Gemma Owenin poikaystävä vuonna 2022: Katso hänen aiemmat suhteensa!

Treffit

WPR

Love Islandin voittajat julkistetaan muutaman minuutin sisällä, ja Luca Bishin kanssa finaaliin edennyt kouluratsastaja Gemma Owen saattaa olla yksi heistä.

Huolimatta kilpailun aikana tapahtuneista ylä- ja alamäistä kaksikko pääsi finaaliin asti, ja kuten Gemman äiti Louise sanoi Meet the Parents -jaksossa, Lucalla näyttää olevan Michael Owenin siunaus.

Vaikka he kilpailevat nyt Davide Sanclimentin ja Ekin-Su Cülcülolun kanssa, kumpikaan pariskunnista ei pysty varastamaan rahaa tänä vuonna, koska perinteinen käänne hylättiin.

Kuka on Gemma Owenin poikaystävä?

Halkeamia alkoi ilmestyä viime viikolla Billy Brown jäi kiinni flirttailemasta Gemman kanssa palattuaan Casa Amorista. Love Islandin rakastajat Gemma Owen ja Luca Bish ovat olleet pari siitä lähtien, kun yleisö liitti heidät yhteen ensimmäisenä päivänä, ja he ovat olleet täysin ihastuneet toisiinsa siitä lähtien.

Gemma Owenin poikaystävä

Luca aloitti sen jälkeen, kun otteita Billyn flirttailevista keskusteluista Gemman kanssa näytettiin Movie Nightissa, kun hän huusi: 'Luota minuun, kun sanon, että jos hän haluaa pelata pelejä kanssani, leikin sen kanssa', Gemman vastalauseista huolimatta. että he olivat 'vain kavereita', koska he tunsivat toisensa jo ennen huvilaan tuloaan.

He sopivat pian seuraavana päivänä ja näyttivät liikkuvan oikeaan suuntaan, kunnes he pudottivat pommin. Josh Samuel Le Grove myönsi, että Luca ei ehkä ole oikea vastine Gemmalle.

Lue lisää: Seurustelevatko Jenna Fischer ja John Krasinski? John Krasinski selventää, ettei hän ollut 'todella rakastunut' Jenna Fischeriin

Joshia haastateltiin Heat's Under The Duvet -sarjan viimeisintä jaksoa varten yhdessä Coco Lodgen ja Chyna Millsin kanssa, jossa hän jakoi mielipiteensä, että Gemma 'geeliytyisi paremmin' toisen saarelaisen kanssa.

Josh vastasi: 'En kutsuisi peliä. Luulen, että he pelaavat jotain muuta. Jotkut ihmiset näyttävät minusta tyytyväisiltä. He saattavat tulla paremmin toimeen joidenkin ihmisten kanssa, mutta mielestäni he eivät ota mahdollisuutta.

Meidän piti tietysti nimetä nimet, ja Josh sanoi: 'Uskoin jo, että ulkopuolelta Gemma ja Billy voisivat toimia hienosti, mutta ilmeisesti Casalta on vähän myöhäistä tehdä se.

Gemma Owenin treffihistoria

O'Neill, Jacques

Gemma Owenin poikaystävä

Gemman viimeisin suhde oli rugby-pelaajan kanssa Jacques O’Neill ; he olivat yhdessä kahdeksan kuukautta ennen kuin he erosivat.

He olivat seurustelleet kahdeksan kuukautta ennen kuin erosivat 'puolitoista vuotta sitten', Gemma tunnusti, kun 23-vuotias Castleford Tigersin pelaaja saapui huvilaan.

Lue lisää: Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee? Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Jacques on vihjannut, että ero johtui hänen rugbyurastaan, sanoen: ”Erosin exäni kanssa ja sitten seurustelin jonkun muun kanssa. Sain tuon vamman, kun kiinnitin erityistä huomiota rugbyyn.

Sen täytyy olla oikea henkilö oikeaan aikaan, hän jatkoi.

Vihreä, Cameron

Gemma Owenin poikaystävä

Jalkapalloilijan Cameron Greenin kerrotaan myös romansoineen Gemmaa, ja huhujen mukaan hän valmistautuu liittymään Love Islandin talo .

Cameronilla, 23, entisellä Wrexham AFC:n pelaajalla, huhutaan olleen kerran lyhyt suhde Gemman kanssa. Yhdessä vaiheessa hän jopa vietti aikaa hänen kotonaan ja tutustui hänen perheeseensä.

Hänen perheensä piti hänestä aidosti, varsinkin kun hän oli aktiivinen ja omistautunut jalkapalloilija, ystävä kertoi The Sunille sunnuntaina. Myöhemmin kaudella hänen saapumisensa huvilaan voi saada hänet itkemään.

Lue lisää: Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee? Onko Jamira 'Cuban Link' Haines 50 Centin tyttöystävä?

He tulevat todella hyvin toimeen ja näyttävät upeilta yhdessä.

Lähde on sittemmin kiistänyt huhut, jotka nousivat esiin pian sen jälkeen, kun paljastettiin, että Cameronin toimikausi Wrexhamissa oli päättynyt.

Gemman tiedottajan mukaan 'Gemma ja Cameron eivät ole koskaan seurustelleet.' Callumin ei ole määrätty esiintymään Love Islandilla Metron mukaan. He ovat vain kavereita.