri maasta, se näyttää kiehtovalta tapahtumalta.

Ilmoitus voidaan mahdollisesti pitää Kazuhan uusinnan vahvistuksena. Vuoden odotuksen jälkeen 5 tähden Anemo Swordsman on palannut, emmekä voisi olla onnellisempia!

Genshin Impact 2.8 -bannerit

Genshin Impact 2.8

Heizou on huhuttu tuleva hahmo, jonka Hoyovere paljasti lopulta – ja virallisesti – 16. toukokuuta. Heizoun kykytiedot on myös vuotanut verkkoon Honey Hunterin kaltaisilla sivustoilla 2.8-beetaversion pelitietojen ansiosta.

Tämä seuraa Yelanin ja Kuki Shinobun jalanjälkiä, kaksi uutta hahmoa, jotka paljastettiin aiemmin ja esiteltiin 2.7-betaversiossa ja jotka ovat nyt virallisesti esillä Genshin Impact -bannereissa versiossa 2.7.

Vaikka Heizoun bannerin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, emme olisi yllättyneitä, jos hän ei ilmestyisi päivityksessä 2.8 jossain vaiheessa.

Ensimmäinen kiinteä Heizou-huhu nousi esiin helmikuun puolivälissä tunnetun Genshin-vuotojen Ubatchan ansiosta:

Heizoun ilmoituksen ja 2.8-beetan alkamisen jälkeen toinen luotettava vuotaja nimettiin Lumia ennusti, että Heizou sisällytetään korjaustiedoston ensimmäiseen banneriin:

Heizoun huhutaan olevan neljän tähden hahmo, joka on samanlainen kuin Kuki Shinobu, mikä tarkoittaa, että hän esiintyy lähes varmasti neljän tähden valintana toisessa (neljän tähden) hahmobannerissa.

Lue myös: Charlotte Anime -kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Genshin Impact 2.8 -tapahtumat

Genshin Impact 2.8

Varmennettuja Genshin Impact 2.8 -tapahtumia ei ole, mutta verkossa on esiintynyt erilaisia ​​huhuja, jotka perustuvat 2.8 beta -vuotoon. Mukaan Genshin Intel , voisimme saada uuden tapahtuman, jossa Fischl nappataan ilmaiseksi:

Puhutaan jopa palapelin minipelistä.

Genshin Impact 2.8 -suoratoisto

Genshin Impact 2.8 -suoratoistoa ei ole vielä julkistettu, mutta aiemmat suorat lähetykset ovat tapahtuneet noin 10–12 päivää ennen suuren korjaustiedoston julkaisupäivää.

Kun julkaisupäivä on 13. heinäkuuta, webcast-lähetys tapahtuisi perjantain 1. heinäkuuta ja maanantain 4. heinäkuuta välisenä aikana. Hoyoveressa on jo perinne lähettää suoratoistolähetyksiä viikonloppuisin.

Siinä on kaikki, mitä tiedämme Genshin Impact 2.8:sta tällä hetkellä. Tutustu Genshin Impact -tasoluetteloomme nähdäksesi, ketkä ovat parhaita hahmoja juuri nyt, sekä Genshin Impact -koodejamme ilmaisille tärkeimmille helmille.