Gaten Matarazzo keskustelee Stranger Things 4:n kuvaamisesta ja mitä videopelejä Dustin rakastaisi

Julkkis

WPR

Gaten Matarazzo on nousussa Stranger Things 4: Volume 1:n valtavan suosion ja kesän Broadway-kihlauksen ansiosta Jaredina 'Dear Evan Hansenissa'.

Nyt 19-vuotias näyttelijä vanhenemmeko jo? istui Seventeenin kanssa keskustelemaan Stranger Things 4:n kuvaamisesta, hänen kaikkien aikojen suosikkivideopeleistään ja tahattomasta spoilerista, joka julkaistiin vuonna 2016, mutta kukaan ei huomannut sitä.

Kun Gatenilta kysyttiin suosikkihetkistä seitsemän vuoden kuvausten aikana samojen näyttelijöiden kanssa, Gaten muisteli tuotantotauon, joka joukkueen oli kestettävä ennen kuin palasi yhteen kauden päätteeksi.

”Muistan, että oli todella tunteellinen päivä palata takaisin, kun tajusin, kuinka paljon olin pitänyt itsestäänselvyytenä, kuinka paljon rakastan näitä ihmisiä, kuinka paljon rakastan tätä esitystä, kuinka paljon rakastan ammattiani.

Se oli ollut niin pelottavaa, arvaamatonta aikaa, mutta palasimme siihen kuuden kuukauden jälkeen. Sen ymmärtäminen, kuinka paljon rakastimme jokapäiväistä elämäämme, ammattejamme ja elämässämme olevia ihmisiä, uskon, että jokainen voi ottaa yhteyttä.

Kun puhutaan seisokeista, Gaten teki äskettäin yhteistyötä Nintendo ja kertoo minulle, että olen tullut ihanteelliseen paikkaan oppiakseni 'aina niin paljon videopeleistä'. Hän nauttii Nintendo Switch Sportsin pelaamisesta, pelin, jonka tunnistavat kaikki Wii Sportsin tenniskentillä ja keilaradalla varttuneet.

Mario Kart on ainoa tapa pelata rakastettua ajopeliä, ja hän on kova kilpailu pelatessaan sitä. Olemme vain epäterveellisiä kilpailuhenkisiä, koska sisarukseni ja minä olemme niin pakkomielle siitä. Olen parempi kuin he, ja voit kertoa heille, että sanoin sen, joten se on enemmän heille', Gaten naurahtaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Gaten Matarazzo sanoi: 'Halusin kovasti', vaikka jätti videopelinsä kotiin keskittyäkseen Stranger Things -sarjan jännittävimmän kauden kuvaamiseen.

Gaten Matarazzo Videopelit Stranger Things

Kysyin häneltä, nappasiko hän koskaan Nintendo Switchin lavalle pelatakseen Rainbow Roadia muiden Stranger Things 4 -näyttelijöidensä kanssa. Venäläisten kohtausten Liettuan lisäksi yhtye kuvasi myös Atlantassa ja New Mexicossa.

Se, etten päässyt vierailemaan Liettuassa, vaikutti minuun suuresti, koska se on kaunis maa. Jotkut näyttelijöistämme olivat lähettäneet videoita, joissa he heittivät vesipulloja ilmaan katsellessaan lunta”, Gaten sanoi.

Jouduin luonnollisesti myös kysymään Gatenilta ST4:n kerronnan linjasta, jonka hän vahingossa paljasti vuonna 2016 – vuosia ennen kuin kukaan edes tajusi, että neljäs tuotantokausi olisi tulossa, saati sitten juonen.

'Luin juuri Reddit-faniteoriaa, joka näytti olevan oikea; se oli hullua. Gaten huudahti: 'Olen vain niin helpottunut, että siitä tuli suosittu vasta kauden 4 jälkeen', nauraen. Tarkkuus yllätti minut. On hyvä, että se ei saanut liikaa kiinni ennen esityksen debyyttiä.

Vuonna 2016 vakavasti älykäs Reddit-käyttäjä ehdotti teoriaa muista Elevenin kohortin jäsenistä ja arveli, että vaikka suurin osa koehenkilöistä, eli numerot 1-10, oli kuollut, osa oli lähetetty ylösalaisin eivätkä kyenneet paeta.

Teoria ei kuitenkaan ollut tuolloin laajalti hyväksytty. Kun näyttelijät eivät olleet varmoja siitä, että Stranger Things uusittaisiin toiseksi kaudeksi, Young Gaten oli paljastanut tämän villin fanihypoteesin yhdeksi suosikeistaan.

Gaten Matarazzo Videopelit Stranger Things

Tämä ei ollut vuoto sisäpiiriläiseltä, vaan todella, erittäin viisaalta fanilta.

Gaten ehdotti leikkimielisesti, että rekrytoisimme kyseisen henkilön auttamaan kaudella 5. 'Toivon, että joku ottaa yhteyttä ja sanoo: 'Se oli teoriani, ja jos sinulla on todisteita siitä, lähetä ne kirjoittajille. He olivat erinomaisia.