Gary Barlow Net Worth: Onko hän Yhdistyneen kuningaskunnan menestynein lauluntekijä?

Nettovarallisuus

WPR

Barlow, Gary OBE on englantilainen muusikko, joka myös kirjoittaa kappaleita, tuottaa levyjä, näyttelee ja esiintyy televisiossa. Hän on brittiläisen pop-yhtyeen Take Thatin vokalisti.

Yksi Ison-Britannian menestyneimmistä lauluntekijöistä, Barlow on tuottanut kaksikymmentäneljä top 10 -kappaletta, kolmetoista ykkössingleä (kymmenen Take Thatin kanssa, kaksi sooloa ja yhden Robbie Williamsin 'Candylla') ja kolmetoista kappaletta ykkönen. sinkkuja.

Hän on tehnyt sooloartistina kolme ykkössingleä, kuusi kymmenen parhaan singleä ja kolme ykkösalbumia. Take Thatin kanssa hänellä oli myös seitsemäntoista viiden parhaan hittiä, kaksitoista ykkössingleä ja kahdeksan ykkösalbumia.

Barlow on tehnyt itselleen mainetta lahjakkuusohjelmien tuomarina ja televisiopersoonallisuutena. Hänen tuomareitaan ovat Walk the Line, Let It Shine ja The X Factor UK (2011–2013). (2021).

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Gary Barlow (@officialgarybarlow) jakama viesti

Frodshamissa, Cheshiressä, Englannissa, 20. tammikuuta 1971, Gary Barlow on syntynyt. Vuonna 1982 hän siirtyi Weaver Valen peruskoulusta Frodsham High Schooliin.

Hän on sanonut, että Elton John on kannustanut häntä opettelemaan pianonsoittoa, ja häneen vaikuttivat suuresti 70-luvun lopun ja 80-luvun alun popmuusikot, kuten Depeche Mode.

15-vuotiaana hän osallistui BBC Pebble Mill at One Christmas -kilpailuun ja eteni semifinaaliin. Sitten hänet kutsuttiin Lontoon West Heath -studioon äänittämään kappaleensa. Connah’s Quay Labour Club Walesissa isännöi hänen debyyttiesitystään 1980-luvun lopulla.

Lue lisää: Prinssi Andrew'n nettoarvo: Auttoivatko hänen kuninkaalliset linkkinsä häntä pääsemään eroon syytöksistä?

Gary Barlowin nettoarvo

Gary Barlow Net Worth

125 miljoonan dollarin omaisuus voidaan katsoa Gary Barlowin ansioksi. Pianisti, tuottaja ja laulaja-lauluntekijä Gary Barlow. Take That -yhtyeen laulajana sekä soolopyrkimyksiensä ansiosta Gary Barlow on saavuttanut mainetta ja suosiota.

Hän on tuottelias lauluntekijä, joka valittiin kaikkien aikojen parhaaksi brittilauluntekijäksi voittaen sekä John Lennonin että Paul McCartneyn. Hänen panoksestaan ​​musiikin ja taiteen aloilla hänet nimettiin British Empire (OBE) ritarikuntaan vuonna 2012. Hän on myynyt yli 50 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti tämän kirjoittamisen aikana uransa aikana.

Ura

Barlow, tuottelias lauluntekijä, voitti kaikkien aikojen parhaan brittiläisen lauluntekijän palkinnon. Paul McCartney ja John Lennon.

Hän on tehnyt uransa aikana yhteistyötä useiden kappaleiden parissa muiden muusikoiden kanssa. Robbie Williams, toinen Take Thatin jäsen, Lily Allen ja monet muut ovat kaikki saaneet kappaleita Barlowilta.

Häntä pyydettiin tekemään yhteistyötä Andrew Lloyd Weber ja Englannin kuningatar laulussa, jolla muistetaan hänen timanttijuhlapäivää. Hänet valittiin The X Factor UK:n päätuomariksi ohjelman kahdeksannen, yhdeksännen ja kymmenennen kauden aikana.

Gary Barlow Net Worth

Hän on saanut ehdokkuutta lukuisista musiikkialan tunnustuksista tätä kirjoittaessa. Barlowille on myönnetty viisi Ivor Novello -palkintoa laulujen kirjoittamisesta. Koko uransa aikana hän on myynyt yli 50 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Hänen panoksensa taiteeseen ja musiikkiin, Barlow oli ehdolla vuonna 2012 Brittiläisen imperiumin ritarikuntaan.

Gary Barlowin nettovarallisuuden odotetaan olevan noin 125 miljoonaa dollaria syyskuussa 2022.

Lue lisää: Jenifer Lewisin nettoarvo: hänen monipuolinen näyttelijäntyönsä teki hänestä miljonäärin tänään!

Kunnianosoitukset

Barlow palkittiin 2012 Queen's Birthday Honors -palkinnolla oltuaan kaksikymmentä vuotta musiikkialalla, jona aikana hän on saavuttanut menestystä ympäri maailmaa ja pyrkinyt keräämään rahaa ja tietoisuutta useista syistä.

Kuningatar nimitti hänet Brittiläisen imperiumin ritarikunnan upseeriksi (OBE) 16. kesäkuuta 2012, ja hän sai kunnian 21. marraskuuta 'palveluista viihdeteollisuudelle ja hyväntekeväisyydelle'.

Barlow ilmaisi innostuksensa ja etuoikeutensa lausunnossa: 'Olen uskomattoman innoissani ja tunnen suurta kunniaa olla niin monien erinomaisten ihmisten seurassa, joilla tiedän, että heillä on OBE.'

Hän jatkoi: 'Rakastan jokaista tekemäni minuuttia, ja suuri osa siitä on palkinto sinänsä, joten on yksinkertaisesti hienoa, että joku sanoo, että minun pitäisi saada tunnustusta siitä. Perheeni on todella onnellinen.

Arvostuksena hänen panoksestaan ​​brittiläiseen musiikkiin ja hyväntekeväisyyteen, Barlow nimettiin voittajaksi Music Industry Trusts -palkinto heinäkuussa 2012. Hän sai palkinnon marraskuussa 2012.

Barlow on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista muusikoista, lauluntekijöistä ja tuottajista. Palkintokomitean puheenjohtajan David Munnsin mukaan hän edustaa menestystä ja kunniaa ja työskentelee väsymättä useiden organisaatioiden lähettiläänä.

Lue lisää: Stephan Winkelmannin nettovarallisuus: Kuinka varakas Lamborghinin entinen toimitusjohtaja on?

Henkilökohtainen elämä

Gary Barlow Net Worth

Vuonna 2000 Barlow kiinnitettiin Dawn Andrewsiin. Dawn esiintyi tanssijana Take That's Nobody Else -kiertueella vuonna 1995. He ovat Danielin (s. 2000), Emilyn (s. 2002) ja Daisyn (s. 2009) vanhemmat.

Pariskunta julkisti tyttärensä Poppyn kuolleena syntymän vuonna 2012. Vaikka hän menetti tyttärensä viikkoa aiemmin, hän lauloi hittikappaleen 'Rule the World' Lontoon 2012 olympialaisten päätösseremoniassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR